unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Fakedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 inanmiyosaniz bile saygi duyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aip86 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 öle bişe olmamıstır ya yaalan.. hadi doru diyelim niye gelip yazmıs oraya.. onuda gectm bazı kelimeler ne öle sacma sapan.. garip yani..buda böle bişe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yazık ya o da insan sizde insansınız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkadi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 arkadaşlar dua etsin o arkadaş elektrşkler kesilmedi yoksa mazalllah altına ederdl yauuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ROHAHAHAHA über !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 oha pc ye şeytan girmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benimki de 15dk bekleyince xene portal açıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benim bilgisayarım sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bir bayan arkadaşa okuttum önce oha dedi sonra yok ya bilgisayar bekleyince kapanıyo gibi oluyo ya ondandır yoksa olamaz böyle bişey dedi kanım dodnu bunu söyleyince sokağa fırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 benim laptopun ekranında KENDİLİĞİNDEN renkli bişiyler çıktı.. 3 HARFLİLEER!!!Bu nasıl bi elamettir böyle?!?111!! çok korktum ekmek kırıntısı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 GwindonSurion said: bir bayan arkadaşa okuttum önce oha dedi sonra yok ya bilgisayar bekleyince kapanıyo gibi oluyo ya ondandır yoksa olamaz böyle bişey dedi kanım dodnu bunu söyleyince sokağa fırladım ZUAHAHDJHKLASDASDJSAÖDJSÇADÖNÇÖNADÖASSÇÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 GwindonSurion said: bir bayan arkadaşa okuttum önce oha dedi sonra yok ya bilgisayar bekleyince kapanıyo gibi oluyo ya ondandır yoksa olamaz böyle bişey dedi kanım dodnu bunu söyleyince sokağa fırladımahdhbagha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 OHAHAHAHSAHSAH cahilliğin de bu kadarı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bu tam şey gibi olmuş İLAHİ AZRAİL SEN ADAMI ÖLDÜRÜRSÜN haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ...ve tanrı ekran koruyucuyu yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bilgisayara giren cinde iyiymiş:D dün benim cep telefonum kendi kendine 10 sn titredi, acaba ona da cin mi girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ibret oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aente said: ...ve tanrı ekran koruyucuyu yarattı... ahahahah offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 eleman iyi kafa bulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 GwindonSurion said: bir bayan arkadaşa okuttum önce oha dedi sonra yok ya bilgisayar bekleyince kapanıyo gibi oluyo ya ondandır yoksa olamaz böyle bişey dedi kanım dodnu bunu söyleyince sokağa fırladım ASDFSHFSHGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayalgucu cok genis bir arkadasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar