khala Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Olympiakos Maçı Biletleri 20 Ekim'de Satışta Galatasaray'ın UEFA Kupası B Grubu'ndaki ilk karşılaşması olan Olympiakos maçının biletleri 20 Ekim 2008 Pazartesi günü, saat 11:00'dan itibaren Biletix gişelerinden satışa sunulacak. Bilet Fiyatları Numaralı Grup 1: 200 YTL Numaralı Grup 2: 150 YTL Kapalı Alt Grup 1: 200 YTL Kapalı Alt Grup 2: 150 YTL Yeni Açık Alt: 30 YTL Yeni Açık Üst: 30 YTL Eski Açık: 30 YTL Organizasyon yapsak fena olmaz aslında.Ben,Pha,Noyan,Cavanagh büyük ihtimal gideriz.Gelmek isteyen Galatasaraylı arkadaşlarda yazsınlar ona göre bir plan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Maç öncesi içeriz, yemek felan yeriz. p.s:pha kesin geliyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kesin demiyorum gelme ihtimalim var, biletlerin satışa çıkacağı güne kadar kesinleşir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hmm biz de alt organizasyon olarak izmirde buluşup maçı izlesek mi ne? istanbulda olsa kesin gelirdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eski acık, kesin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eski açık tabiki belirtmeyi unutmuşum yalnız arkadaşlar herkes kendi biletini temin etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Biletleri almaya da beraber gidelim derim ben gidiceksek eğer =) %75 gelirim diyeyim ama tam garanti vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çok isterdim ama üni çok yoğun,İstanbul'a gelmem imkansız o tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eski açık forever arkadaş. oranın atmosferi kadar iyisi yok. ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bitirme projem bayağı problem çıkardı muhtemelen kasım sonuna kadar rahat edemeyecem, o yüzden istanbula gelemiyorum. Ha olur da bi şekilde fırsat bulur gelirsem bildiririm zevkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben kapalı üstteyim valla o yüzden yataro iş benim için sanırım ama öncesinde görüşebiliriz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 geliyorum.ben baba abi şeklinde.eski açık almaya çalışcam ben de.izmit biletix'ten alcma yalnız bilet almaya beraber gidemem yani malesef.ama maçta olucam,umarm eski açık.Telefonlaşma suratiyle birbirimizi buluruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sınavım olmasın, akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 %99 geliyom %1lik bi pay bırakıyım da gelmessem sattı olmasın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Gelme ihtimalim var.Gelirsem cavanagh'a söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kapalı üst? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eski açığa gidioz abi kapalı üste bilet bulamayız :p u PATi die sweat yaptıralım hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bilet satılmadığı için olabilir mi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 köfte bira kombosuda yapılacak. bişi yiyip gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yavastan bir liste cıkarsak hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 khala ayarlasın listeyi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi biletini alan gelsin işte ne listesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gelcenki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar