draedan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pve si de var, ama pve senin icin cok onemli, pvp yle alakan yoksa, uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bence wow oynuyorsan wolk bekle beklemiyorsan benim gibi yaparsın wow dan sıkılınca acıp 1-2 saat takılır çıkarsın ben wow daki akışı şuan yakalayamadım bazı sorunlar var ama pc denmi yoksa oyundanmı kaynaklı anlayamadım zaten çoğu guild prses akışını askıya aldığı için çoğu wow oyuncusu aradaki zamanı war oynayarak dolduruyor şahsi fikrim wolk gelince durulur. oynadığım serverda 18:00-21:00 arası 15-20 dakkika hafta sonları 1-1.5 saat sıra beklerken saat 21 den sora server boşalıyor.Anlıcan 2 saat sonra çoğu oyuncunun ilgisi kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yok yok gel sen benim gibi yap wow u bırak WAR a başla... 2u2u nun yaptığı gibi yapma wotlk u beklemeye de hiç değmez =P Ayrıca pve seven WAr sevmez diye bişeyde yok... ben bilimum mmo da hep pve based bir oyuncuydum ama WAR'daki pvp/rvr sistemini çok sevdim ve şimdi pve yapmaz oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 End game hareketlenir insallah su an sadece senaryo yapıyosun wowdaki bg honor farmdan hic farkı yok level atlamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Renown rank 80e kadar mı ABOVVVVVV ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 wow'daki gibi serverin sadece %10unun ulasmasi gibi bir durum olmayacagi icin, zamanla 80 de olur 100 de. sonucta r40 olup pve raidlerde degil pvp raidlerde takilicaz, yavas yavas 80i goruruz. ben umutluyum o konudan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bogachan said: End game hareketlenir insallah su an sadece senaryo yapıyosun wowdaki bg honor farmdan hic farkı yok level atlamanın. evet çünkü wow'da lvl almak için kedi köpek öldürmüyorduk, bg yapıyorduk. çok güzel bir tutmuşsun iki oyunu. lvl alırken de 24 saat oyunu oynayanlara karşı hesaplanıyor xp'ler ve her hafta geri düşüyor, 'kasmak' lazım. haftada bir oynayıp gene lvl alamıyorsun. aynı canım birebir herşey, aynı honor kasmak! lütfen eleştirecekseniz de makul eleştirin, laf olsun diye değil. adam pvp meraklısı olduğunu söylemiş ve war gayet uygun kendisini böyle tanımlayan birisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bence düz senaryo dısında rated senaryo olayı gelmesi lazım oyuna renk gelmesi için. aynı wowdaki mantık ama 10 kisilik takımlar, yine kazandıkça kaybettikçe rating artması azalması sonra item almaca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ozaman wow oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ne diyosun ya ne alakası var wow la warhammer bir mi saçma sapan yorumlar yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aga warhammerda rating in ne işi var ya. Boks maçı değil bu rvr. Realm pride vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tunca said: bence düz senaryo dısında rated senaryo olayı gelmesi lazım oyuna renk gelmesi için. aynı wowdaki mantık ama 10 kisilik takımlar, yine kazandıkça kaybettikçe rating artması azalması sonra item almaca falan. oyunda renk var zaten rank hehehehe heeh hehe ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 senaryoda yenip yenilmenin realm pride a bir etkisi var mı ? realm pride dediğin olay şehir alma kale alma ile falan ile alakalı. eğer bu dediğim sistem gelirse oyunlar daha taktiksel daha düşünülerek oynanır, bayrak sendeyken ve ölmek üzereyken dps kasan healerlar, bayrakla düşmanın ortasına koşan witch elfler olmaz. böylece daha eğlenceli oyunlar döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Var tabiki etkisi zone control kazandırıyor. Çok gereksiz ve oyunun karakterine ters arena olayı. Eklerlerse de oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yaptığın quest dahil herşeyin zone control e etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 isterse item falan vermesin sadece title versin mesela, yani benim olayım scenariolarda premade vs premade olması ve bu maçın sonunda exp ve renowndan başka bir şey kazanılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 deger mi derken ne kastediliyo ona bagli, oyun karsiliginda bobregini filan vericeksen degmez, ama ayda $15, oyuna $49, gunde 1-2 saat vericeksen, belki degebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şu haliyle "competetive" değil oyunlar, şansa sana az healer geldiyse ya da rakibe 5 tane bw geldiyse yapcak bişey pek olmuyor. taktik yapalım desen kim dinlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Baggio said: Shaklaban said: oynarsaniz tarihi eser gibi pcle adamalr napsin paraya kiyin alin bi tane ..... Herkes parasal açıdan senin kadar rahat olmayabilir, üslubuna dikkat et biraz lütfen. o zaman oynayıp ağlamıcaksın pc im kötü lag mag ffs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kitana şaka mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ulan ben de başlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 herangi bi oyunda puglar ne kadar competetive se burda da o kadar competetive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yani değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hangi server hangi guild? order mı chaos mu ona göre alınca ortada kalmayim direk söyleyin şurdan konu açılmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 niye premade grupla girilmiyo mu bg lere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar