Cute Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 5x5 on board ! ama akşama kadar beklemek lazım.. Sıpoylir vörmöyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sırf bir olay yüzünden kainatın en iyi bölümü seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi tig asdfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Vingthor said: HAYIR YA AHAHAHAHA AHAHAHAHAH WALTON GOGGINS MI O IMDB'DE FALAN YAZMIYOR AMA O DİMİ O KADAR BENZEYEMEZ BİR İNSAN YA AHAHAHAH LAN ÖLÜYORUM AHAHAHAHA edit: EVET OYMUŞ AHSADHFDHPFDJFGJKOFGJKOFGJKFG BİDAHA İZLİYM DFJHDFJHJDFHJDFIHODFSPOHK justified ile sons of anrachy cross overı isterken bunu demek istememiştim. Naaptın kendine Boyd adsfasdfsdf Birde Tig asdfsdaf iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ahaha tig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abooooo shield'deki şerefsiz polise napmışlar böyle korktum ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 çok iyiydi ya bölüm. bukadar gülmemiştim uzun zamandır. Tig efsane, Juice efsane , Chuck'ın o bakışlar ahaha. Bobby bile efsaneydi kahkahasıyla. http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa//s/sonsofanarchy_tigchuckboobs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hala 3. bölümün açtığı delik kapanmadı http://media.tumblr.com/tumblr_maz9kslx5W1rvxso5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 karadelik gibi abi zor kapanır o biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 shield'de şerefsizdi falandı da insandı ya, yapılmazki lan bu adama kurt abi bi de o mal shieldde cletus van damme diye bi isim uydurmuştu kendine undercoverken, ona da gönderme yapmışlar venus van damme diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Nooooope :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 aaaa düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi.... NE İŞİ VAR LAN BUNUN DİZİDE AHAHA http://www.imdb.com/name/nm0570364/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 aha jeff winger asdfasd iyi ya bu eleman. annie de gelse aslında bol memeli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Tig'in de boyun çizildi. Şerif ondan şüpelenip öyle bi olaylar döner fln. Birde ne sağlam kar küresiymiş o öğle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abel oldu sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 GEMMA ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 haci bölümün son 3-4 dakikasında iyi müzik girdi mi ? anliyorsun ki birilerine bişi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yahu dizi boyunca adamları motordayken yaylım ateşine tuttular. kimse mi vurulmaz arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gemma yaptığı kazada çocuğun biri gg gibi. şimdi 5 bölüm gelin-kayınvalide çekişmesi izleriz yine. tara ile gemmaya zenciler tecavüz ederek öldürse de kurtursak bıktım aptal dramalarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Gemma bir şeyide bok etme be. Abel ölmez belkin öle nefes alıyordu sanırım. Hani yaralandıda kurtulur belkin. Kurtulsun lan. Yapma bunu Kurt. İyi bari Unser ölmedi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Enee. Abel öldü galiba, kan damlıyordu en son. Lan son 3-4 dakika dumur oldum resmen, böyle gayet sakin gidiyordu her şey halbuki. O zenciler ne ayak onu da anlamadım. Pope'la gayet rayına oturmuştu sanki her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bebe yalan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fırınlamışlar, go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar