Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Eliniz mouse'ta ve aynı anda sigara içip bilgisayarda bişeylere konsantre olma sonucunda her yerin kül olmasından mı şikayetçisiniz? Şimdi size son zamanların en iyi çözümünü sunuyorum. İhtiyacınız olanlar: -Elektrik Bandı -Makas -Teneke kutu, 50'lik Nescafe kapağı Resimlerden sonuçları görebilirsiniz.. Yaratıcı fikrinden ötürü burdan Darqainu'ya selamlarımı yolluyorum. Huzurlu günler dileğimle. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sigaraya başlarım bunu yapmak için ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mouse kablosuz ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mousea bantlıycan galiba ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kısa bir tel işini görür. L şeklinde bükersin mouse'un bi yanından önüne doğru mouse kablosu tadında kapağı bantalayacak kadar bi yer yaratabilirsin tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Todesengel said: mouse kablosuz ise? kablosuzsa bant yada en kötü japonla çözersiniz buarada kendi terazime abanıyorum bu fikirden dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mantıklı aslında sol elde tutunca klavye kullanırken çok sarsılıyor kül dökülüyor etrafa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 evet ben de perfectionistin masasının paso kül olmasına uyuz olmam sonucu kendinin yanında otururken yaptım bu icadi artık masa temiz içim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yüzük parmağı ile serçe parmak arasına da sıkıştırabilirsiniz ama kısa süreli tabi. Bu çok iyiymiş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Griswold said: Yüzük parmağı ile serçe parmak arasına da sıkıştırabilirsiniz ama kısa süreli tabi. Bu çok iyiymiş eheh malmsteen kafaları o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 +rep. kutluyorum, arda nın tembelliğini de kınıyorum bilahare. murat allahsızı okula gelince uğrasana yüzünü gören cennetlik ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 İ$te bir türk bulu$u daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar