Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Goradaki arabada çalan motherfucker yeah yo motherfucker şarkısı gerçek bi şarkımı yoksa film için ölesine bişi mi? Gerçekse nolur bi yardım edin kimindir nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 var öyle bi şarki ama kimin nedir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 imdb ye bak dicem ama pek sanmam bi sonuca varabilecegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 imdbye baktımda bulamadım ya iki gündür arkadaşla ağzımıza takıldı bulamıyoruz bi türlü motherfucker yea motherfucker yo deli bişi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 film için geyiğine kayıt edilen bir şarkı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 die motherfucker vardi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 die motherfucker değil bu başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 geyiktir o. madafaka ooh yeee madafakaa ohh yee madafaka ohh yee ma..... diye sonsuza kadar giden bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 arif-216-bob marley hücredeler arifin sölediği şarkı TAKIRDAMA-DININI DIININ UYUMAYIN ULLEN bu şarkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Küçük emrahın söylediği bir şarkı. Ama çok eski hayal meyal hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o kısmı yanılmıyorsam KURBAN grubu yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=qvJgrs1Z0l0 teşekkür efendim küçük emrah-şak şak şakırmada watch?v=qvJgrs1Z0l0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aasdsafsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi hangi sdahnede söylüyorlar bu şarıyı be hatırlayamadım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 CthuLhu said: abi hangi sdahnede söylüyorlar bu şarıyı be hatırlayamadım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok ben emrah şarkısındna bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Filmin sonunda, düğün sahnesinde, cem yılmaz ordaki herkese logarın aslında kunek olduğunu gösteren video kaydını izleteceği sırada, kaza ile daha önce hapishanede çekdiği bir görüntüyü izletir önce. İşte o görüntüde söylüyor o şarkıyı cem yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar