Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çeyrek 68 lira oldu

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:
dolarda 1500 olur cumaya kadar, ekonomi çok iyi gidiyor ama np
dolar artışı ekonomi kötüye mi gidiyor demektir?
yaşadığımız olay,güven sorunu.x'ler tedirginlikte,y'ler tedirginlikte,e bizde bu 2 bilinmeyenli denklemin parçasıyız diye tedirginlik yaşıyoruz,yaşatılıyoruz.
Panik olmaya gerek yok,düzelir dalgalanma.Eski seviyesine kadar inmez zaten aşırı düşüktü,ama 1,5i geçmez.

Eğer Amerika tümden batmazsa ki batmaz,bizde işsizlik artar,zamlar gelir vs.,günlük hayatta yaşadığımız şeyleri biraz daha hissederek yaşarız o kadar,aşırı panik yapmayın bu kadar.
ps:kaderde,günün birinde tayyiple aynı şeyi savunmakta varmış

ginaly said:
izlanda batıyomuş ya. komple. ülke olarak yani. oha.

izlanda batışı,geçen seneden başlayan bir süreç,amerikadaki krizin direkt etkilediğini düşünmüyorum,ama 2 ülkenin kriz nedeni kapitalizm tabi.kapitalizm batıyor,demek daha doğru.
orta sınıf geri gelsin pls
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
şimdi 520 milyona 100 tane çeyrek aldın diyelim satış 68 ise alış hadi 67 dir diyelim baya bi kâr...
baba mesleği kuyumculuk olunca böyle oluyor asdasd o kadar da dedim hazır düşmüşken alalım diye dolu yok dedi -.-

520 milyona 100 tane çeyrek nerden alınıyor tam olarak
Sosyal ağlarda paylaş

valla artiyor da piyasada alan yok. tanidik zoruyla, olu fiyatina bir hafta ugrastiktan sonra ancak satabildik uc kurusluk altini. normal de gittiginiz zaman kuyumcular yuzunuzue bile bakmiyorlar. adam sormuyor bile ne kadar altinin var filan diye, almiyoruz diye kesip atiyor. hurda fiyati bile vermiyorlar. biraz bos bir artis bu artis.
Sosyal ağlarda paylaş

^^ShadowSong^^ said:
dolar artışı ekonomi kötüye mi gidiyor demektir?

Türkiye dolarla borçlandığı için bu sorunun yanıtının "Evet" olduğunu düşünüyordum. Yoksa Eurocond 2030 lar başka bir dava mı. 70 Milyar dolarlık döviz kademe kademe çekilecek yakında sanırsam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...