nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 "Sayın Başkana teşekkür ederim. Bugün her çocuğun okula başladığı gibi heyecanlıyım. Saatlerdir buradayım (Ümraniye Tesisleri). Buradaki atmosferin güzel olduğunu gördüm ve daha güzel olması için çalışmamız gerektiğine inandım." "Sayın Başkanın geçen seneki sözleriyle (Denizli kulübe giremez) ilgili olarak o zaman konuşmuştuk. Geriye dönüp baktığımda bugün içine girdiğim büyük camia benden başarılar ve büyük hedefler bekleyen bu camiaya terimle, aklımla, zamanımla, ekibimle, futbolcularla, başkanımla, yöneticilerimizle ve en büyük desteğimiz olan taraftarımızla yeni bir başylangıç ve bizi bekleyen bir bitiş için buradayız. O bitiş bizi bekliyor ve o bitiş için çalışmaya başlıyoruz." "Daha önce görev yaptığım diğer büyük camialarda geçen günlerim de benim için çok önemlidir. Benim için en önemli hatıralardır. Ama benim o zamanadan beri söylediğim üzere; çocukken Beşiktaşlıydım. Bugün teknik kadronun başına gelmem, bu göreve layık görülmem benim için hayatım boyu alacağım en önemli davetlerden biriydi. Daha da önemlisi bende yarattığı heyecandır. Benden neler beklenrdiğini biliyorum. Yönetimle kadromuzla daha önemlisi bizi bu mücadelede temsil edecek futbolcularımızla neler yapacağımızı yarından itibaren yeni bir yol haritasıyla işleme koyacağız. Bu yolda hepimize Tanrı'nın yardımcı olmasını diliyorum. Allah'a şükretme nedenim var bu büyük camialarda görev yapma şansını tanıdığı için. Bize gösterdiğiniz ilgi ve desteğe teşekkür ederim." "Mutlaka hatalarımız olacaktır ama hatalar bizi hedefimizden alıkoymaz. Herkes sorumluluğunu yerine getirecek. Camiamıza hayırlı olsun. Engelleri aşmak için yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz."
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bir bitişin hazin öyküsü başlıyor... 09.10.2008. Pehh...
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 nocom said: Enzo said: Of üçlüye bak,sıfırcı Mıstafa,sergen vee sinan.Beşiktaş iyice Fenerbahçe olduğu diyince kızıyordu bjk'lı arkadaşlar ama tüpçü azizi çok pis taklit ediyo.Mustafa'da geldi artık şampiyon olursa bjk tam Fenerbahçe olur valla.Ayrıca bir taşla iki kuş vurdu tüpçü ligtv ve ntvsporda ki o iğrenç yorumlardan da kurtulmuş olduk.Haydi adnan polat sen de skibbe'ye hakan ünsal'ı yardımcıe t,herşey tam olsun. feneri taklit etmesi ile ne alaka ? saçmalığın dibine vurdunuz iyice. siz gidin kendi takımlarınızla dalga geçin. birinizin başında 70 lik dede, diğiernizde ise orgazmdan cıkmıs yuz ifadesi olan bi alaman hansınız var . birinde de hayatında bi boka yarayamamış,amigodan uçan kafa yiyen bi adam var.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şu anı tartışmam da,birşey başaramamış demişsin Denizli için... Gs'ye şampiyon klüplerde yarı final ve kupa galipleri kupasında çeyrek final Gs ile şampiyonluk Fb'ye ilk Türk TD yönetiminde şampiyonluk. Milli takıma Avrupa Şampiyonasında çeyrek final. Hani ben de pek sevmem Mustafa Denizli'yi ama Rambo'dan kafa yemek dışında var icraatı sanki?
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 BulletRide said: Şu anı tartışmam da,birşey başaramamış demişsin Denizli için... Gs'ye şampiyon klüplerde yarı final ve kupa galipleri kupasında çeyrek final Gs ile şampiyonluk Fb'ye ilk Türk TD yönetiminde şampiyonluk. Milli takıma Avrupa Şampiyonasında çeyrek final. Hani ben de pek sevmem Mustafa Denizli'yi ama Rambo'dan kafa yemek dışında var icraatı sanki? mustafa denizli olmasa bile şu olanlar olurdu.futbol bilgisi o kadar kıt aptal bi adam ki mustafa denizli...takımlar kendi başına bile başarırdı bunları inan.rezalet bi adam mustafa denizli adamın dönemindeki çeyrek finale şampiyonluğa falan bakmayın yani.adamın bişey yapmışlığı yok.takım azmetmiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ahahah adam bariz sevmiyor. Tamam sustum.
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Lorrotar said: BulletRide said: Şu anı tartışmam da,birşey başaramamış demişsin Denizli için... Gs'ye şampiyon klüplerde yarı final ve kupa galipleri kupasında çeyrek final Gs ile şampiyonluk Fb'ye ilk Türk TD yönetiminde şampiyonluk. Milli takıma Avrupa Şampiyonasında çeyrek final. Hani ben de pek sevmem Mustafa Denizli'yi ama Rambo'dan kafa yemek dışında var icraatı sanki? mustafa denizli olmasa bile şu olanlar olurdu.futbol bilgisi o kadar kıt aptal bi adam ki mustafa denizli...takımlar kendi başına bile başarırdı bunları inan.rezalet bi adam mustafa denizli adamın dönemindeki çeyrek finale şampiyonluğa falan bakmayın yani.adamın bişey yapmışlığı yok.takım azmetmiş. Hakaretin de bi dayanağı mantıklı noktası falan olur.Bitim kadar sevmem Denizli'yi de öyle takımı salsan kazanır vs saçmalık hep de ona mı denkgelmiş iyi kadrolar? Şampiyonlar Ligi(ismi farklı olsa da aynı kupa) yarı finali oynatan oldu mu başka? Beğnmek sevmek başka kariyerine laf atmak başka...
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ya abi yapmayın etmeyin eğer denizli böyle denizli şöyle diyosanız Fatih Terim olmasada olurdu UEFA kupası,takım iyiydi çünkü.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 heh şimdi terim i sokun olayın içine. karşılaştırırsınız bi de terim ile denizli yi siz şimdi. heah
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sen suya agu derken denizli gs ye avrupada yarı final oynatıyordu :)-D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben suya agu derken napıyodu denizli?
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mustafa denizli, önlibero denen mevkiiye inanmayan bir adam bi kere. yok yani, inanmıyo. uğur inceman ile cisse nin biri oynar beşiktaşta, o kadar. gerçi lig için yeterli olabilir ayrı mesele ama.. olsun. bu adam, her maçtan önce kazanma ihtimalimiz %51 diyen, dk 87 de değişiklik yapan bir adam. her maça tek tek çok iyi hazırlanıyor, ayrı mesele. ama yani bu adamdaki teknik direktörlük anlayışı pes te maç başındaki taktik gibi birşey. son olarak, beşiktaş ın çöküşe girdiğini söyleyemem. beşiktaş pekala iyi de çıkabilir buradan. ama yani yıldırım demirören in, mustafa denizli nin yaptıkları açıklamaları nasıl yuttuğu ortada. sergen in de yaptığı büyk terbiyesizlik. eski takım arkadşaını eleştir, hoooop koltuğuna kon. ertuğrul sağlam bence iyi bir teknik direktör değildi, ama bu kovuluş şekli ve mustafa denizli nin takımın başına geçişinden sonra gerçekten çevremdeki bir çok beşiktaşlı kombine yırtma hareketlerine girişti. cidden acı. son sözüm şudur ki, umarım uğur inceman, serdar özkan, serdar kurtuluş gibi oyuncular kendilerini geliştirirler bu zamanda. batuhan ın kendini geliştirebileceğine inanmama rağmen, kişilik olarak daha da bozulacağına inanıyorum m.d. ve s.y. yönetiminde.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yalnız ön libero kavramı türk teknik direktörlerinin çoğu ve ülkemize gelen yabancı teknik direktörler tarafından yanlış biliniyor zaten bence. bir kere isimden hemen kaybediyor, anlayış ön liberonun defansın önünde oynayan oyuncu olduğudur, yanlış. o adam orta sahanın gerisinde oynar, orta saha oyuncusudur. o yüzden bir servetten, emre güngörden, ibrahim toramandan ön libero olmaz. meira gibi tekniği yüksek orta sahada görev alabilecek oyuncudan olur ama.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 önlibero yok, biliyorum güntekin söyledi geçen gün =) demek istediğim, m.d. için ortasaha = delgado olur beşiktaşta. bir johnson koyar, bütün savunma yükünü ona yükler. anlatabiliyorumdur şimdi umarım.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yok ben senin dediğini anladım, güntekin ne zaman söyledi herhalde kaçırdığım bir programda söylemiş olmalı çünkü duymadım ama iyi etmiş söylemekle, belki teknik adamlarımız artık bazı şeylerin farkına varır. benim demek istediğim sadece mustafa denizli değil, başta fatih terim olmak üzere çoğu teknik adamımızda defansif orta saha kültürünün yanlış oturmuş olması.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 DoruK said: yok ben senin dediğini anladım, güntekin ne zaman söyledi herhalde kaçırdığım bir programda söylemiş olmalı çünkü duymadım ama iyi etmiş söylemekle, belki teknik adamlarımız artık bazı şeylerin farkına varır. benim demek istediğim sadece mustafa denizli değil, başta fatih terim olmak üzere çoğu teknik adamımızda defansif orta saha kültürünün yanlış oturmuş olması. bu konusmayı hatırlar gibiyim :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fizban said: önlibero yok, biliyorum güntekin söyledi geçen gün =) demek istediğim, m.d. için ortasaha = delgado olur beşiktaşta. bir johnson koyar, bütün savunma yükünü ona yükler. anlatabiliyorumdur şimdi umarım. delgadoyu çok beğeniyor zaten. her yazısında dile getiriyordu bunu
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Lorrotar said: BulletRide said: Şu anı tartışmam da,birşey başaramamış demişsin Denizli için... Gs'ye şampiyon klüplerde yarı final ve kupa galipleri kupasında çeyrek final Gs ile şampiyonluk Fb'ye ilk Türk TD yönetiminde şampiyonluk. Milli takıma Avrupa Şampiyonasında çeyrek final. Hani ben de pek sevmem Mustafa Denizli'yi ama Rambo'dan kafa yemek dışında var icraatı sanki? mustafa denizli olmasa bile şu olanlar olurdu.futbol bilgisi o kadar kıt aptal bi adam ki mustafa denizli...takımlar kendi başına bile başarırdı bunları inan.rezalet bi adam mustafa denizli adamın dönemindeki çeyrek finale şampiyonluğa falan bakmayın yani.adamın bişey yapmışlığı yok.takım azmetmiş. şu mantıkla şenol güneş'te adam değil. fatih terim'de adam değil. kimse adam değil. takımlar azmediyor. hıhı evet.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 teknik direktörlere gerek yok o zaman, takımlar azmetsin yeter.
Öne çıkan mesajlar