axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ballisticle artıyor plinkin damageı, bide en büyük avantajı taktikle 1sec cast olmasına rağmen ballisticten 2sec gibi bonus alıyor. Ben lvl30 herderla tor anrocta bwlara 350 ortalama çakıyorum 500 küsur da critliyor. Ballistic 500 küsur bişey 600 olmadı daha.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 level 16da gelen lots of arrers, biraz rahatlattı gibi burst dps açısından. hele 2. morale ile beraber kullanınca çok güzel oluyor. bi de 17de 1s plink aldım mı, daha da güzel olacak inşallah. tabi yine de pek yüksek değil beklentim, nitekim istisnasız her SH ağlıyor forumlarda.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 squigi kontrol edemiyorum, kendince isler yapiyo hayvan.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 O çok sinir bozucu bi bug. Pasife alıp geri çağıramıyorsun, attack komutunu her zaman algılamıyor saçma sapan ilk targetın peşinden gidip ölüyor, çok uzaklaştığı için patlatamıyorsun bile.
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 evet pet konusunda en azından bir geri çağırma komutu eklemeleri lazım, zaten en başından bu kadar basit birşeyi düşünememeleri bile saçma
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 follow diye devamlı aktif bi tuş var orada.... halbuki wow'un stili olması lazım. zaten normalde follow etmesi lazım, attak ettiğinde ise follow tuşu ile çağırabilmen lazım. aktif pasif tuşları ile uğraşmamak gerek
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 evet yine gidip en güçsüz class'i açmışım, artık resmileşti SH'nin en dandik class olduğu http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=162416&page=2
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Knockbackli morale 1 imbalar imbası (tu)
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Rank 4 morale önündeki herkeze 2400 vuruyor =P 2 herder beraber oldumu bütün order yatıyor aşağı, ne biçim dengedir anlamadım ki =) 1 den çok herder oldumu millete önce onları kesmelerini söylüyoruz mecburen, arkada kalıp rank 4 morale yaptılarmı vay halimize.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oh be 1.05 ile damage increase aldık sonunda biraz... hala rdps sınıfları arasında daha ezik olucaz gibi gözüküyor çünkü genel olarak bütün sınıfların damage'ları artmış ama olsun. bu da güzel şimdilik.
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 damage artış oranı verilmemiş, bence SH ye daha yüksek bir iyileştirme yapılmıştır diğerlerine göre, merak ediyorum görücez bakalım
Apis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Açıkçası bence işe yaramaz bir char. Eğlenceli ama efektif değil. Yani SH alacağıma Sorcerer fln alırım. Yada herhangi bir başka class alırım gruba, o derece verdiği DMG az. Burada genel yorumlar işte healer'ı rahatsız ettiği yönünde, öldürüdüğü değil. Yani ver bir sorcerer yada Witch Elf, direkt öldürsün healer'ı... Yani WoW daki Raidlere alınmayan class sendromu gibi. PvE de iyi ama oda lvl 40'a kadar görevlerde. Niye? Çünkü tanklık yapan Squig'i var. lvl 40 sonrası zaten grup PvE. E ondada Tank oluyor zaten grupta.
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi siz kullanıcısınız daha ıyı bılırsınız ama bizim premade de sh var bir tane(vipr) adam resmen oyunun gidişini değiştiriyor,orderın arka kısmına sızmasını sağlıyoruz,peşinede dok veriyoruz adam resmen healerları katledıyor.morale doldugunda zaten arkayı toplu yatırıyor resmen. Damage dada hiç 200k nın altına inmiyor herif
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bende rank 33 üm, morale 4 ü 34 te alıcam, buna rağmen damagete ilk 3-4 ten aşağı düşmüyorum, o sc nin yarısının 40 olduğunu düşünürsek gayet iyi.
Apis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 alperozg said: bende rank 33 üm, morale 4 ü 34 te alıcam, buna rağmen damagete ilk 3-4 ten aşağı düşmüyorum, o sc nin yarısının 40 olduğunu düşünürsek gayet iyi. Direk blink mi basıyorsun alot ile yoksa AoE mi? Taktik nedir bu dmg için?
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 öncelikle bir kalabalık içinde olan 1 kişi explodin' arrer diğer bir kişiye sharapnel i atıyorum. yakınımda olanların üstünden yer bleedin' i eksik etmemeye çalışıyorum, neyse bu sırada plink e abanıyorum, tabi cooldownlar bittikçe explodin' ve shrapnel i tekrarlamak gerekiyor. career tacticlerim şöyle: Steady aim, Aimin' quickly ve clever shootin'. itemlerden en çok baslistic verenleri kullanıyorum. renown pointlerimi verebildiğim kadar ballistic e verdim, diğer statlarım biraz düşük o yüzden. morale 4 ü almadan önce moral 3 explosive shots ı kullanıyordum ki bu da alan olduğu için kalabalığın ortasına. birden etrafımda çoğalırlarsa sticky squigz le adamları bağlayıp geriden aynı işlemleri tekrarlıyorum, drop that çok önemli adamların 5 saniye abilitylerini engellediği için çok yardımcı oluyor cooldown ı da kısa. squig frenzy i ye cooldowndan çıktıkça açıyorum.lots of arrers, not so fast,what a block ve melee abilityler dışında herşeyi kullanıyorum. daha değişik, daha faydalı olabilecek taktiklere sahip arkadaşlarda paylaşırlarsa sevinirim.
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 "şu anda okumakta olduğunuz yazı yanlışlıkla gönderilmiştir" silinebilir :)
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bir tane de screenshot koyayım, damagete birinci olmak her zaman nasip olmuyor :)
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Benim de rank 28 bir Squigim var.Ben herkesin aksine ( çevremdekilere göre ) quick shootin treesinde devam ediyorum. big shooting de sadece plink'i 1sn cooldowna çekmek icin verdim. Normalde uzak combata giriyorum ama dibimde biten bazı çok zeki WH lar stealth basıpda dibime giriyorlar.Moralimi falan onlara saklıyorum.Ama moral olmadıgında quick shootin treesinde acılan 10 sn %30 hız artıran skili basmaya çalışıosunuz. Şimdi mühim olan nokta o anda wh'ın size kendini belli ettikten sonra abanmasıyla sizin tepki vermeniz arasında geçen süre sizin wh dan kacmak icin yeterli iken, türkiyedeki bağlantı nedeniyle yeterli değil ve hükümsüzdür. Normalde 20 feetten bile görsem wh ın sansı yok aramızda mesafe var.Hos bana görünen 20 feet normalde ise 5-10 feet bağlantımız nedeniyle. Yani bu charı Türkiyeden oynamanın yolu yok demek abartı olur. Ama var tabiki . Teorik olarak Mythic'in söylediğine göre var. Nasıl yapıcaz biraz ballisticden fedakarlık edip toughness abanıcaz. Onuda nitekim yaptık. Toughness su an icin 280 lerde, Wounds 4.6k ve bal. da 530 civarında. yanımıza da knockbackli squig petimizi koyduk.Dolaşıyoruz yine neşe dolu atlayıp zıplayıp duruyoruz.Derken beklediğimiz an bi bir Wh beliriyor. Squig hemen knockback yapıyor, yavaslatma falan 30 feete gönderiyorum ve yerde haspam. Ama sorun su ki wh toughness falan dinlemiyor. Bana önceden ne vuruyorsa yine aynını vuruyor keza moblarda öyle. Mythic yalan mı söylüyor yoksa ben yalancı şahidi miyim? Benim o anda wh'ı almam toughness yüzünden deil squig in knockbacki yüzünden.Gas squig falan cıkarıp armoru 2 ye katlamanın da anlamı yok nerdeyse aynı dmg i yiyosunuz. Diğer bir olaysa stabbin moduna gecmek icin bastığınızda 4 sn. sonra tepki veriyor.Ben deli gibi kacarken WL den 4 sn de az dmg alıp 30 feet'e gönderecekken o 4 sn tepki vermeme sorunu yüzünden, benden 6 rank düsük Wl beni yere seriyor. Benim yanlıs yaptığım yer neresi cosmos? Açıkla bana sonra ben yine köşeme çekilirim etliye sütlüye karışmam.. Küçüğüz zaten vesselam.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Toughness abanma. Tank kadar toughness yapsan yine öldürür. Başta Wounds, sonuçta healerlar her yerde, HP poolun büyük olması güzel birşey. Defensive stat olarak initiative. Hatta armor. Toughness 1v1 statı değil. Yüzde olarak değil dps olarak etki ediyor. Bu sebeple sadece uzun vadede etkili. Şöyle açıklayayım. Initiative ile adamın critini düşürerek yiyeceğin burst damage'ı yarılamak mı daha iyi yoksa dövüş boyunca, ki WH'a karşı kısa sürecektir kim kazanırsa kazansın, -40 dps mi almak. Bunu yapsan kazanacak mısın peki? Kimin önce saldırdığı en büyük faktör olan bir eşleşmede adamda stealth var, süpriz yapabiliyor. Bu durumda rakip onu kullanmadan başlaman lazım ancak quick shootin kısa range. Goblin taktikleri + epic movement speed proclayan talismanlar kazanma şansını arttıracaktır. Bu arada yaşadığın lag Türkiye için bile anormal.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bi ara beleşe açsalar accu gene bakarım.
Öne çıkan mesajlar