razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Kusursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 midem bulandi nedense yumurtada sevmem gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Güzel çekmişler ama onun kaderi de arnavut pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ALLAH VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bütün bu düzenin kendi kendine var olması mümkün mü? asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Sanki her bir evre icin ayri asamalardaki yumurtalari kirip resmetmisler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yok ya büyütmüşlerdir petri dishte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çok sevdiğim bişeyden nasıl soğudum anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Peki bu nasil oluyor biliyorsunuz bu evrende fizik kurallarına göre, bir kuvvet etki etmeden yaprak kımıldamaz peki bunlar nasil oluyor? hiç düşündünüzmü bilim ile ALLAH karşitlığı yapanların bilgilerine sunulur acaba nedir bu kuvvet apacik bir kuvvetin varlığı ortada değilmi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 allah varmış sağol bunu gördüm şu an sağol. din karşıtlığı yapmak da moda oldu diyecek olan arkadaşlarımız varsa şu konuya da tepkimi dikkate almalarını tavsiye ederim: http://forum.paticik.com/read.php?8,4142020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 abi Laos'ta civcivler yumurtadan cıkma aşamasındayken alıp bi sopa batırıp közde pişiriyorlar ve sokakta satıyor satıcılar bunları.biranın yanında kaşıkla yiyorlar bunu.deneyemedim ben kokusu kötüydü ama adamlar bayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 reklamlar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben de diyetsiz kesin zayıfla çıktı :P ekmek bandıra bandıra yumurta yiyenleri anladı, kesin türk bu gugıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ardeth said: tavuk yumurtadan çıkarar. eğer evrimi kabul edersek bir canlının tavuk olması için gereken minimal özellikleri sıralar, tarihte geriye giderek bu özellikleri sağlayan ilk canlıyı buluruz. Onun bir yumurtadan çıktığını var sayarasak, tavuk yumurtadan çıkmış yumurta da tavuğun en yakın atasından çıkmış olur (tek adımlık bir evrimle yumurtlayamayan bir canlıdan yumurtlayan bir canlı çıkabileceğini sanmadığım için ikinci var sayımı yaptım)katılıyorum yaratılış teorisini kabul edersek de bu sonuca varıyoruz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 tebessüm ederim ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 acıktım be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Komplo Kendinize gelin Paticik Forumu Bu bizi yıldırmaya çalışanların komplosu öncelikle gençlerin protein almasını engelliyecekler sonra zayıf bir toplum oldugumzda bize saldırıcaklar yabancı güçler! :D:D ne güzel komplo yazıorm ama dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 acılmamısmıydı bu sarı vitellüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ilk resme banıcan ekmeği sonra akıcak patlayan tarafından sarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çok ilginç bir çalışmaymış aynı insan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 hey gidi yeşilçam, civciv çıkacak kuş çıkacak diye filmlerin vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar