Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NERF arena healers


Karea

Öne çıkan mesajlar

druid olayı falan değil de
17 saat süren bir maç ın ss ini buraya atmıştı arkadaş zaten

arena da bu heal olayına bir çözüm getirmenin zamanı gelmedi mi ?

arena da taktik oluşturmanın olayı bu mudur
wow artık sonu olmayan wsg lerden sonra sonu gelmeyen arena lar mı olmaya başladı ?

bunu oynayan druid ler disc pri ler lock lar yada adını bilmediğim diğer class lar zevk alıyor mu gerçekten ??

bumudur arena ?

wotlk da bu değişecekmidir ?

ben main rog umla oynuyorum genelde
disc pri aldım yanıma denedim
bütün olayu karşı tarafın manasını bitirmeye dayalı sinir harbi , karşı tarafta iyiyse otur su iç yemek ye dinlenince gene başla gene iç gene ye . ne bu be , bu pvp mi arena mı
zerre zevk almadım .
bana mage rog , yada lock rog yada herhangi 2dps setup yaptığım maçlardan aldığım zevkin o aksiyonun 10 da 1 ini vermedi

bumudur lead setup lar , üst bracket lar
bumudur taktik

17 saat değil bu gidişle 17 gün süren arenalar görücez

benim merakım bu setuplarla oynayan arkadaşlar cidden hallerinden memnunlar mı ?

çok whine topic ler açılmıştır muhakak
nerf druid nerf şu nerf bu diye ama ben cidden merak ediyorum
yensenizde zevk alabiliyormusunuz oynadığınız oyundan ????!!!

wotlk beta oynayanlara da sormak istiyorum eğer arena açıksa orda , gene mi bu böyle devam edicek yoksa gene mi hayatımız healer peşinde koşmakla devam edicek

bence blizz arena da heal olayını ciddi bir şekilde nerflemeli hatta sırf dps ve cc ye dayalı bir arena sistemi geliştirmeli diye düşünüyorum

siz patilerin de görüşlerini merak ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

top setuplar top ratingde oynaniyor.
roguela priest her birlestiginde runeh hydra etkisi yaratmaz.

bugun 2000-2200 arasi rogue/druid oynadik. 1 macta bile karsilikli su icmeler vb. olmadi. en uzun oyun da 15 dakika falan surdu o da uyuz bir lock/druide. su icirmemek rakibe sizin elinizde. cc yememek sizin elinizde. eger sacma sapan defansife yatarsaniz risk almaktan korkup o mac uzar da uzar %90 da kaybedersiniz sonunda[eger yuksek ratingde dolaniyorsaniz], dusuk ratingde de kazanirsiniz.
neden?
cunku dusuk ratingde riski alip kazanmaya oynayan kaybeder, buyuk ihtimalle hata yapacaklardir. yuksek ratingde ise riski alip insiyatifi ele alan kazanir[rakip izin verirse, ki defansif oynayan rakip izin vermek zorunda] cunku hata yapmaz.

falan filan...

ha healer vs healer kaldiginda sacma sapan son vuruslarla oyunun bitmemesi cok uyuz bir sey ama bu oldugu zaman yuksek ratinglerde hemen alt karakter aciyor olen arkadasin gidiyor zar atiyor rakibin olen adamiyla. kolay bu isler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay rog vs değil

2 milyon heal vs 2 milyon heal arenadan zevk alabiliyorsan sen arkadaşım ok , demek ki tam sana göre yapmışlar bu arenayı

bana ters geliyor açıkcası

pala da var ama heal girmek kasıyor beni açıkcası
retri nin verdiği zevki vermiyor


17+ saat arena yapmak hışunuza gidiyor yani sonuç olarak
sonuçta da zar la kazanıp yada kaybetmek


burda ben arena mekaniklerini tartışmaya çalışıyorum
druid yada pri yada her neysen dps olarak da girebilirsin değil mi oraya ?

class tartışmasına çevirmeyelim lütfen tartışmayı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dr00dr0g matchups :
dr00dr0g vs dr00dwar
druidleri kotuyse adamlarin warrior ccdeyken o druid bayiliyor. eger druid iyiyse ve takim olarak da iyilerse bizim cdler bitene kadar defansif oynuyorlar. o noktada insiyatif bizde iste. druid oyle ya da boyle %5'lere %10'lara geliyor. oralarda kalite offensive cyclonening bla bla bir sekilde o druid inerse kisa suren bir oyun oluyor. eger inmezse bir sonraki cdlere kadar rogue druid defansife bagliyor. mapine gore su icilebiliyor bu matchupta. lakin gercekten iyi warrior druidler zaten r1'e oynadiklarindan 2300'un altinda sorun degiller. bugun 2150 civarinda 30-40k civari dmgla kestik druidleri.
dr00dr0g vs priestrog
cc rogue, kill priest. tabii rakip rogue `mal gibi` bizim roguea asiliyor. bazen bir sekilde kopup gidiyor priest, o noktada druid de rakip roguea dps yukleniyor falan filan surekli pressure. su icilmesi pek mumkun degil bu combatta. bu arada iyi bir rogue priest denk getirirse eger guzel bir cc chain druidin rogueuna druidi indirebilirler casterformda gelen bir kidneyde. dispel spam swd swp mindblast bla bla... kisaca su icmece combati kesinlikle degil.
dr00dr0g vs dr00dhunter
bunda zaten icilmiyor su. trapleri kapip druide abanmaca bu. zaten kalmadi iyi hunter/druid piyasada. yeni moda druide cc yapip roguea nukelemek de iste pek olmuyor. arada peti feyk kesip hunteri summon[mana bu] zorlamak falan oluyor iste. bence hunter takimi avantajli ama biraz da druidlere bakiyor iste. rogueun druidi iyi offensive cyclone/dps/trap grab yaparsa gg zaten yapamazsa hunter tarafi kazaniyor genelde. bu combatta su icmece var hunter tarafindaki druid icin eger denk getirirse. lakin zaten denk getirmesi demek %60-70 kazanmalari demek. yani su icmece resetlemece savasi degil. cd reset beklemek iskence olabilir.
dr00dr0g vs dr00dlock
bunda olay iki tarafin da hic su icmeden innervatelerinden oteye gidemeden savasmasi ve rogueun warlocktan cok dmg yapmasi druidinin offensive cc ve hatta dpsiyle. hic su icilmemisken avantajli taraf rogue tarafi. her su icildiginde lock tarafi avantaj kazanir. o yuzden rogueun druidi kendi icmeye calismadan rakibe icirmiyor. rank 1 ff atiyorsunuz rakip druide 5-10 saniyede bir icemiyor su falan zor degil yani... saga sola cyclone spam root spam de iyidir.
dr00dr0g vs shamwar
warrioru ccleyip shamana giriosunuz bunda dumduz. yok su mu...
dr00dr0g vs dr00dr0g
esit gearsa iki taraf da rakip druide giriyor. ilk olen kaybeder. gear farki varsa switchler falan oluyor ama kisaca rakip druidde kalabilen kazanir. cunku roguea girerse rogue cc yer druidden bla bla.. ha gear farki oldugunda su icilebiliyor aralarda. aptallasiyor cunku fight blind sap ot bok derken bazen. lakin burda iyi druid konusur. mirror sonucta. 3 dakkada da yenebilirsin eger daha iyiysen.


kisaca anlatmak istedigim su ki :
su oyle surekli icilip milletin birbirine vurdugu ve hicbir yere gitmeyen bir sey degil arena. ve eger cidden 2200+ kovalamiyorsaniz healer+dps oynamayin. 2xdps cok daha kolay 2k civarina gelirken, hem daha hizli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 lafa takilmak da komik.
zar durumu %1'den az olan bir sey. sacma sapan proclarla iki dps de ayni anda olur de 2 healer kalirsa...
basima 1 yilda 1-2 kez gelmis bir olay. hemen `OMG ZARA MI BAKIYOR?! =[ =[ =[` yapcak bir sey degil.
isin komigi oyun zara bakan oyun.
bkz : RNG
bu oyunun attigi zar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapacak birşey yok aslında pillar kaldırsan hunter/mage coşacak priest/pala/shaman ezilecek vs.
Tam olarak denge kurmaları imkansız sonuçta classlar arası dağlar kadar fark var.
Heal olayınada nerf gelemez bu sefer 2x burst dmg üzerine classlar yönetir arenaları.
Blizz bile kabullenmiş 2v2 lerde denge namına birşey yok bazı classlar bariz üstün falan bizim tartışmamız bomboş yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar

benim merak ettiğim kısım rating vs değil

asıl konu

resto oynayan arkadaşlar cidden oyundan zevk alıyor mu

oyun mekaniği dps e daha fazla dayalı olsa ve class lar dps oynasalar arena çok çok daha zevkli olmaz mı ?


edit : typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayir oyle arenada top setup denilen setuplarla insanlar ranking kasarken zannediyor musunuz ki 2 milyon heallar atiliyor?
o maclar taraflarin ikisinin de iyi olmadigi maclar...
iyilerin maclarinda kizisiyor ortalik, insiyatif icin risk aliniyor falan o kadar surmuyor. iyi olan ya da rngsi iyi olan kazaniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resto oynuyorum, oyundan zevk aliyorum.
30-40k dmgda kestigimiz druidlere yapilan dmgin 20k civarini ben yapiyorum yanimda rogue varken. cogu durumda bir sl/sl warlockun burstunden cok burstum var isin asli falan filan...
s1-s2'de kaldi oyle arkana bakmadan bloom/rejuv spamleyerek kosmak. artik 2 v 2'deki druid zaten restokin ve son derece agresif bir class. zevkli de cok.
bazen cok fena outplayed by rng =[ =[ =[ durumlari oluyor ama o hep var blizzard oyunlarinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:
arkadaşlar

benim merak ettiğim kısım rating vs değil

asıl konu

resto oynayan arkadaşlar cidden oyundan zevk alıyor mu

oyun mekaniği dps e daha fazla dayalı olsa ve class lar dps oynasalar arena çok çok daha zevkli olmaz mı ?


edit : typo


Şunu söyleyeyim, ben 1.5 sene falan sadece roguela oynadım, rogue süper, diğer classlar anlamsız geliyor etc. diyordum. Sonra priest açtım, neden açtım onu da bilmiyorum. Karambolde 70'ledim de. Üstüne bir de daha yeşil gearım üstümdeyken TK yapacak kadar şanslı bir şekilde PvE'ye çekildim... Derken rogue 2. planda kaldı bir anda. Ve priest oynadığım süre boyunca (holy oynadım %80) rogue'u hiç aramadım. Hatta arada roguela raide girdiğimde PvP yaptığımda vs. sıkıldım biraz.

Sonra reroll ally yaptık; druid açtım, 70'e kadar el mahkum feral kastım, sonra restokin oldum, PvP yapmak roguela PvP yapmaktan yine daha zevkliydi.

Şimdi reroll horde priest tekrar; paladin kasıyordum retri baydı, prieste döndüm. Henüz 11 (acc.ı bu gece açtım :P) ama sıkışınca shield çekip renew atıp kaçmayı özlemişim.

İşin esası şu; ben ufakken arcade oynamayı severdim mesela, healer oynamak onun gibi biraz da; sürekli kite, kendini healle, atla, zıpla, LoS'a gir, pillar yap falan derken rogue'la stunlock yapıp arkanda çılgın atan healerin ne yaptığını bilmeden birilerini kestiği zamankinden daha çok zevk alıyorum.

17 saat süren arenalar nadir oluyor. Olduğu zamanda haber oluyor forumlara zaten. 1 saatlik arena bile nadir, en kötü 15dk falan sürüyor genelde ki lamer olmak gerek saatlerce debelenmek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...