Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Masquerade said: 2) Slayer - Behind The Crooked Cross hah, daha bugün dinledim, çok memnun kaldım. hatta bütün albüm (south of heaven) iyi gidiyor, dünden beri çevirip çevirip dinliyorum ben. ayrıca kmfdm ve ministry öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 açın lounge fm'i ya da power xl'i, kafanız rahat rahat gidin, o trafikte gidipte bir de metal falan dinlemek bence hem dikkat dağıtır hem de baş ağrısı yapar yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 PrudenT said: apocalyptica - life burns +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 The Von Bondies - CMon CMon Rescue me'nin müziği :) arabada da ilaç gibi gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Arabada ancak Strapping Young Lad dinlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 We ride? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Araba kullanan bir insan olsam anca stoner dinlerim, SYL dinlersem kaza yaparım. Zaten metal dinleyemem, metal çalarken oturuyorsam ayaklarla pıtpıtpıt kick efekti varme hastalığım var çok ağır. Araba kullanırken hazır altımda pedal varken baya sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hayatımda Türkiye trafiğinde arabasında metal dinleyen birisini görmedim .. Sadece ben mi böyleyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sanıyorum nahsettiğin doruculuk ve gaza uygun düşen; Metallica - So What (gaz pedalına yüklenesi gelir insanın) Metallica - Fuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mavardi said: The Von Bondies - CMon CMon Rescue me'nin müziği :) arabada da ilaç gibi gelir bence ABİ 2 AYDIR ARIYORUM ŞU PARÇAYI!..gad bless ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 one! Back in the womb its much too real In pumps life that I must feel But cant look forward to reveal Look to the time when Ill live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tool-jambi tekrar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mustafa sandal - araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Marl0_on said: 80'ler yönetir kanımca. katılıyorum + metallica - wherever i may roam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 metallica, godsmack, pantera, audioslave, iron maiden, soad iyi gider arabada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Solonor said: yazan oldu mu bilmiyorum ama tool - eulogy 46&2, Parabol/Parabola, Lateralus, The Grudge ve özellikle de Hooker With A Penis i de eklemek istiyorum. Bunlar dışında: Slayer - Flesh Storm (Carmageddon mode: on) Stratovarius - Speed Of Light (aman diyim) Alter Bridge - Come To Life ve Ties That Bind Trivium - Rain Pantera - I'm Broken Lamb Of God - Now You've Got Something To Die For (şarkının adını ciddiye alma tabi:D) In Flames - Trigger ve The Hive Devildriver - These Fighting Words Çok adam öldürme moduna girmek istiyosan: Omphalectoicxantopsia - '06-'07 Excretions albümü diyorum. Güle oynaya yolculuk için de Richard Cheese yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 uzun yolda dinlenicek en iyi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 _ILuVaTaR_ said: İsmail YK - Bas Gaza baktım 5 sayfaya bu espiri yapılmış mı diye ama göremedim işte bu, topik kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Metallica - Frantic Daft Punk - Television Rules The Nation hatta Daft Punk'ın Alive 2007 albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Millet azmış yahu. Ben burda yazılanlarla araba kullanacak olsam direkt girerim ağacın birine. Şu sıralar Dire Straits ve Franz Ferdinand dinliyorum arabada. Yavuz Çetin de harika gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 şöyle yepisyeni parçalardan patlatsanız buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=efS5nlcDkOw http://www.youtube.com/watch?v=LUzUkhR_fJs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Black Sabbath diskografi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar