mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aksiyon gene son bölüme kaldı ama gene süper bölümdü. müzik konusunda gene aşmışlar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 müziği iyi beceriyolar ya... shield'dan yüz görmek de güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 clubda başlayıp yolda devam eden şarkı (Straylight Run - "Hands in the Sky (Big Shot) ) 2. dakikadan sonraki kısım. http://www.youtube.com/watch?v=a5uect48Vcc ve en son sahnede çalan şarkı (Creedence Clearwater Revival: Someday Never Comes) http://www.youtube.com/watch?v=NwNuQulK6N0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ilk sezonun sonundaki şarkı da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 MÜKEMMEL. (tu)(tu) SAMCRO esti. Şarkı da süpermiş. LEM! Çok badass bir karaktere benziyor. +1 yaptıklarına göre herhalde öyledir. "Half a sack, shitload of balls" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 haha kip süper adam. mantarları yediği bölümde yarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kurt Sutter daşşağına kurban ne diyim daha. ama ayıp ediyorsun böyle cliffhangerlarla bizi 9 ay bekletiyorsun kalbimizi kırıyorsun. insan en azından 3-4 tane daha dizi yapar doyurur bizi. 2. Sezon finali HALF SAAAAAAAAAAAAAAACK. LAN LAN çocuk daha prospect idi. ağlamak istiyorum çok üzüldüm ya. ayrıca ATF ajanı olan kaltak hayatımda gördüğüm en sinsi, en şerefsiz insan olabilir. iyice nefret ettim. SOA a bulaşmak için bukadar sinsice bir plan yapılamaz herhalde. Half Sack onun yüzünden öldü, Jax ın çocuğu onun yüzünden kaçırıldı, gemma onun bokuna iyice battı. Önümüzdeki sezon infazını Tig den bekliyorum açıkçası. 3. sezon irish, zobel, ATF ve SOA feci girecek birbirine. OF ya aklımı aldı bu bölüm. Otto ( Kurt Sutter) gözün intikamını aldı, ohş diye içim gitti rahatladım. Müziklerde enfesti gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abiiiiiiiii PROSPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECTT HAAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu arada Gimme Shelter cuk oturmuş, süper olmuş cliffhangerla beraber. ama 10 ay beklenir mi ya kafayı yiyecem. tv.com da SOA bölümleri için garip garip oy veriyorlar, saçma sapan puanlar var deli ettiler bi bakayım dedim 3. sezonla ilgili bilgi var mı diye. kesin kurt sutter ın başarısını çekemeyenler yapıyo çok pis komplo dönüyo ortada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 OHA aşmış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tv.com ortalama üyesi bayıla bayıla Heroes izleyen insanlar olduğundan önemsememek lazım. Emmy poll falan tam komedi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi nerden buldunuz da seyrettiniz ya?... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Yine süper müzikler vardı bölümde. Kendisi de efsaneydi ama 10 ay da çok be. Şöle arada 1-2 blm çıkarsalar :). ATF Bitch Nerdeyse hiç bi karakterin bu kadar azını burnunu kırma isteğim olmamaıştı daha önce bir şey seyrederken. Off prospect ya. Bu sezon member fln olsa diye bekliodum. Harbi yazık oldu. Herif de teknedeyken sıkamadılar mı iki tane yahu. Hani çocuğu yere bıraktıktan sonra fln^^. Bide Mayan ları halletmeleri çok iiydi öyle kamyondan çıkıpda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 3.sezon anlaşması yapılmış dizinin. eylül 2010'da olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kışın stoklamıştım diziyi şimdi izlemeye başladım gerçekten iyimiş şu dizinin konusunu GTA gibi bir oyun olarak yapsalar çok süper olurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 GTA 4: The Lost and Damned baya bir bu diziye benziyor. Hani bu dizinin oyununa en yakın şey odur büyük ihtimal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 o oyunu bulayım da oynayayım madem ya =) özendim abilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yani hemen hemen aynı tarihlerde ortaya çıkmış olmasalar zaten biri birinden araklama, veya esinlenme dersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Dün yanımdan harley davidsonlı ufak bir konvoy geçti, dövmeli amcalar falan. Aklıma direk Sons geldi, cep telefonumda intro müziği de vardı, hemen taktım dinledim. Özlemişim, beklemek istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 dün başladım izlemeye bugün bitti. S3 eylülde başlayacağını duyunca yıkıldım askerde olucam diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hızlıymışın baya ben de ilk sezonu 1 haftada bitirdim ne zamandır bi diziye filme falan kendimi kaptırmamıştım 12.bölümde ağlayasım falan geldi nerdeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Sons of Anarchy S03E01 "SO" 7 days Wed 2010-09-08 05:00 az kaldı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 beyler hepiniz çok gaza gelmişiniz. heycanlandım ve titreyerek izlemeye başlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 3 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çok iyiymiş lan 5. bölümün sonunda eski hain grup üyesine yaptıkları muamele süper ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar