Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 özendirmeyin lan izleyemedim ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ahahaha Aletta Ocean ve Jessica Drake. Tig'in Aletta'nın mankenine yapışma sahnesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 shit just got real oldu lan oha oha. cok guzel sezon oldu yavas yavas finali kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 o çatışma sahnesi neydi öyle sdsfdgd neyse unser'ın clay'e gider çekmesi iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 By the hands of a son! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 mani said: ahahaha Aletta Ocean ve Jessica Drake. Tig'in Aletta'nın mankenine yapışma sahnesi (tu) gerçek "aktris" miydi lan onlar uuhaeua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Opie reis derim bu sezonun finali için. adamın hayatını mahvetti clay ya. ne şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 mani said: ahahaha Aletta Ocean ve Jessica Drake. Tig'in Aletta'nın mankenine yapışma sahnesi (tu) aletta ocean değil alektra blue olacak bu arada. kendi kendimi düzelteyim. Maksat topluma hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi ben bu diziyi unutmustum 3 sezon izleyip, bi baktımkı 11 bolum var 4. sezondan, cocuklar gibi sen sakrak oldum laaaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 iyi gidiyor ya baya bu sezon da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bitmesini bekliyorum bende, bir anda oturup izleyeceğim asdfads diğer türlü acı çekiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Gemmanin su tipi kaymış halini gördükçe midesi bulanan tek kisi ben miyim? Zaten çok kötüydü simdi iyice boeah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sensin lan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 O kadının senden yaşlı donu vardır lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 katey ablaya laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Eyvah diyorum ne bölümdü be... Galiba bitecek dizi bu sezon.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oha oha. offf simdi 2 bolume bolmusler finali nasil bekleyecez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 jax arazi mode evladım hiç bulaşma direk /vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bam bam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 keşke izlemeseydim şu son bölümü ya off. çok pis yerde bitti he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaavvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Kd16AFk1a8Y müzik seçimleri bukadar mı iyi olur ya ? Kurt Sutter tapılacak adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Gemma niye öptü simdi clayi ben orayı tam çözemedim. Devlet gibi kadın diye yuceltiyodunuz burda tirt çıktı resmen. Adamı kenara sıkışık görünce Yelkenler direkt suya ohoo yemisim öle anlık ragei. Bi de opun claye dalma sahnesinde piney Clay sahnesine gönderme vardi gibi. Op da aynı Clay gibi kapıyı kırarak bertaraf etti clayi resmen. Bilmem Bi tek bana öyle geldi ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bu gece mi çıkacaktı bu off heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar