Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 balık mı desem şans mı desem nedesem abi ağzım açık kaldı haaa http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=999904&Date=08.10.2008&b=Yok boyle bir gol&ver=46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bal direk. ama böyle vuruşları çok yaptığı için giriyo böyle bi iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bal mal değil bilinçli çakıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 spikere bittim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: bal mal değil bilinçli çakıyor adam 50kere yaparsın bi kere gol olur ki ben gola değil sevincine bittim ibrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 topa yaklasirkenki ifadesinden bal olmadigini anlayabilirsiniz. AHA ASIYORUM! seklinde yaklasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ewt ya o ne öle halısahada boş kaleye gol atsan bile koşarsın herif duruo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 adam yer tutuyor 2 forvet biride arkada adam neden koşsun ki normal çalışılmış orta gol hesabı ama işte vuruş direk bal .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Nerdeyse Ümit Karan kadar iyi vurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben ilk gördüm kafayla attı gibi geldi,dedim acaba neyinde gariplik var.Sora slowmotion a geçince ben var oha falan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sevmiyorum ben bu adamı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Llama said: BiTcH_oFBaT said: bal mal değil bilinçli çakıyor adam 50kere yaparsın bi kere gol olur ki ben gola değil sevincine bittim ibrisin o bizim için geçerli bence 50 de 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Llama said: BiTcH_oFBaT said: bal mal değil bilinçli çakıyor adam 50kere yaparsın bi kere gol olur ki ben gola değil sevincine bittim ibrisin Bencede bilinçli yapılan hareket, isveç milli maçında da aynısını yapmıştı bunun gibi bi golu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 spiker çok iyi.Uhh dieee uh dieeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ulan bildiğin mahalle maçı yorumlarına döndü he klas oturtmuş topuğuna atmış golü. farklı bi vuruşu bilinçli yaptı ya. yorumlar direk "bal" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ne çakmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ntvspor bu gol için "türbündeki taraftarlar ve ekranları başında maçı izleyen seyirciler ibrahimin golü nasıl attığını anlayamadılar :D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mancinin bir golu var yıllar önce lazio'dayken...Bundan çok daha fena ceza sahası köşesinden atıyordu sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Llama said: BiTcH_oFBaT said: bal mal değil bilinçli çakıyor adam 50kere yaparsın bi kere gol olur ki ben gola değil sevincine bittim ibrisin artist herif çünkü. havalı gol atınca hep böyle seviniyor. ama bence ibrahimovic'in bu golü beni çok şaşırtmadı. yeteneği var yani. 50 tane denese yarısınıda atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çok saglam adam gerçekten pes 2008 den cıkartılsın dıye grup açmışlar facebookta :D ama güzel vurmuş hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dunya kupasında italyaya attığı golde çok abartı bir goldü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fenere gelıyomus ajkdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kazım>ibrahimovic edit:hep yapmak istemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dogru ama :D kazım > ibrahimovic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar