Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer kasma problemi

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Bir sürü topicte belirttim ama ne denediysem pek de başarılı olamadım açıkcası,delirtti gitti.Önce pc özelliklerini yazayım:
amd 3500+
2gb ddr ram
256 mb nvidia geoforce 6800xt

Sorun da şu mesela hero yürürken belki aralıklarla kasılıyor oyun saniyelik de olsa combatta partide senaryoda slow motion vari bir oyun tadı veriyor haliyle.Hani tamam donanım ucundan kurtarmıyor bile belki ama absolut un verdiği linkten ekran kartının bütün ayarlarını düşürdüm driver üzerinden,oyun içi herşey en alt düzeyde,1 gb ram i 2 ye çıkarttım bugün ztn şu anda oyun açıkken 1.3 gb civarı kullanıyor gösteriyor alt tab da.Ekran kartının sıcaklığı ile alakalı olabilir dedim,log ları inceledim anormal bir durum yok.İşlemcinin driverlarını güncelledim vs vs vs

Hani son olarak internetle mi alakalı sorusu geldi ama reset fln da farkettirmedi,aynı sürünmece devam etmekte..Farklı fikirler olabilir inşallah gerçi pek bişi kalmadı yeni pc almak dışında ama your freedom + proxifier olayını biri açıklabilir mi?yada herhangi başka dikkat çeken birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabanci bir forumda nvidia karti olanlar icin war.exe dosyasina ozel bir profil yaratmaya deneyebilirsiniz diyordu nvidia nin control panelinden.

Ben denedim sanki o agir cekimleri biraz duzeltti gibi. Profili ayarladiktan sonra bi restart atmak yararli olabilir. Fakat gozlemledigim baska birsey de oyunu actiginda icinde oldugun zone dan baska zonelara gitmeye baslaginca yavaslamanin arttigi. Her ekstra zone daha fazla ram demek olabilir.

Galiba cozum icin patch beklemekten baska care yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sistemim;
amd 3500+
2gb ddr ram
128 mb nvidia geforce 6600gt
(seninkine yakın yani)

maalesef işlemci problem yaratıyor daha çok..

tüm sürücülerini güncel tut öncelikle. oyun içi en düşük ayarlarda oyna ve "Nvidia choppy/low fps fix!!!" topicinde denenleri yap. ben öyle oynuyorum.. en azından maksimum verimi öyle alabiliyorum (ki hala yetersiz).

üzgünüm ama o işlemci değişmeli.. ekran kartı için kesin konuşamayacağım ama onun da yeterli olmadığını söyleyebiliriz en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
core2 quad 2.4 ghz

4 gb ram

2x 512 mb asus 8800 gt (sli)

bu sistemde aoc yi en son kalite de cok rahat oynuyordum ama war da bazen zehir oluyor bana oyun takılmalardan. ayarlarda oynamak hiş bişi degiştirmiyor.

bu mesajdan sonra islemcimi yukseltmekten vazgectim :) patch beklemeye devam.

Sistem:

AMD X2 4600
3 GB Ram
Nvidia 8800 GT
Sosyal ağlarda paylaş

X2 5600, 8800gts, 2gb ram keepler disinda tüm ayarlar full, 8xaf, 4xaa açık 45-50 frame ile oynuyorum. Fraps yükleyip oyunun takılma anlarında framein düşüp düşmediğini kontrol edin. Eger frame düşmüyorsa oyundan kaynaklı problem degildir. Özellikle anakart in sürücülerini kontrol edin derim..
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda anladigim kadari ile bilgisayar en cok flame effectler kasiyor, bunu ozellikle chaos wastes daki dungeonda fark ettik, her kose basinda bir ates var ve atese dogru bakarsaniz kasilmalar basliyor ama goruntu acisini ates olmayan bir yere cevirince hic bir sorun yokmus gibi oynanabiliyor, sanirim sorun grafik motorunla alakali, flame effect render ederken sorun cikariyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
core2 quad 2.4 ghz

4 gb ram

2x 512 mb asus 8800 gt (sli)

bu sistemde aoc yi en son kalite de cok rahat oynuyordum ama war da bazen zehir oluyor bana oyun takılmalardan. ayarlarda oynamak hiş bişi degiştirmiyor.

bu sistemin sorun yasamasi muhtemelen donanimsal degil de http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=57345 adresindekileri yapmamamis olmandan.
Sosyal ağlarda paylaş

yeniden bir başlık açmak istemdim burdan devam edeyim

hunter tarzı bir karakter açtım ama patle mob arasında 20 yard varken sürekli birbirlerine vuruyorlar ben atak verdiğimde ya mesafe uzak yada yakın tarzı hatalar alıyorum ama pat belli bir süre sonra mobu kesiyor ve mob birden alakasız biyerde beliriyor.Bu yüzden bu charı bırakmak zorunda kaldım.

şuan magus açtım ama aynı sorun bundada var gibi 20 yard mesafede gördüğüm bir mob benim healtimi düşürüyor ve ben birşey yapamıyorum olay mahalinden uzaklaşıyorum tekrar geri geldiğimde mobu bulup kesebiliyorum şimdi bu olay benim pc den mi yoksa oyundaki bir çeşit bugdanmı kaynaklı yaşayan varmı.

not : aoc rahatlıkla oynuyordum

pc

çif cekirdekli işlemci
2gb ram
palit 512 mb 8600 gt ( paylaşımsız)
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda çok bomba bi sorunum var,çok ilginç geldi bana.
ethernetle nete bağlandığımda ,oyuna giriyorum ama oyun cevap vermiyor çok ilginç,hani geziniyorm skill atıyorum dmg gözükmüyor,yada mob bişi yapmıyor,npc lere tıklıyorm ses var bişi açılmıyor ardındanda kopup play ekranına dönüyor.
usb ile girdiğimde hiçbir sorun yok ^^
var mı bir fikriniz =)
Sosyal ağlarda paylaş

intel core 2 duo
1gb ram
ati radeon x1950 pro

oynayamıyorum.2 gün önce girdiğimde zerre kasma yoktu,özellikle bu son patchten sonra aniden masaüstüne dönmeye fln başladı.
şu an oyuna girmek istemiyorum,5 snde bi spike ve sürekli oyunun kapanma ihtimali olması oyundan soğutuyo resmen.

yeri değil pek ama sorayım
mevcut ramimin ddr mi ddr2 mi olduğunu kasayı açmadan anlamamın bir yolu varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...