Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Markafoni

balon

Öne çıkan mesajlar

Markafoni'de arada iyi markalar çıksa da genelde pazar markaları oluyor.Özellikle saat markalarında sağlam indirim olmasına rağmen, her hafta en az 2 kıytırık saat markasının kampanyası oluyor.Yani zaten satılmayacak ürün, ucuza ısıtıp veriliyor.

Limango daha iyi bu konuda bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sürekli kullanırım saat bile aldım bugune kadar baya eski üyesiyim. ürün stokları sınırlı ve ucuz bu nedenle iyi takipcisi olmak lazım davetiye isteyenler maillerini yazabilirler.

ha birde limango gibi bir yeri tavsiye etmiyorum sebebine gelince bir kaç ay öncesine kadar 200 liralık eşya için nasıl olduğunu bilmediğimiz bir şekilde 2000 tl çekildiğini gördük limangodan şuanda mahkemelikler ciddi dertli bir iş.

ancak markafoniyi öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
throine said:

Sennheiser kulakliklari cok uygun fiyatlara satiyorlar su anda.

evet ben aldım 12 gün oldu hala kargoya verilecek
bela okuyorum sabahtan beri. her siparişimizde bir sorun yaşadık. üyeeliği iptal ettiricem yani. her yerede yazacam ne mal olduklarını.

ilk siparişimizde ürün defolu geldi, kullanılmış gibi böyle. bunu söyleyince biz suçlu durumuna düşmüştük. dedim kapalı kutu kulaklık alayım. kampanya bittikten 1 hafta sonra kargoya verilir diyor. 12 gün oldu hala işlemde. kampanya 1 gün içinde biticekti zaten. 10 gün desen bile yuh yani. ne rezil bi firma ise artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BiTcH_oFBaT said:

ilk siparişimizde ürün defolu geldi, kullanılmış gibi böyle. bunu söyleyince biz suçlu durumuna düşmüştük. dedim kapalı kutu kulaklık alayım. kampanya bittikten 1 hafta sonra kargoya verilir diyor. 12 gün oldu hala işlemde. kampanya 1 gün içinde biticekti zaten. 10 gün desen bile yuh yani. ne rezil bi firma ise artık

Sonuçta yasal olarak bir hafta iade hakkımız var, arıza çıkarma yetkileri yok yani, ki ben çıkarmayı denediklerini de duymadım.

Kampanya bittikten sonra bir hafta değil, "7 iş günü" diyor, uzun bir süre tabii ama sözlerini tutmuyor değiller onu demek istiyorum. İlk alışverişimde 7 iş gününü geçirmişlerdi, 8. gün hemen mail attılar, "lojistikte sorun yaşadık 2 gün içinde hepsini göndericez özür dileriz" falan diye.

Bunun sahibi bizim bir derse gelmişti, çoğu şeyi kendi depolarında değil de firmaların deposunda tutuyorlarmış, siparişler belli olunca alıyorlarmış. Yavaşlığın bir sebebi bu sanırım. Depoyu büyüteceklerini söylemişti ama bilmem yalan doğru :p
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

SSS bölümünde bulamadım burdan sorayım ben de.

Hediye olarak aldığım ayakkabı 1 numara büyük gelmiş, değişim imkanı var mı yoksa iade mi etmek zorundayım?
Arkada kalmasın, başına benzer durum gelen varsa tecrübelerinden yararlanabilirim.

Baggio kargo bugün elime ulaştı ve tatile girdik aramak için 3 gün beklemek yerine bir de buraya sorıym dedim :)

Pazartesi ilk iş arayacağım sağol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...