Greeny Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0193676/ Var mı bunu izleyen yahu? Tesadüfen denk geldim forumun tekinde, eski bir dizi sanırım. Freaks kısmındaki 3 erkek oyuncuya dikkat :) '99 yılının dizisiymiş, hiç bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cnbce de yayınlanıyordu bi ara.orda izlerdik.sevimli diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahaha james franco'ya bak,imdb sayfasına bakmadan bile tanıyabildim adamı çok az değişmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Geekler tamam da, Freakler hiç freak gibi durmuo? :pğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben izlerdim çok severdim sarışın bi kız vardı bi de çok güzeldi freaklerin 3.sünü tanıyamadım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben izlerdim çok severdim sarışın bi kız vardı bi de çok güzeldi freaklerin 3.sünü tanıyamadım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 TRIPLE KILL!!! MO-MO-MO-MONSTER KILLLLL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 james franco, seth rogan, HIMYMdaki eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Marshall Erikksen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kadro çok iyi jason segel james franco seth rogen john francis daley (burada bayağı ufakmış dikkatli bakmayınca tanımak zor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 müthiştir bu arada imdb'de denk geldim kaç sene önce seyretmiştim. başlık açıcaktım açılmışı varmış. kadrosu müthiş. bir bölümünde ben stiller vardı hatta bulayım seyredeyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Süper bi dizi bu, izlemeyen izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Hakkaten mutlaka izlenmesi gerek bir dizi her bölüm güzel no filler all killer not: tabii ki apatow productions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dün bu topacı okudum indirip izlemeye başladım. nasıl daha önce her hangi bir şekilde rast gelmemişim hayret ettim. gençlik dizisi ama harika bir gerçeklik duygusu vermişler. çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 buradan ben stillera bir iki kelam etmek istiyorum: my dearest ben, sene olmuş 2009, on sene geçmiş üzerinden sende hala aynı oyunculuk be anam. insan biraz kendini geliştirir bir şeyler yapar ne biliyim. neyse bi ara 20 25 göndersen olur. yengeye selam. xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar