Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Squig Herder nedir ne değildir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
shler imbatorex olmuş diyemem de, şahsen swnin 45 ft skirmisher faciasını oynayacağıma 98ftlik sh oynamak isterdim.

damage bakımından da iyiler bence gayet.

o range olayı bende de var ya,
45 ftin izin verdiği mesafedeyim, görünürde lag de yok ama meleeler iki adım sonra kafama kafama vurmaya başlıyorlar.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Toughness abanma. Tank kadar toughness yapsan yine öldürür. Başta Wounds, sonuçta healerlar her yerde, HP poolun büyük olması güzel birşey. Defensive stat olarak initiative. Hatta armor.

Toughness 1v1 statı değil. Yüzde olarak değil dps olarak etki ediyor. Bu sebeple sadece uzun vadede etkili. Şöyle açıklayayım. Initiative ile adamın critini düşürerek yiyeceğin burst damage'ı yarılamak mı daha iyi yoksa dövüş boyunca, ki WH'a karşı kısa sürecektir kim kazanırsa kazansın, -40 dps mi almak. Bunu yapsan kazanacak mısın peki? Kimin önce saldırdığı en büyük faktör olan bir eşleşmede adamda stealth var, süpriz yapabiliyor. Bu durumda rakip onu kullanmadan başlaman lazım ancak quick shootin kısa range.

Goblin taktikleri + epic movement speed proclayan talismanlar kazanma şansını arttıracaktır.

Bu arada yaşadığın lag Türkiye için bile anormal.

Paylaşım icin saol. Gercekten çok aydınlatıcı verdiğin toughness hakkındaki bilgiler.Biraz newbe bi soru ama benim anlamadığım nokta kendime intiative veren item mı kasıcağım yoksa rakibin intiativeini mi düüsürecegim.Şayet bu rankta 44 intiative düsüren bi skilim var su an.Yada şöyle sorıyım rakibin intiative ini düsrürsek de crit yeme sansımız azalırmı?

Evet o talismanlar dan takviye yapmam lazım.Goblin olaylarınıda çözdüm bi şekilde artık 4sn beklemek zorunda kalmıyorum.Goblin olayına girince komik dmg ler yiyorum kendi ranklarımdan. Wh dan atağı yediğim anda kısayol tuşuna atatığım gobline giriyorum. Yanımdada gas squig oluyor.Biraz uğraştıktan sonra morale skilimle 30feete gönderip dps ye devam ediyorum.Şu an icin eğer goblin moddaysam ,toughness gitmemden midir bilinmez 3-4 orderın arasından cıkabiliyorum.
Buda çok yararlı oluyor cünkü bir daha kimse uğraşmak için yanıma gelmiyor. Küçük de olsa önemli bi avantaj.
Mesaj tarihi:
Fly said:

karşındakinin initiativeini azaltman senin critlenme şansını etkilemez, ona daha yüksek ihtimalle crit vurursun ama.

Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu, hoş bu rankda değil ama ilerde crit build yaptıktan sonra ilk atılacak skillerden biri olucak
o zaman.
Mesaj tarihi:
RR yuksek bir WH geliyorrr,acılıyor Sorc/SH vs... 10 saniye immune renown abilitye basıyor ve ve karsıdaki class pıt dıe dusuyor :P hadi gecmis olsun hehe
Mesaj tarihi:
hmm bende warhammer'a geri dönmek istiyorum ama hala hangi class'ı açsam karar veremedim.Squig özellikle tipi bakımından çok hoşuma gitti.Daha önce rank 25 witch hunter'ım vardı.Kötü olmasada çokda beğenmemiştim.Sormak istediğim birkaç soru var.

1-Hala dps bakımından kötü bir class mı?
2-SH oynayan insanlar tavsiye edermi?
3-Balistic dışında hangi statlara kasmalıyım?
Mesaj tarihi:
SH açmak için 10 günlük reaktivasyonu açtırdım (axedice 'e teşekkürler http://forum.paticik.com/read.php?71,3621924 :) )
SH ilk 10 level bence eğlenceli. bi de karambol pvp oyunlarda melee olarak dövüşüyosan biraz dayanan bi class olman gerek benim düşüncem, bu yüzden WH bana hiç sıcak gelmiyor. Bazen heallerken bile zorlanıyom we/wh'leri. heal gidene kadar düşüyolar. Gene de zevk, hele becerebilene süper zevklidir sinsi sinsi gelip benim gibi çaresiz healerları almak :D
Mesaj tarihi:
Sawer said:

hmm bende warhammer'a geri dönmek istiyorum ama hala hangi class'ı açsam karar veremedim.Squig özellikle tipi bakımından çok hoşuma gitti.Daha önce rank 25 witch hunter'ım vardı.Kötü olmasada çokda beğenmemiştim.Sormak istediğim birkaç soru var.

1-Dps konusunda hem iyi hem kötü. o anki yaratıcılığına bakıyor.
İşin içinden sıyrılma sanatı gibi.Ben aksiyona yakın oynadığım için dpsm biraz fazla oluyor.Çoğu squig uzaktan tankları rahatsız etmeye çalışıyor.Amaç neyse burda çözemedim. ben insiyatif alıp healerlara focuslanmak icin baya comboata yakın oynuyorum dpsemde fazla oluyor.Veya bw yakalarsam ona focuslanıyorum içeri giriyorum baya.Basıma mele gelincede battle moda gecip önceden kastıım toughness sayesinde o an icin hangisi mevcutsa 30 feet, knock back disarm gibi onu kullanıyorum.

2-Sh oynamak ilk başta zor. Spelleri falan alıscaksın. Adam la aranda 40 feet varsa onu 20 feet oalrak düşünceksin.Yanına mele dps geldiğinde arkanı dönüp kaçmak yerine hızlı düşünüp en iyi kararı verebilmelisin ki en zor olanı budur.Bazen canın cok sıkıılabilir özellikle t2 de rank 19 a kadar.Genel oalrak tavsiye ederim. Ranged 'a göre baya aksyion dolu bi chardır.

3-Ben bi akla hizmet Toughness kasmıştım ama yaptığım hata. İntiative wounds ve bal. 3 ana yöneleceğin statlar.
Rankım t4 e göre düsük oldugu için hala intiative e gecmedim zaten daynaıklılık az hepden vermeyelim ipleri başkalarının eline. ama toughness ölüm süreni1.5 snden 2sn yeye çıkarıyor evet(:P)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sawer said:

hayır, we gibi dövüyor artık aşağı yukarı.
sh ne alaka anlamadım ama eskiden beğendiysen artık gudik sınıf değil.
ballistics'e dokunmamalısın. str en başta.

ayrıca lmao arcane.

ve bir de eski posta cevap yazdığımı farkettim.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
1.3.6'yla mele yönü bufflandı sınıfın.Şöyle ki eskiden battle armora gectiginiz zaman range critiniz mele crite gecmiodu.Aynı sey range power icinde gecerliydi sanırım.

Su an shımda battle squige gectigimde 250 mele power + gas squigin dmgi oluyor.3500 küsür armorum var şu an 7.9k hp.
400 civarı weapon skill %23 crit.. etc.Şu an RR47 'yim.

Tacticleri tutarlı verdiğiniz andan itibaren sizden iyisi yok kesinlikle.

Tacticlere gelecek olursak;

http://www.wardb.com/spell.aspx?id=760

http://www.wardb.com/spell.aspx?id=1863

clever stabbin'

Sneaky Stabbin.

Tacticlerde ballistic veren taktik yok.Çünkü bu tactic battle armora gectiginizde ballistici strye çevirmiyor.

Ayrıyeten itemların üzerindeki ballistic talismanlarda strye çevrilmiyor.Üzerlerine str veya weapon skill basmanız tavsiye olunur.

Son olarak weapona gelicek olursak.Tomb lardan düşen "yumanu tor,the predator" weaponu kendisinden +52 range power veriyor bide üstüne +60 bastığınızda 112 range power oluor. Bu direk mele power olarak yansıyor onuda belirtiyim.Spearıda lotd dan bu sekilde alıp range power basabilirsiniz.

Stabbin ağacındansa Morale 4, Bad gas,İndigestion, Big bouncin tavsiye olunur.

En güzel yanıysa işin auto detaunt taktiği (%25 şansla %75 detaunt) , more hp(7.9) ,more toughness(348), more armor(3570) , more initiative (327),more bad gas, more survival ve gerçekten keyifli dps.(:P) Özellikle bad gasi attıktan sonra morale 4 patlatırsanız dengesini bozuyosunuz karşıdaki partynin.İkisini ayarlamak gerekiyo.Fazla dps kasmak icin morale 4 ü harcamayın. En uygun anı bekleyin kesinlikle.

Sessiz sedasız gelen wh'dan a auto detaunt devreye girmesiyle + crit olrak 153 damage yemek ve 5 sn içinde yere sermekde nefis bişey(tu)
  • Yeni Oluştur...