Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Orc

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

ben rank 19 um 16 ya kadar shield la kasmıştım ondan sonra 2h baltayla kastım aynı yerleri marauderle de gördüm black orc çok daha güzel çok daha dayanıklı en zevklisi de q mob unu kesmek için etrafını temizlemeniz gerekmio 5 kişi ye kadar girip kesebilirsiniz : ) mastery olarak path of da en baştaki unuttum şimdi adını : )

save da runts skilliyile healerını süper bi biçimide koruyarak çok zevkl pvp yapmanıza olanak sağlıo tek e tek de gayet etkili kite lanma sansınız yüksek ama judgement gelince o sorunda ortadan kalkıo bide bi tane bi r1 moral ability gelio 16 dı daydı galiba 10 saniye boyunca düşmaınında sende hareket edemiosun 10 saniyede adamı öldürmeye yetio : ) en kötü bi vuruşluk canı kalıo arkasından bi thrown atıosun 400 critlio GG = ]
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
dps sen güçlü ise girdiin pvplerde gruptan çıkıp solo takılcan... daha fazla xp alcan... daha hızlı lvl atlıcan...

bir kere bunu yapamayacaksın. Kimse yapmayacak. Çok küfür yersin, heal alamazsın, korunmazsın, belki ignorelayan bile olur.

Bunun dışında PvP yapmayı seviyorsan ben yeni girdiğim tierlere Path Of Da’ Toughest la başlıyorum çünkü DPS olarak girersen yüksek levellerden çok damage alırsın, kimseye faydan olmaz. Tiere göre levelim yükselince Path Of Da Brawler a geçiyorum. Güzel damage yapıyor.

Questing için en kullanışlısı Da Brawler. Aoe grup buff ı için Boss, tanklık içinse Toughest.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, gayet kötü bir şey.

partide olmak zorunda değilsiniz diye konmuş oraya o , ancak healerların experience'ını çalıyor solo oyuncular ilk olarak. herkes dps yapıp exp alamıyor sonuçta (tanklar da bir nebze dahil)

ikincisi healerlar da addon kullanıyor yavaştan , grupta olmazsanız heal almazsınız, sonra üstüne heal ffs demek de işin tuzu biberi olur.

yapılan şey leechlemekten çok da farklı değil, healerların ve tankların korumasını leechliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Black Orc yüksek levellera kadar sololayabilen yegane class sanırım. LvL 15 i geçtim solo takılırken hiç zorlanmıyorum 20 yide solo ile görürüm diye düşünüyorum.

Brawler/Toughnes ikilisi gayet uyumlu. Birisi Dps diğeri Tank olmak için gerekli. Yanlız Tank tabanlı bir karakter için dps yüksek biraz sanırım black orc da. En azından benim gözlemlediğim bu.

Levelim düşük. Yorumlarım kesin olmamakla beraber ilerde daha düzgün yorum yapabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:
Black Orc yüksek levellera kadar sololayabilen yegane class sanırım. LvL 15 i geçtim solo takılırken hiç zorlanmıyorum 20 yide solo ile görürüm diye düşünüyorum.

Yegane klass mı bilmiyorum ama lvl 29um, questing de hiç sorun çekmedim. 30-31 champi tek başınıza kesebilirsiniz. Ya da üstünüzde sizden 3 level yüksek 4 mob varken, siz onlara bakmayıp questin istediği mobu kesebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

black orc a ilerki lvllerde str-weaponskıl ve crıtıc dısına cıkmadan versek. uzerımızı str bazlı duzenleyıp bır cıftel sılahla acaba bu hasar olayını cözsek her ne kadar aldıgımız damage artsada ökuz gıbı can ve mukemmele yakın bır defans hala elımızde olacak acaba bıraz daha psıkopat bır car yapamayız ki.
Sosyal ağlarda paylaş

mrdefender1 said:
stat olarak str mi gidilecek ? yada hangi statlar oncelik verilecek?ayrica wow daki gibi cok kullanilan bir build linki verebilecek varmi?herseyi yeniden ogreniyoruz wow dan sonra :)

Ben Str-Wounds-Toughnes statlarına yükleniyorum. Ana amacım tanklık yapmak. Path Of Da Toughness ve Path of da Brawler ağaçlarını takip ediyorum. Zaten Path of da boss seçenini pek görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu statlardan yana benimde sıkıntılarım var. stattan ziyade arkada çalışan matematik ile ilgili.

mesela weapon skill ile armor reduce yapıyoruz stat ile peki moba armor reduce spell i vurduğumuzda %25 reduce geldiği yazıyor. bu bizim weapon skill in üstüne artı olarak mı geliyor yoksa sıfırdan mı hesaplanıyo. duel sistemi olmadığı için bunları deneme yanılma ile pek çözemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

swordmaster zaten olmuo hicbi atraksiyonu olmayan uyuz bi class vaktini alio insanin ironbraker tamamda sm la ugrasirken sıkılıo insan gereksiz gelio dalmak bile o kadar ezuk :P uheuheuhe
bide bisi sorcam ilerki lvlarda black orcu chosenle karsilastirdigimizda dps olarak black orcun onu dahami acik sizce ? suan world edge de oynuyorum lvl 15 16 blackorcla dps 2 3.cu oluom fix her oyunda ki aldigi oyunlarda lvl 20 21 girebilio (%90) bole oldu acaba dedim bole gidermi bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...