Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ay içinde 6 kere hacklenirmi ?


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Benim yiğenimle kullandığım ortak bir magemiz var 3 hafta önce hacklendi.. ne nasıl oldu derken ben artık oynamamaya karar verdim ve şiresini değiştirmesini söyledim..Böylede yaptık itemleri aldı fakat 1 hafta sonra bir daha hacklendi 2-3 gün sonra açıldı itemler alındı.. hard diske format attı yeni anti virus aldı 5 gün sonra bir daha hacklendi bu dönemde ben asla girmedim oyuna.. sonra 2 hafta daha bekledi. o sürede hard disk değiştirdi yeniden yükledi.. ama gelip benim evden wow u kopyalamış. Ve dün sabah yeniden hacklendi ama giren adam daily yapıyor gold u alıyor kaçıyor 4-5 item siliyor.. bende 2 gün önce rogue aldım ama hacklenmedi daha kafam karıştı gittim avast anti virus indirdim dos altında tarama yaptı 2 trojan 3 virus buldu acaba bendenmi kaynaklanıyor du biz bugun bu keyden sipariş edicez zaten o kesin çözüm..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu ilk hacklendiğinden sonra girmedim ama o yine hep hacklendi bende şaşırıyorum benim pc de anti v yoktur alman sitelerinden hep ayıpcı şeyler indirirm :D ama benim bir warlock hacklenmişti uğraşmadım bile oynamıorum diye kapadım oyle. Şimdi yarın key i sipariş edicem.. bu arada key sipariş etmiş biri varmı bir kaç sorum olucak yeni konu açmayim.. sağolun ilginize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayıpcı şeyler indirirsen, warezdir, mp3 siteleridir, crack ariyim derken kaparsın şifayı.

sorun makinada, artık hangi pcden oynadıktan sonra hackleniyorsanız orda trojandir vs var işte. formatı basmadan da kurtulamazsın. ben nod32, kaspersky, spybot'a rağmen yakalanmayan ve arkadaşımın hacklenmesine sebep olan trojan gördüm.

c,d,e,f allah ne verdiyse bas formatı yoksa neden hacklendim deme. ve ayıpcı şeyleri indirirken tikat et biraz, beni örnek al!1!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bayramda tatile gittim geldim bir baktım maile blizz. diyor acc.ınıza girmişler 3 saat suspend ettik. Buyrun yeni şifreniz.

Allah allah dedim heralde arkadaşlar girdi farklı ip olunca suspend ettiler. Sonra oyuna girdim, bir gün geçti sürekli DC olmaya başladım. Bir tarattım ki o da ne, NOD32 onlinegames.wps vs. bişeyler buldu trojan diye. Sildim, 5dk sonra NOD32 yine hata veriyor aynı trojan bulundu silindi vs. diye. En az 20 kere aynı şey döndü. En son heralde NOD32 saçmaladı diye kapadım korumayı 1dk sonra blizz.den mail geldi acc.ınız 1 günlüğüne suspend edildi diye. Şimdi acc.a girmeye korkuyorum. Hayır ... çocuğu hiç bişey almamış 27lvl mageim vardı onu silmiş sadece. Sinir oldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben onu bunu bilmem hack konuları benim düşünceme göre ne spyware ne virüs kaynaklı genelde. direk tanıdığınız birileri yapıyo. bi account o kadar virüs taramasından sonra 6 kere falan hack meck yemez abi yegenin yiyodur başka bi arkadaşın dediği gibi. benim de bi arkadaş vardı adamı hackleyip durdular ama para item falan hiç bişey almadılar charları silip silip duruyolar. e yeni para falan dert edğilse abi sırf ib.eligine mi siliyolar? hayır terbiyesizin biri girip girip siliyo bu kadar basit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:
nası hacklenio su millet anlamıom paso belgesellere falan giriosanız dogaldır


Pornocu adam senin wow acc.ını ne yapsın? Onu geçtim ele geçirdi diyelim neyin şifresi olduğunu nerden bilecek xD

Beni hackleyen adam "asfasdasfasf" isimli charlar açmış kalabalık serverlerde reklam yapmış mesela. Tam 1 ay önce DBM indirmiştim, yukardaki postta okuyunca aklıma geldi. Tabii uzunca bir süre acc. name automatic girildiğinden acc. namei alamadı trojan ama sanırım bayram öncesi başka bir acc.la girmiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...