Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bir sürü topicte belirttim ama ne denediysem pek de başarılı olamadım açıkcası,delirtti gitti.Önce pc özelliklerini yazayım: amd 3500+ 2gb ddr ram 256 mb nvidia geoforce 6800xt Sorun da şu mesela hero yürürken belki aralıklarla kasılıyor oyun saniyelik de olsa combatta partide senaryoda slow motion vari bir oyun tadı veriyor haliyle.Hani tamam donanım ucundan kurtarmıyor bile belki ama absolut un verdiği linkten ekran kartının bütün ayarlarını düşürdüm driver üzerinden,oyun içi herşey en alt düzeyde,1 gb ram i 2 ye çıkarttım bugün ztn şu anda oyun açıkken 1.3 gb civarı kullanıyor gösteriyor alt tab da.Ekran kartının sıcaklığı ile alakalı olabilir dedim,log ları inceledim anormal bir durum yok.İşlemcinin driverlarını güncelledim vs vs vs Hani son olarak internetle mi alakalı sorusu geldi ama reset fln da farkettirmedi,aynı sürünmece devam etmekte..Farklı fikirler olabilir inşallah gerçi pek bişi kalmadı yeni pc almak dışında ama your freedom + proxifier olayını biri açıklabilir mi?yada herhangi başka dikkat çeken birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Donanım pek kurtarmıyor. 6800 ı ııh. amd 3500+ de pek yeterli değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yine de ram yukseltirsen belki kurtarma sansın var sanırm. Ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Patch bekliyenler kervanına hoş geldin arkadaşım:) yeni sistem de kurmak çare olmayabiliyor burayı iyi bir incelersen adamların ne sistemlerle fps sorunları yaşadıklarını görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hiç başlamasaydım dedirticek dmkki peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yabanci bir forumda nvidia karti olanlar icin war.exe dosyasina ozel bir profil yaratmaya deneyebilirsiniz diyordu nvidia nin control panelinden. Ben denedim sanki o agir cekimleri biraz duzeltti gibi. Profili ayarladiktan sonra bi restart atmak yararli olabilir. Fakat gozlemledigim baska birsey de oyunu actiginda icinde oldugun zone dan baska zonelara gitmeye baslaginca yavaslamanin arttigi. Her ekstra zone daha fazla ram demek olabilir. Galiba cozum icin patch beklemekten baska care yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sistemim; amd 3500+ 2gb ddr ram 128 mb nvidia geforce 6600gt (seninkine yakın yani) maalesef işlemci problem yaratıyor daha çok.. tüm sürücülerini güncel tut öncelikle. oyun içi en düşük ayarlarda oyna ve "Nvidia choppy/low fps fix!!!" topicinde denenleri yap. ben öyle oynuyorum.. en azından maksimum verimi öyle alabiliyorum (ki hala yetersiz). üzgünüm ama o işlemci değişmeli.. ekran kartı için kesin konuşamayacağım ama onun da yeterli olmadığını söyleyebiliriz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 core2 quad 2.4 ghz 4 gb ram 2x 512 mb asus 8800 gt (sli) bu sistemde aoc yi en son kalite de cok rahat oynuyordum ama war da bazen zehir oluyor bana oyun takılmalardan. ayarlarda oynamak hiş bişi degiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 son yazılan sistemde bile sorun oluyorsa oyun problemli demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sardius said: core2 quad 2.4 ghz 4 gb ram 2x 512 mb asus 8800 gt (sli) bu sistemde aoc yi en son kalite de cok rahat oynuyordum ama war da bazen zehir oluyor bana oyun takılmalardan. ayarlarda oynamak hiş bişi degiştirmiyor. bu mesajdan sonra islemcimi yukseltmekten vazgectim :) patch beklemeye devam. Sistem: AMD X2 4600 3 GB Ram Nvidia 8800 GT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saluki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 X2 5600, 8800gts, 2gb ram keepler disinda tüm ayarlar full, 8xaf, 4xaa açık 45-50 frame ile oynuyorum. Fraps yükleyip oyunun takılma anlarında framein düşüp düşmediğini kontrol edin. Eger frame düşmüyorsa oyundan kaynaklı problem degildir. Özellikle anakart in sürücülerini kontrol edin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 takilma aninda frame dusuyo bende. tum driverlari yeniledim vs vs yeni profil tanimlama takilmalari onlemisti daha sonra gelen bi patch ile yine takilmalar basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oyunda anladigim kadari ile bilgisayar en cok flame effectler kasiyor, bunu ozellikle chaos wastes daki dungeonda fark ettik, her kose basinda bir ates var ve atese dogru bakarsaniz kasilmalar basliyor ama goruntu acisini ates olmayan bir yere cevirince hic bir sorun yokmus gibi oynanabiliyor, sanirim sorun grafik motorunla alakali, flame effect render ederken sorun cikariyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sardius said: core2 quad 2.4 ghz 4 gb ram 2x 512 mb asus 8800 gt (sli) bu sistemde aoc yi en son kalite de cok rahat oynuyordum ama war da bazen zehir oluyor bana oyun takılmalardan. ayarlarda oynamak hiş bişi degiştirmiyor. bu sistemin sorun yasamasi muhtemelen donanimsal degil de http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=57345 adresindekileri yapmamamis olmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 arkadaşında dediği gibi bir mekandan diğerine geçmek fln hepten külfet oluyor da allahtan senaryolar rvr alanları bir nebze oynanabilir,pq ları fln hiç sormayın ztn felaket onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 4 gb ram ,amd phenom 2.4 ghz işlemci,ati hd 3780 x2 1 gb ekran kartı.Son driverların hepsini yükledim bu sistemde oyunun takılmasının sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bende seneryolarda karambollerde felan cok kasıyor yoksa pek bi sıkıntım yok işlemcim biraz düşük 2.1 arada kasılmaların sebebide o galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yeniden bir başlık açmak istemdim burdan devam edeyim hunter tarzı bir karakter açtım ama patle mob arasında 20 yard varken sürekli birbirlerine vuruyorlar ben atak verdiğimde ya mesafe uzak yada yakın tarzı hatalar alıyorum ama pat belli bir süre sonra mobu kesiyor ve mob birden alakasız biyerde beliriyor.Bu yüzden bu charı bırakmak zorunda kaldım. şuan magus açtım ama aynı sorun bundada var gibi 20 yard mesafede gördüğüm bir mob benim healtimi düşürüyor ve ben birşey yapamıyorum olay mahalinden uzaklaşıyorum tekrar geri geldiğimde mobu bulup kesebiliyorum şimdi bu olay benim pc den mi yoksa oyundaki bir çeşit bugdanmı kaynaklı yaşayan varmı. not : aoc rahatlıkla oynuyordum pc çif cekirdekli işlemci 2gb ram palit 512 mb 8600 gt ( paylaşımsız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mob dglde senaryolarda herolara oldu birkaç yüz kere dün gece anlam veremedim,delay tarzı bişi dedim anlam veremedim blink fln mı var yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şu anda çok bomba bi sorunum var,çok ilginç geldi bana. ethernetle nete bağlandığımda ,oyuna giriyorum ama oyun cevap vermiyor çok ilginç,hani geziniyorm skill atıyorum dmg gözükmüyor,yada mob bişi yapmıyor,npc lere tıklıyorm ses var bişi açılmıyor ardındanda kopup play ekranına dönüyor. usb ile girdiğimde hiçbir sorun yok ^^ var mı bir fikriniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ethernet sürücünü güncelle seperate. aynı problem bende de vardı, sürücümü güncelledim. geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şu sistemi kotarabilcek bir ekran kartı tavsiyesiniz var mı? anakart epox 9npa7ı pcı destekli yada daha doğrusu işlemci sabit,ekran kartı değiştirsem şu sorundan kurtulabilir mym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ıntel core2 duo e7200 @ 2.53 ghz 2 gb ram his ati radeon hd 4850 ekran kartı Oyun ayarları en yuksekte,cozunurluk en yuksekte ve bir gram kasma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 konuyla ilgili bimakale yazmıstım ama malasef ingilizce; ozetlersem war, gpu değil dual-core cpu gerektiren bir oyun http://war.regularsexpressions.com/gaming/fine-tuning-warhammer-onlines-performance/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 intel core 2 duo 1gb ram ati radeon x1950 pro oynayamıyorum.2 gün önce girdiğimde zerre kasma yoktu,özellikle bu son patchten sonra aniden masaüstüne dönmeye fln başladı. şu an oyuna girmek istemiyorum,5 snde bi spike ve sürekli oyunun kapanma ihtimali olması oyundan soğutuyo resmen. yeri değil pek ama sorayım mevcut ramimin ddr mi ddr2 mi olduğunu kasayı açmadan anlamamın bir yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar