Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ının. ameliyat olcam. (abartı septum deviasyonu)

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

eet sonunda pazartesi olarak septum deviasyonu ameliyatı tarihim belirlendi. açıkçası biraz tırsıyorum narkoz yemedim daha önce nası bişi acaba. paylaşın korkutun ya da rahatlatın işte farketmez:D (1.5 aylıkken oldugum fıtık ameliyatını saymıyorum)

bide extrem durum; benimki resimdeki gibi değil. şu eğrilik resimde düzelio benimki kırılıo aynen düzelmeden devam bu yüzden burun da yamuk burun deliklerinden biri daha aşağıda duruo fln. bir nevi beleş estetik olacakmış benim için (emekli sandığı:)) sevinmiyor da değilim yani. ucu fln kalkcakmış.:D (öeh çok gay:P)

ayrıca yıllardır çektiğim sinüzitten de kurtulucam tabi hernekadar sinüzitin ameliyat fln dinlemediğini yine bi şekilde ameliyattan sonra milletin sinüsleri doldurdugunu fln çok duydum o ayrı.

bir de doktorum sağlam, 20 yıldır hiçbir hastasına tampon takmadıgını söyledi (arkadaşımın babası olur kendisi) umarım aksilik olmaz da koca koca tamponlarla gezmem. sanmıyorum ya neyse.

neyse kominiti feeling olayına gireyim dedim ben de. paylaşalım haydin hislerimizi.

Sosyal ağlarda paylaş

ameliyat kısmı sorun değil pek hatta o 10..9...8 kısmı bile olmayabilir sakinleştirici yaparlar odanda sana uyursun sonra ondanda tekrar uyanırsın:)

ameliyat sorası biraz problem yüzün şişcek gözün kapancak fln 2-3 gün zor uyursun
bi de şimdiden tavana bi lcd -zira oturamazsın sürekli yatık olcak kafan- bilimum dizi film vs depola
Sosyal ağlarda paylaş

@scheriff
valla doktor bunları söylemedi. görünüşünde hiçbirşey olmayacak sadece burnun altında bir dikiş izi, ucunda yani çalışacağımız yerde yanma olacak, ameliyat sonrası ilk 8-10 saat az az burnundan kan gelecek dedi.

@metalheart
şikayetlerim şunlardı
-5 senedir falan hiç şaşmadan her kış başında sinüzit olmak.
-tek burun deliğimden az nefes alabilmek tıkanıklık. (zaten eğrilikden dolayı bayağı dar)
-geceleri horlamak ağzım açık uyumak boğaz yanması fln. gerçi alıştım artık.
-da en önemlisi görüntü tabi gaza gelme razı olma falan babında:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bunu bi kontrol ettireyim diyorum, çünkü sinüzit olayları falan bende de çok sık olmasa da oluyor. Ama yani hayatımda hiç horlamadım nasıl yatarsam yatayım, düzgün olduğu anlamına gelir mi bu? Nefes alma zorluğu falan da çekmiyorum ama sinüslerim doluyor bazen sadece. Topiğini bulmuşken sorayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ben de bunu bi kontrol ettireyim diyorum, çünkü sinüzit olayları falan bende de çok sık olmasa da oluyor. Ama yani hayatımda hiç horlamadım nasıl yatarsam yatayım, düzgün olduğu anlamına gelir mi bu? Nefes alma zorluğu falan da çekmiyorum ama sinüslerim doluyor bazen sadece. Topiğini bulmuşken sorayım dedim.

illa horlaman gerekmiyordur heralde. bi kulak burun boğaza görün yani sinüzit oluyormuşsun sonuçta ben baş ağrısından yerimde duramazdım elim mahkum giderim her sene sende ağrı olmuor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yani sadece şiddetli ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama mesela grip falan olduğum zaman fena ağrıyor ki herhalde herkeste olur o. Ama işte bi kere kontrole gitmiştim sinüslerin dolu demişti doktor, ondan sonra da gitmedim dediğim gibi sorun yaşamadığım için. Ama ilerde sorun çıkartabilecek bişey varsa çok büyümeden halledeyim istiyorum. Ama yok gibi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

uğurcum DON'T stress. yannız doktor bişe olmıyacak diosada yine olacak sen merak etme :). 1-2 gun canını sıkacak o durum sora herşey eskisine dönüyor. o yüzden rahat olmak lazım. bide ameliyat masası çok zevkli bi yer. ben o stresi, heycanı daha başka bişeyde yaşamamıştım. sora "iyi deneyim oldu lan!" dedim kendi kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz said:
uğurcum DON'T stress. yannız doktor bişe olmıyacak diosada yine olacak sen merak etme :). 1-2 gun canını sıkacak o durum sora herşey eskisine dönüyor. o yüzden rahat olmak lazım. bide ameliyat masası çok zevkli bi yer. ben o stresi, heycanı daha başka bişeyde yaşamamıştım. sora "iyi deneyim oldu lan!" dedim kendi kendime.

stüdyo yine yalan olcak desene:D
Sosyal ağlarda paylaş

ben 11 ameliyat oldum bugune kadar. 6 tanesi lokal anestezi, izledim yani ameliyatlarımı. hiç bişey olmuo merak etme. genel anestezinin tek kötü yanı kalkınca miğde bulantısı, uzun sure bı yemek yedırmıolar, kendını korkuo gıbı hıssedıosun devamlı ama aslında burnunda kalan bi koku o dışarıdakıler almıo o kokuyu. 1 hafta kadarda hem çok su içmek zorunda kalıo deli gibi işiosun vücuddan atabılmek için hemde bitkin oluosun hafif o kadar. korkacağın şeyler bunlar yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...