Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yattaranın Transferi Iptal Edildi

nocom

Öne çıkan mesajlar

Yine işin içinde iş var gibi geliyo bana.

Trabzonspor transfer açısından aşırı çirkef bir kulüp. Ersen Martin muhabbetini, şu yeni aldıkları kalecinin olayını falan biliyoruz zaten.

Muhtemelen Yattara gitmek isteyince kabul ettik diyip sora bi şekilde el altından engelleyerek transferi takımda tutmuşlardır gibi geliyo bana. Hani gitmesine izin vermeseler adam soğuyacaktı takımdan oynamicaktı adam gibi. Şimdi kendileri de suçsuz oldu vs.

Varsayım bunlar tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

yattaranın kalmasını paranın yatmamasıyla pek ilgisi yok o kadaini soyleyebilrim:)

cok mutluyum su an haftasou haberi gelmisti ama kesin degildi bugun kesinlesti artik onumuzdeki 10 gun yattaranin kafasindaki sorunlari cozmeleri lazim. Genelde ailevi olan sorunlari cozulurse galatasay da bu kotu oyununa devam ederse ali samiyende bir suprizle karsilasabiliriz:)
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle parayla alakasi yok bana gore, nasil ki besiktas nihatin satilmasiyla sampiyonlugu kaybetti ayni hatayi trabzonda yapiyodu, hele ki 2-1 biten rize macinda yattaranin cikmasiyla trabzn ezik bi futbola burundu, ordada iyice gozuktu eksikliginin ne anlama geldigi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yattara zaten trabzonun en kilit adamı şu anda.

Orta sahada başka tekniği yüksek yaratıcı oyuncu kalmadı. Ceyhunu Yusufu yolladılar, Gökdenizi sattılar, Marcelinho vardı bi o noldu belli bile deil adam yok başka orta sahada teknik, adam geçecek yaratıcı pozisyon hazırlayacak falan.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
BulletRide said:
Promise'nin önünü tıkar Yattara bu saatten sonra bu kafayla,gelecek para da tatlıydı hani 10 Milyon Euro.

10milyon euroya sen yattara gibi adam bulursan soyle dunyada

Van Der Vaart benzer bir fiyata Real'e gitti.Takım,lig karşılaştırmasına girme ama direk pazar fiyatı karşılaştırması olarak gör =].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...