PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bir şey olacağını sanmıyorum, hesap açarken imza atmışlardır en azından, senin olmadığın belli olur. ha dert değil mi tabi, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 geçmiş olsun valla daha neler dönüyor bir bilsen fortis çok şerefsiz bir banka. şöyle ki babam eczacı mesul müdürlük yapıyordu (diplomayı kiralama durumları) bursa'da birine vermiştik. adamlar fortis genel müdürünü tanıyormuş, babamın adına çek defteri çıkartmışlar ki babamın hayatı boyunca fortis ile tek kuruş işi olmamıştır. saçma sapan bişey karalamışlar imza diye her sayfaya artık kafalarına göre ne karaladılarsa işin özü borç çok ağır hala süren davalar var ama ülkede yasalar ne denli işliyor orası zaten meçhul. kısacası bu ülkede her bok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nüfus kağıdını fln mı kaybetmiştin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 büyük geçmiş olsun, nasıl bütün kimlik bilgilerini ele geçirmişler ki? umarım sana kalmaz. bu arada idam falan deme pek bi hümanist buralar, idam gelsin diyeni linç edip öldürüyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bilgilerini nasıl elde etmişler ki? bir de senin nasıl haberin oldu? Allah yardımcın olsun, zor iş bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 obsesifik said: nüfus kağıdını fln mı kaybetmiştin ki ? evet kimliğimi kaybettim büyük ihtiamle ondan kaynaklı bi durum ve işin kötü tarafı gazeteye flnda ilan vermedim üşendim :( . bide fortis harcamları taa haziran ayında yapılmış benim daha dün haberim oluyor . icraa bilmem ne zart zurt müdürlüğünden arıyor hanımefendi burcunuzu ödeyin die . ulan dedim batıyonuz benmi kurtaracam sizi .(öle demdim tabiki) agro cekmemek lazım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 illa kimliğinizi kaybetmeniz gerekmiyor bu durumlarda. Öncelikle çöplere fatura, dekont veya ekstre gibi kimlik bilgilerinizi içeren şeyler atmayın. illa kredi kartı yada banka kartı numarası olması gerekmiyor. adres bilgileri posta kodu en ufak bir numara ve detay bu tarz şeylerde dolandırıcılar tarafından çok rahat kullanılıyor. eğer atacaksanız ya üzerlerini silinmeyecek şekilde mürekkeple karalayın, yakın yada kağıt/evrak imha makinaları kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 PZero said: evet kimliğimi kaybettim büyük ihtiamle ondan kaynaklı bi durum çok fena. aman diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 PZero said: evet kimliğimi kaybettim büyük ihtiamle ondan kaynaklı bi durum ve işin kötü tarafı gazeteye flnda ilan vermedim üşendim :( . bide fortis harcamları taa haziran ayında yapılmış benim daha dün haberim oluyor . icraa bilmem ne zart zurt müdürlüğünden arıyor hanımefendi burcunuzu ödeyin die . ulan dedim batıyonuz benmi kurtaracam sizi .(öle demdim tabiki) agro cekmemek lazım :d said: Nüfus olaylarını bildirme yükümlülüğü olup da bu yükümlüğünü belirtilen sürede yerine getirmeyenlere, nüfus ve aile cüzdanlarını kaybedenlere ve nüfus cüzdanının geçerlilik süresinin son bulmasından itibaren 2 ay içinde bu cüzdanlarını değiştirmeyen kişilere veya bu durumdaki küçüklerin veli veya vasilerine 50 YTL para cezası verilecek. Adres bildirimi yükümlülüğünü yerine getirmeyenlere 250 YTL, gerçeğe aykırı adres bildirenlere 500 YTL para cezası uygulanacak. Doğal afet, gasp, hırsızlık, yangın ve terör nedeniyle nüfus ve aile cüzdanlarını kendi istekleri dışında zayi edenler, para cezasından muaf tutulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Vergi numaranı falan nasıl biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kingpin said: geçmiş olsun valla daha neler dönüyor bir bilsen fortis çok şerefsiz bir banka. arkadaşım ayıp oluyo babam fortiste müdür(: genel müdür deil ama olsun ehahe dediklerini yapmışlardır belki orasını bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 harbi nerden bilyor vergi numaramı . :Skafamı karıştırdın şimdi ama kimlik bilgileri elindeyse internetten bulur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Revangelis said: kingpin said: geçmiş olsun valla daha neler dönüyor bir bilsen fortis çok şerefsiz bir banka. arkadaşım ayıp oluyo babam fortiste müdür(: genel müdür deil ama olsun ehahe dediklerini yapmışlardır belki orasını bilemicem bursa müdürü mü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hahe ekspertiz müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kingpin said: bursa müdürü mü :) civciv çıkacak kuş çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yazınca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gazeteye ilan vermediysen zor işin. Üstüne kalabilir, sürekli üstüne git, araştır filan avukatla görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 PZero said: obsesifik said: nüfus kağıdını fln mı kaybetmiştin ki ? evet kimliğimi kaybettim büyük ihtiamle ondan kaynaklı bi durum ve işin kötü tarafı gazeteye flnda ilan vermedim üşendim :( usengecliginin cezasi bu iste, ders olmustur umarim, bi daha usenmezsin. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 BulletRide said: Vergi numaranı falan nasıl biliyor? artık istenmiyor vergi numarası çoğu yerde. zaten tc kimlik no ile birleştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 vallah avukat bi tanıdığım var onunla görüştüm direk bankaya dava aç dedi . sonuçta bi kredi kartı cıkarırken kimlikteki fotoğrafla kartı alanın tipini ayırt edemiyormu bu banka ? kimlikte kabak gibi fotoğrafım var haksızmıyım .. bankadaki memurun salaklığı. yarın ilk işim bankayı aramak dicem böle böle sizin yediniz haltın peşininde koşamam . işe yeni girmişim daha bayramdan önce sırf 3 gün bu işlerle uğraşmak için izin aldım . bidaha izin istemeye yüzüm kalamdı. alabiliyolarsada alsınlar parayı bakalım nasıl alcaklar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 üşenip de ilan vermemek de ayip gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar