Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çık artık çık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İntikam sezonu geliyor beyler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 allahallahallahallahallahallahallahallahallahalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UsccPMFFWZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 AAAAAĞBİİİİ şimdi bitirdim 2. sezonu. abi prospect? abi yapmayın ağlarım valla ağlarım ahüeahaeha coat'ını almasına az kalmıştı abiiiiiiiiiiiiiiii ofofoofoffffffff bence ilk 2-3 bölüm jacks'in ağlamasıyla geçicek 3. sezon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ya diziye başlıyorum dediğimde insan bir öm atar bişey yapar uyarır karaktere ısınma der offf şimdi nolcağı belli değil abi... allahsız mısınız ulan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 prospect adam diziden ayrildi o yuzden oldurduler. mekani cennet olsun. baslasin artik ya acayip ozlemisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2. Sezon 7. Bolumdeyim ne kadar beceriksiz bir cete bunlar boyle :) Sons of idiot resmen. Diziye doneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Cystein said: AAAAAĞBİİİİ şimdi bitirdim 2. sezonu. abi prospect? abi yapmayın ağlarım valla ağlarım ahüeahaeha coat'ını almasına az kalmıştı abiiiiiiiiiiiiiiii ofofoofoffffffff bence ilk 2-3 bölüm jacks'in ağlamasıyla geçicek 3. sezon... Sons of idiota gonderme olmus bu aciklama saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu gece soa bekleme gecesi beyler yatmayın ayık olun beyler alooo bu gece çıkıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 s03e01 biraz mantık hatası vardı. ulan son sahnede 35 adamsınız (clay öyle dedi) herkes emanetleri çekip sıksa araba delik deşik olur sadece başroller dalıyo... sonra hem niye takip etmediniz? + jax sen gerizekalı mısın? adamı tutup kimin yolladıını örensen bi tarafına mı batardı? neyse güzeldi yine de. sonda çalan şarkı falan süperdi :D http://www.youtube.com/watch?v=UyV8gV7HYp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 2. sezonu bitirdim :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Gayet bayıktı ama son sahne çok iyiydi, kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 oha oha oha dişlerimi sıkarak izledim resmen son 5 dakikayı :| vay anasını ya hiç acımamışlar direkt vahşetle başladılar gene bu dizi hep böyle miydi ya sanki daha sert bi sahnesi olmadı daha önce? şerif olcak polisin parçalanması vs. takır tukur sesli of anam ya işfdsllfids kaptırdım çok fena müziği de iyi seçmiş keretalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ilk bölümde pek birşey olmayacağını biliyordum çünkü 2. sezon finalini öyle bi bıraktılar ki ağır geçeceği ve pek aksiyon olmayacağı belliydi ama son 5dk of yani. mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi onlar da anlamışlardır zaten böyle sezon başlangıcı mı olur lan demişler sona öyle bi atraksyon koymuşlar bölümle alakası yoktu resmen asldkf edit: farketmeyenlere irlandalı kuzey irlandada şuanda şasdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Cystein said: s03e01 biraz mantık hatası vardı. ulan son sahnede 35 adamsınız (clay öyle dedi) herkes emanetleri çekip sıksa araba delik deşik olur sadece başroller dalıyo... sonra hem niye takip etmediniz? + jax sen gerizekalı mısın? adamı tutup kimin yolladıını örensen bi tarafına mı batardı? neyse güzeldi yine de. sonda çalan şarkı falan süperdi :D http://www.youtube.com/watch?v=UyV8gV7HYp4 Abi olaya öyle bakma peşlerinde bir sürü polis varken ve orada bir sürü polis varken 35 kişinin silahini çekip ateş etmesi pek çok soruna yol açar ayrıca beklenmedik bir saldırının şokunu yaşıyorlar Jax'ın baştaki tavirlari da bu şokun göstergesi, bir de nasıl olsa kimin yolladığını bulurlar SHOOT FIRST ASK LATER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Güzel bölümdü, sonda çalan şarkıda çok iyidi, saygılar tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UyV8gV7HYp4 ahaha son bölümde çalan şarkı... izlememiş olanlar dinlemesinler. videoya gidin bakın en çok thumbs up alan yoruma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 03x02 meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 daha izlemedik ya bozmayın moralimizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 iyi başladı bence yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 off pis yerde bitti 4. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gemma kalp krizi geçireceğine fbi ajanı gelip vursa daha iyi olurdu. baya bayık geçiyor. iyce drama yönüne kaydı dizi hiç akşın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 4. bölüm mü bitti, ben kaçırmışım ya 3ü daha yeni indirdim anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar