ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 MS Word' de tam sayfa arka planda belli belirsiz logo yerleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Filigran o dediğin. Word 2007 de üsteki mavi bölmede sayfa düzeni sekmesine girince filigran çıkıyor direkt, oradan ayarlanıyor, elimde eski word olmadığından bişi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Format/Background/Watermark diye girip yaptım. Bilmiyorum normalde böyle mi yapılıyor ama istediğim şekilde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 filigran türkçe, watermark ingilizce =) ve evet, yöntemi budur.. word 2007'de de "page layout > watermark" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar