Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eet sonunda pazartesi olarak septum deviasyonu ameliyatı tarihim belirlendi. açıkçası biraz tırsıyorum narkoz yemedim daha önce nası bişi acaba. paylaşın korkutun ya da rahatlatın işte farketmez:D (1.5 aylıkken oldugum fıtık ameliyatını saymıyorum) bide extrem durum; benimki resimdeki gibi değil. şu eğrilik resimde düzelio benimki kırılıo aynen düzelmeden devam bu yüzden burun da yamuk burun deliklerinden biri daha aşağıda duruo fln. bir nevi beleş estetik olacakmış benim için (emekli sandığı:)) sevinmiyor da değilim yani. ucu fln kalkcakmış.:D (öeh çok gay:P) ayrıca yıllardır çektiğim sinüzitten de kurtulucam tabi hernekadar sinüzitin ameliyat fln dinlemediğini yine bi şekilde ameliyattan sonra milletin sinüsleri doldurdugunu fln çok duydum o ayrı. bir de doktorum sağlam, 20 yıldır hiçbir hastasına tampon takmadıgını söyledi (arkadaşımın babası olur kendisi) umarım aksilik olmaz da koca koca tamponlarla gezmem. sanmıyorum ya neyse. neyse kominiti feeling olayına gireyim dedim ben de. paylaşalım haydin hislerimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ameliyattan önce ''Anestezi'' adlı filmi izle, moral olur... geçmiş ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 capul said: Ameliyattan önce ''Anestezi'' adlı filmi izle, moral olur... geçmiş ossun oha sakın izleme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 biliyorum o filmi yaw. ameliyat olcam dediğim herkes o filmden bahsedio zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bok gibi de filmdi. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 10 a kadar say diyecekler ağzına balonu dayayıp. böyle nanemsi bi koku alıcaksın. la bu beni bayılt..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 10dan geri say diyecek, 9 derken verdikleri kolda acayip bir ağırlık hissedeceksin (acı yok), 8 derken gözlerin kapanacak. Uyandığında herşey bitmiş olacak. Bende böyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 geçmiş olsun black ice, aynı sorun benim burnumda da var, bende gitmiştim doktora "asacaz kesecez orayı demişti "(abartılı oldu biraz)benimde açıkcası gözüm yemedi ve herzaman olduğu gibi çok zorluk çekiyorum burun tıkanması olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kimse beni bayıltamaz bak bu sefer dayancam dediğim her ameliyatımda zart diye 5 e gelmeden bayılmışımdır :P doktorların o sırada dalga geçmelerini duyuyodum "tabi tabi inan dayanabilirsin hö he hö he" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 @devilmanta nasıl yani, her hafta ameliyat mı oluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 istanbul'da mısın? benim de aynı durum var ama sallıyorum habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Devilmanta said: kimse beni bayıltamaz bak bu sefer dayancam dediğim her ameliyatımda zart diye 5 e gelmeden bayılmışımdır :P doktorların o sırada dalga geçmelerini duyuyodum "tabi tabi inan dayanabilirsin hö he hö he" harbiden haa canın sıkıldıkca ameliyat mı oluon bea...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ameliyat kısmı sorun değil pek hatta o 10..9...8 kısmı bile olmayabilir sakinleştirici yaparlar odanda sana uyursun sonra ondanda tekrar uyanırsın:) ameliyat sorası biraz problem yüzün şişcek gözün kapancak fln 2-3 gün zor uyursun bi de şimdiden tavana bi lcd -zira oturamazsın sürekli yatık olcak kafan- bilimum dizi film vs depola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben anlamadım, şikayetin neydi yani neden ameliyat oluyorsun? nefes falanmı alamıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 @scheriff valla doktor bunları söylemedi. görünüşünde hiçbirşey olmayacak sadece burnun altında bir dikiş izi, ucunda yani çalışacağımız yerde yanma olacak, ameliyat sonrası ilk 8-10 saat az az burnundan kan gelecek dedi. @metalheart şikayetlerim şunlardı -5 senedir falan hiç şaşmadan her kış başında sinüzit olmak. -tek burun deliğimden az nefes alabilmek tıkanıklık. (zaten eğrilikden dolayı bayağı dar) -geceleri horlamak ağzım açık uyumak boğaz yanması fln. gerçi alıştım artık. -da en önemlisi görüntü tabi gaza gelme razı olma falan babında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben de bunu bi kontrol ettireyim diyorum, çünkü sinüzit olayları falan bende de çok sık olmasa da oluyor. Ama yani hayatımda hiç horlamadım nasıl yatarsam yatayım, düzgün olduğu anlamına gelir mi bu? Nefes alma zorluğu falan da çekmiyorum ama sinüslerim doluyor bazen sadece. Topiğini bulmuşken sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kolay bi operasyon endiselenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Xaenin said: Ben de bunu bi kontrol ettireyim diyorum, çünkü sinüzit olayları falan bende de çok sık olmasa da oluyor. Ama yani hayatımda hiç horlamadım nasıl yatarsam yatayım, düzgün olduğu anlamına gelir mi bu? Nefes alma zorluğu falan da çekmiyorum ama sinüslerim doluyor bazen sadece. Topiğini bulmuşken sorayım dedim. illa horlaman gerekmiyordur heralde. bi kulak burun boğaza görün yani sinüzit oluyormuşsun sonuçta ben baş ağrısından yerimde duramazdım elim mahkum giderim her sene sende ağrı olmuor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yok yani sadece şiddetli ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama mesela grip falan olduğum zaman fena ağrıyor ki herhalde herkeste olur o. Ama işte bi kere kontrole gitmiştim sinüslerin dolu demişti doktor, ondan sonra da gitmedim dediğim gibi sorun yaşamadığım için. Ama ilerde sorun çıkartabilecek bişey varsa çok büyümeden halledeyim istiyorum. Ama yok gibi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yo yo 5-6 kez oldum ama sağlamım yaw bişeyim yok şimdi ufak şeylerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bence git bi doktora yaw en ufak bişey olsa gitmek lazım bence doktora:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 uğurcum DON'T stress. yannız doktor bişe olmıyacak diosada yine olacak sen merak etme :). 1-2 gun canını sıkacak o durum sora herşey eskisine dönüyor. o yüzden rahat olmak lazım. bide ameliyat masası çok zevkli bi yer. ben o stresi, heycanı daha başka bişeyde yaşamamıştım. sora "iyi deneyim oldu lan!" dedim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 capul said: Ameliyattan önce ''Anestezi'' adlı filmi izle, moral olur... geçmiş ossun oyşş aman diyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dwinz said: uğurcum DON'T stress. yannız doktor bişe olmıyacak diosada yine olacak sen merak etme :). 1-2 gun canını sıkacak o durum sora herşey eskisine dönüyor. o yüzden rahat olmak lazım. bide ameliyat masası çok zevkli bi yer. ben o stresi, heycanı daha başka bişeyde yaşamamıştım. sora "iyi deneyim oldu lan!" dedim kendi kendime. stüdyo yine yalan olcak desene:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben 11 ameliyat oldum bugune kadar. 6 tanesi lokal anestezi, izledim yani ameliyatlarımı. hiç bişey olmuo merak etme. genel anestezinin tek kötü yanı kalkınca miğde bulantısı, uzun sure bı yemek yedırmıolar, kendını korkuo gıbı hıssedıosun devamlı ama aslında burnunda kalan bi koku o dışarıdakıler almıo o kokuyu. 1 hafta kadarda hem çok su içmek zorunda kalıo deli gibi işiosun vücuddan atabılmek için hemde bitkin oluosun hafif o kadar. korkacağın şeyler bunlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar