GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 daha 1 ay önce 52ye kadar düşmüştü keşke herkes alsaydı bir an paylaşmak istedim ama dün 62 idi bi günde 7 lira arttı noluyor bu piyasalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dolarda 1500 olur cumaya kadar, ekonomi çok iyi gidiyor ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 izlanda batıyomuş ya. komple. ülke olarak yani. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://www.nethabercilik.com/haber/izlanda-batiyor-.htm evet öyleymiş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha zengin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 keşke erken satmasaymışım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sparkcaster said: dolarda 1500 olur cumaya kadar, ekonomi çok iyi gidiyor ama npdolar artışı ekonomi kötüye mi gidiyor demektir? yaşadığımız olay,güven sorunu.x'ler tedirginlikte,y'ler tedirginlikte,e bizde bu 2 bilinmeyenli denklemin parçasıyız diye tedirginlik yaşıyoruz,yaşatılıyoruz. Panik olmaya gerek yok,düzelir dalgalanma.Eski seviyesine kadar inmez zaten aşırı düşüktü,ama 1,5i geçmez. Eğer Amerika tümden batmazsa ki batmaz,bizde işsizlik artar,zamlar gelir vs.,günlük hayatta yaşadığımız şeyleri biraz daha hissederek yaşarız o kadar,aşırı panik yapmayın bu kadar. ps:kaderde,günün birinde tayyiple aynı şeyi savunmakta varmış ginaly said: izlanda batıyomuş ya. komple. ülke olarak yani. oha. izlanda batışı,geçen seneden başlayan bir süreç,amerikadaki krizin direkt etkilediğini düşünmüyorum,ama 2 ülkenin kriz nedeni kapitalizm tabi.kapitalizm batıyor,demek daha doğru. orta sınıf geri gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şimdi 520 milyona 100 tane çeyrek aldın diyelim satış 68 ise alış hadi 67 dir diyelim baya bi kâr... baba mesleği kuyumculuk olunca böyle oluyor asdasd o kadar da dedim hazır düşmüşken alalım diye dolu yok dedi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ginaly said: izlanda batıyomuş ya. komple. ülke olarak yani. oha. küresel ısınmadandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 GwindonSurion said: şimdi 520 milyona 100 tane çeyrek aldın diyelim satış 68 ise alış hadi 67 dir diyelim baya bi kâr... baba mesleği kuyumculuk olunca böyle oluyor asdasd o kadar da dedim hazır düşmüşken alalım diye dolu yok dedi -.- 520 milyona 100 tane çeyrek nerden alınıyor tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 her neyse 5.2 diyelim her şeyi yalnış yapıyorum bugün nedense bir gariplik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ginaly said: izlanda batıyomuş ya. komple. ülke olarak yani. oha. izlandalı kızlar endişe etmesin hepsine kucak açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dolar 2 milyona kadar çıkar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Dexia, Yapı kredi, Tekstil gg az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ulan foto mak. alıcaz dolar artıyor ya yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 artsın artsın.. abimin altınları bozdurcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kardeşimin düğünü 1 hafta sonra inşallah altın fiyatları düşer yada en azından sabit kalır yoksa fena zarara girecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 valla artiyor da piyasada alan yok. tanidik zoruyla, olu fiyatina bir hafta ugrastiktan sonra ancak satabildik uc kurusluk altini. normal de gittiginiz zaman kuyumcular yuzunuzue bile bakmiyorlar. adam sormuyor bile ne kadar altinin var filan diye, almiyoruz diye kesip atiyor. hurda fiyati bile vermiyorlar. biraz bos bir artis bu artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 satarken bakmıyolarda eğer alıcıysan baya bi ilgileniyorlar seninle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 altının en düşük olduğu zamanlardaydı abimin düğün.. ii olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ^^ShadowSong^^ said: dolar artışı ekonomi kötüye mi gidiyor demektir? Türkiye dolarla borçlandığı için bu sorunun yanıtının "Evet" olduğunu düşünüyordum. Yoksa Eurocond 2030 lar başka bir dava mı. 70 Milyar dolarlık döviz kademe kademe çekilecek yakında sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oha kırk yılın başı bilgisayar aldım ve çeyrek altın sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 71 lira olmuş çeyrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bayramda bi çeyrek aldım eş, dost takı ayağına.. eski tarihli altın 56 ytl idi.. şimdi inanılmaz gitti tepeye. o değil de evden çalınan altınlara yanarım.. ondan sonra çalınır diye altın da almadım hiç korkudan.. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar