Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Markafoni

balon

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ne ki bu? Yenir mi?

Google: Elit alış-veriş sitesi kardeşim bu, senin gibi öğrenci adama yaramaz. Hem kitap da satmıyorlar. Cavalli, Armani, Calvin Klein falan satıyorlar.

Yine de üye oldum, [email protected] diyerek referans yerine üye olabilirsiniz. Ben de ilk alışverişinizde 10YTL kazanırım. Saadet zinciriymiş bu :)

Bir kravat 50 milyon.
Sosyal ağlarda paylaş

gelen davetiyeleri silmemişim durun bi koşu gidip üye olayım :p

****** sizi Markafoni'ye üye olmaya davet ediyor. Sevdiğiniz
markaların %70'e varan indirimlerini görmek ve çok avantajlı alışveriş
fırsatlarından yararlanmak ister misiniz?

Daveti kabul edip Markafoni'ye üye olmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın ya
da tarayıcınızın adres bölümüne kopyalayın. Müthiş fırsatlardan siz de yararlanın.

%70 diyor bakalım neler :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
1 senede 200.000 kayıtlı üyeye ulaştılar. Referans sistemi, ipsiz sapsız adamları, bu ürünleri kullanmayacak adamları almamak. Genelde bilindik markaların ürünlerini ciddi indirimlerle sunuyorlar. Baya da alışveriş yapan kitlesi oldu. Ürünleri kullanan kişilerin arkadaşlarına attıkları maillerle kayıt yaptıranlar da aynı türden insanlar oluyor. Aşırı lüks kitleye hitap etmiyorlar ama sattıkları bazı ürünler çok lükse kaçan ürünler, bunlarada yaptıkları sağlam indirimler alıcılar tarafından rağbet görüyor. İyi fikir oldu, 1 senede baya genişlediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Kithnos said:

Hakikaten ucuz mu bu site ? Çıkan çoğu ürünün piyasa fiyatını bilmiyorum .. Tabi ki üzerine çizik attıkları rakamlar gerçek değil ama , yüzde 4-5 için mi uğraşıyoruz , yüzde 15 falan fark ediyor mu rakamlar ?
jansport çanta alacaktım, gittim baktım, istediğim renk bulamadım; eh dedim başka yerlere de bakarım eve geldim. markafoni'ye baktım, o gün başlamış kampanya vardı.

cevahir'de lee'de 80 tl olan çanta 55 tl idi, 5 de kargo, 60'a aldım. elime geçmesi kaldı bi =)
Sosyal ağlarda paylaş

alis davetiye gönderdim, mailini de sildim botlara kurban gitmesin diye.

jansport çantamı 7 yıldır kullanıyordum, köpeğim parçalamasa daha da kullanrıdım =) o yüzden valla direk jansport çanta bakmaya başladım, cüsseme göre sırt çantası üreten çok firma da yok zaten. lee pahalı olabilir ama, jansport çantayı 60 tan aşağı bulmak için bayağı uğraşmak lazım, e çat diye webden normal bi fiyata sipariş verebilmek varken niye vermiyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

markafoni deyince şu başarı öyküsü aklıma geliyor. şöyle ki;
markafoni sisteminde davetiyeyi veren arkadaşlarını davet eden kişi de bir miktar bonus gibi bir şey kazanıyor. birikince hediye falan alıyorsun.

ekşi sözlükten mrtksn markafoni davetiyesi dağıtan bir facebook application'u yazmıştı. ekşi sözlükten de reklamını yaptı. o app'ı profil sayfana ekliyorsun, davetiyeyi gönderiyor hemen sana.

böyle binlerce kişiye ulaştı. e tabii ref.'leri hep mrtksn. herif hayvan gibi bonus kazandı.

sonra bi de site açtı adam: http://markafoni.davetiyesi.org/

yine ref'leri hep kendinde.

hayvan gibi hediye çeki kırdı burdan.

basit bir fikirle neler yapabileceğinize dair bir başarı öyküsü sundum sdlfk
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...