Bonus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Herşey 1.10 patch'ini yapmamla başladı, ne zaman bir druid char ile girsem su kapı acılan loading ekrnın sonunda oyun hata verip kapanıo netten oynadığım bazı zamanlarda bazı char'lar aynı sorunu yaratıyor.Sorun nedir?Çözümü nedir?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bozuk crack büyük ihtimal.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Pati hastayım san ya gecenin bu saatinden bile 1 dk arayla cevap atılıyor ya hangi forumda var bu hız .) Eyw Levie, baska crack buliim bari[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yine olmazsa reinstall regleride imha et[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 allah herkese orjinal reg nasip etsin :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Orijinal D2 + LoD 29 milyon olmuş, gidin de alın başka ne diyeyim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Nerde 29 milyon? D&R'da 39'du geçen gün? Yakın bir yerse koşmaya başlayacağım..[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sst crack yasak :) nerde 29 olmus harbi? dün yükselde ve coolhand'de 40 milyona satiliyor gördüm..[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 vay be benim aldığım zaman 100+ $'dı şimdi amma düşmüs fiatları[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 almanyada almıştım almanca olduunu görünce geri vermiştim bugün baktım 41m du alamadım:(
screamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Blizzard oyunlarının fiyatları her ay ucuzluyor bu ya bir exp çıkarcaklar yada WoW çıkıyor demek oluyor.Dayanamadım Orj. Starcraftımı yeniledim.Hoş ne fark etti yine karşıma bir Koreli çıkıyor 5 dk da elime veriyor adam artık adamlar fake de takılıyor koreli olduğunu da anlamıyosun hiç adil değil durumlar. [Bu mesaj screamer tarafından 26 Nisan 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 koreli derken neyi kast ediyorsun adamlar ne ki süpermen mi :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
fortinbras Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben de 2000 senesinde Amerika'dan diablo 2 almıştım original 80 dolar vermiştim ama şimdi play disk kaybolmuş oynayamıyorum bi tek install disk var bir de cinematics disk var ben şimdi naparım da bu oyunu oynarım bir tavsiye verin[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
screamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kore de Starcraft için 2 adet Tv kanalı var maç yorumu falan yapıyorlar zaten ligleri de var.
Öne çıkan mesajlar