Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüketim Toplumunun Saygısız Piçleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi işin şöyle bir boyutu da var eğer bu müzikal olayı şöyle gelişmiş olsaydı mesela oyunu eleştirmek için oyuncular tam seyircileri selamlarken salonu terk etme gibi bir kültür oluşsaydı bu iş için acaba sanat gurularımız bu konuda ne derlerdi :)

Bence bırakalım sanat sınırsızca sevilsin ülkemizde bu imkanları sağlayacak gücümüzde olsun fakat sanat dan insanların anlayacağı onlardan çıkarsayacağı şeyler kültürümüze göre olsun yanlıştır doğrudur fakat en azından kültürümüze göre olsun bizden çıksın öyle gelip yabancının çıkardığı doğruyu monte etmeye çalışmayalım.
Mesaj tarihi:
demedim, zira bilemedim. sanatmış, kültürmüş pek ilgim yoktur; ama benim bildiğim oyun bitince sanatçı arkadaşlar kısa bir selam verip çekilir, kalkan gider, kalanlarla haşır neşir olurlar.

yanlış mıyım?
Mesaj tarihi:
adam kısaca işim olmaz sizin gibilerle demiş, üstüne bilmem kaç milyar dolar servet yapmış.

dünyada kriz var, dün cebimden x lira eksildi.
Mesaj tarihi:
bana şey oluyo bazı filmlerde
film bitti sanıyom kalkıyom böyle tam giderken bi görüntü daha giriyo
ayakta izliyom 2 3 dk daha o kötü oluyo bak kenarda böyle merdivende izlemesi
Mesaj tarihi:
valla buyuk sirketlerden liderlerini takdir ettigim bi Google var herifler PhD direk. Diger herkes lise mezunu.
Ama en kalitesi Oracle'in CEO'su tabi, adam en son Mig almaya kalkti hukumet araya girdi engelledi sdfsdfds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...