balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Selam . Nedir abi nasıl kullanılır bu meret . kullananınız avantajlarını göreniniz kimlerdir ? aratttım bulamadım . saolun. kendimi paramecium gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 inboxıma iki günde bir hede hödö sizi davet ediyor gibisinden şeyler geliyor ama hiç merak edip bakmadım. bilen anlatsın merak ettim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ne ki bu? Yenir mi? Google: Elit alış-veriş sitesi kardeşim bu, senin gibi öğrenci adama yaramaz. Hem kitap da satmıyorlar. Cavalli, Armani, Calvin Klein falan satıyorlar. Yine de üye oldum, [email protected] diyerek referans yerine üye olabilirsiniz. Ben de ilk alışverişinizde 10YTL kazanırım. Saadet zinciriymiş bu :) Bir kravat 50 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 gelen davetiyeleri silmemişim durun bi koşu gidip üye olayım :p ****** sizi Markafoni'ye üye olmaya davet ediyor. Sevdiğiniz markaların %70'e varan indirimlerini görmek ve çok avantajlı alışveriş fırsatlarından yararlanmak ister misiniz? Daveti kabul edip Markafoni'ye üye olmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın ya da tarayıcınızın adres bölümüne kopyalayın. Müthiş fırsatlardan siz de yararlanın. %70 diyor bakalım neler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bugün duydum bu siteyi , işyerine konuşulurken .. Ayakkabı falan almışlar , bir bakayım nasıl birşeymiş , davetiye yollayabilecek olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 beni referans göstererek üye olabilirsin, yavuz at punkerland dot com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Üye oldum bir maille ama sanırım alışveriş yaparsam 10 YTL gidiyor ona , başka bir maille üye olurum senin ref ile , yabancıya gitmesin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hehe lazım olan olursa [email protected] referansını kullanabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Hakikaten ucuz mu bu site ? Çıkan çoğu ürünün piyasa fiyatını bilmiyorum .. Tabi ki üzerine çizik attıkları rakamlar gerçek değil ama , yüzde 4-5 için mi uğraşıyoruz , yüzde 15 falan fark ediyor mu rakamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben en son 54tl ye adidas ayakkabı aldım. demekki başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 referans sistemiyle üye alıp kendimizi özel hissettirme çabası haricinde hoş bir alışveriş sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 1 senede 200.000 kayıtlı üyeye ulaştılar. Referans sistemi, ipsiz sapsız adamları, bu ürünleri kullanmayacak adamları almamak. Genelde bilindik markaların ürünlerini ciddi indirimlerle sunuyorlar. Baya da alışveriş yapan kitlesi oldu. Ürünleri kullanan kişilerin arkadaşlarına attıkları maillerle kayıt yaptıranlar da aynı türden insanlar oluyor. Aşırı lüks kitleye hitap etmiyorlar ama sattıkları bazı ürünler çok lükse kaçan ürünler, bunlarada yaptıkları sağlam indirimler alıcılar tarafından rağbet görüyor. İyi fikir oldu, 1 senede baya genişlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kithnos said: Hakikaten ucuz mu bu site ? Çıkan çoğu ürünün piyasa fiyatını bilmiyorum .. Tabi ki üzerine çizik attıkları rakamlar gerçek değil ama , yüzde 4-5 için mi uğraşıyoruz , yüzde 15 falan fark ediyor mu rakamlar ?jansport çanta alacaktım, gittim baktım, istediğim renk bulamadım; eh dedim başka yerlere de bakarım eve geldim. markafoni'ye baktım, o gün başlamış kampanya vardı. cevahir'de lee'de 80 tl olan çanta 55 tl idi, 5 de kargo, 60'a aldım. elime geçmesi kaldı bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 elinde davetiyesi olan var ise merak ettim neler sağliyorlar belki bir kaç şey alabilirim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fizban said: ... cevahir'de lee'de 80 tl olan çanta 55 tl idi, 5 de kargo, 60'a aldım. elime geçmesi kaldı bi =) anlamsız pahalı markanın anlamsız pahalı mağazası yalnız orası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 alis davetiye gönderdim, mailini de sildim botlara kurban gitmesin diye. jansport çantamı 7 yıldır kullanıyordum, köpeğim parçalamasa daha da kullanrıdım =) o yüzden valla direk jansport çanta bakmaya başladım, cüsseme göre sırt çantası üreten çok firma da yok zaten. lee pahalı olabilir ama, jansport çantayı 60 tan aşağı bulmak için bayağı uğraşmak lazım, e çat diye webden normal bi fiyata sipariş verebilmek varken niye vermiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 markafoni deyince şu başarı öyküsü aklıma geliyor. şöyle ki; markafoni sisteminde davetiyeyi veren arkadaşlarını davet eden kişi de bir miktar bonus gibi bir şey kazanıyor. birikince hediye falan alıyorsun. ekşi sözlükten mrtksn markafoni davetiyesi dağıtan bir facebook application'u yazmıştı. ekşi sözlükten de reklamını yaptı. o app'ı profil sayfana ekliyorsun, davetiyeyi gönderiyor hemen sana. böyle binlerce kişiye ulaştı. e tabii ref.'leri hep mrtksn. herif hayvan gibi bonus kazandı. sonra bi de site açtı adam: http://markafoni.davetiyesi.org/ yine ref'leri hep kendinde. hayvan gibi hediye çeki kırdı burdan. basit bir fikirle neler yapabileceğinize dair bir başarı öyküsü sundum sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şu markofoni de hiçbişey bulamadım doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 gerge senin mailden üye oldum. benim mail [email protected] üye olmak isteyen varsa kullanabilir. Alışveriş yapacağım kesin zaten, yardımcı olmuş olursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fizban danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 çok sağlam indirimler oluyor, şahane bi lacos ayakkabı vardı geçen günlerde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet, nadiren çok güzel indirimler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bu ara güzel markalar geliyor. Takip etmenizi tavsiye ederim. Davetiye isteyene gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 [email protected] referans gösteri beni alın davetiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Davetiye Gönderici tarzı application ı yazan adamı nasıl zengin ederler hiç anlamış değilim ! Önce al davetiyeni sonra kendine başka bir hesap aç , elin adamına niye kazandırıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar