Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sons of Anarchy (2008) - FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

HAYIR YA AHAHAHAHA

AHAHAHAHAH WALTON GOGGINS MI O IMDB'DE FALAN YAZMIYOR AMA O DİMİ O KADAR BENZEYEMEZ BİR İNSAN YA AHAHAHAH LAN ÖLÜYORUM AHAHAHAHA

edit: EVET OYMUŞ AHSADHFDHPFDJFGJKOFGJKOFGJKFG BİDAHA İZLİYM DFJHDFJHJDFHJDFIHODFSPOHK

justified ile sons of anrachy cross overı isterken bunu demek istememiştim. Naaptın kendine Boyd adsfasdfsdf

Birde Tig asdfsdaf

iyi bölümdü
Mesaj tarihi:
çok iyiydi ya bölüm. bukadar gülmemiştim uzun zamandır. Tig efsane, Juice efsane , Chuck'ın o bakışlar ahaha. Bobby bile efsaneydi kahkahasıyla.

http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa//s/sonsofanarchy_tigchuckboobs.jpg
Mesaj tarihi:
shield'de şerefsizdi falandı da insandı ya, yapılmazki lan bu adama kurt abi

bi de o mal shieldde cletus van damme diye bi isim uydurmuştu kendine undercoverken, ona da gönderme yapmışlar venus van damme diye asdf
Mesaj tarihi:

gemma

yaptığı kazada çocuğun biri gg gibi. şimdi 5 bölüm gelin-kayınvalide çekişmesi izleriz yine. tara ile gemmaya zenciler tecavüz ederek öldürse de kurtursak bıktım aptal dramalarından

Mesaj tarihi:

Gemma bir şeyide bok etme be.
Abel ölmez belkin öle nefes alıyordu sanırım. Hani yaralandıda kurtulur belkin. Kurtulsun lan. Yapma bunu Kurt.

İyi bari Unser ölmedi en azından.

Mesaj tarihi:

Enee. Abel öldü galiba, kan damlıyordu en son. Lan son 3-4 dakika dumur oldum resmen, böyle gayet sakin gidiyordu her şey halbuki.

O zenciler ne ayak onu da anlamadım. Pope'la gayet rayına oturmuştu sanki her şey.

• Yeni Oluştur...