Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Eliniz mouse'ta ve aynı anda sigara içip bilgisayarda bişeylere konsantre olma sonucunda her yerin kül olmasından mı şikayetçisiniz? Şimdi size son zamanların en iyi çözümünü sunuyorum. İhtiyacınız olanlar: -Elektrik Bandı -Makas -Teneke kutu, 50'lik Nescafe kapağı Resimlerden sonuçları görebilirsiniz.. Yaratıcı fikrinden ötürü burdan Darqainu'ya selamlarımı yolluyorum. Huzurlu günler dileğimle. X(
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kısa bir tel işini görür. L şeklinde bükersin mouse'un bi yanından önüne doğru mouse kablosu tadında kapağı bantalayacak kadar bi yer yaratabilirsin tahminen.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Todesengel said: mouse kablosuz ise? kablosuzsa bant yada en kötü japonla çözersiniz buarada kendi terazime abanıyorum bu fikirden dolayı :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mantıklı aslında sol elde tutunca klavye kullanırken çok sarsılıyor kül dökülüyor etrafa sdf
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 evet ben de perfectionistin masasının paso kül olmasına uyuz olmam sonucu kendinin yanında otururken yaptım bu icadi artık masa temiz içim rahat
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yüzük parmağı ile serçe parmak arasına da sıkıştırabilirsiniz ama kısa süreli tabi. Bu çok iyiymiş eheh
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Griswold said: Yüzük parmağı ile serçe parmak arasına da sıkıştırabilirsiniz ama kısa süreli tabi. Bu çok iyiymiş eheh malmsteen kafaları o
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 +rep. kutluyorum, arda nın tembelliğini de kınıyorum bilahare. murat allahsızı okula gelince uğrasana yüzünü gören cennetlik ulan!
Öne çıkan mesajlar