Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bright wizard hede hödö topiği

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Blackice said:
Fiery yi attığın target ın 20ft çevresine ne kadar adam sığdırırsan o kadar kişiye vuruyor...

genelde 5-6 kişi...

Ama Avalorna baskına gelen Destro arkadaşlarımız köprü üstünde alt alta üst üste sıkışıp 20ft radius a 20 kişi sıkışırlarsa karşılarındaki 3 adet BW nin nasıl bir toplu katliam yapacağı çok ayrı konudur =P 4. fiery yi atıcak target bulamıyodum az daha o derece...

Bu arada Destro tanklarında "hold the line" gibi bir ability yok mu? Hiç kullanan görmedim de. bizim bazı swordmasterlar süper kullanıyorlar BW olarak bu kadar dmg yapabilmemizin bir kısmınıda buna yorumluyorum...

Ahanda bida sana Hold the Line yapan ne olsun :(
Daha dün gece köprü önünde yırtındık gidip Elfleri övmüş bizim gibi yüce gönüllü cüceleri övmemiş peh peh :(

Bida korumuyorum sizin cityi falan :P
Sosyal ağlarda paylaş

karak 8 peaks te oynuyorum(veya oynamaya çalışıyorum)..

dün ilk scenario da altı, 3. ve 4. de beş ve digerlerinde gene en az 4 adet bw vardi. Debuff slotlarimin durumu cok acikliydi yahu. Bi sürü immolate ve blood boil.

Asıl sormak istediğim şu açıkçası; bu fire cage mi ne menemse, dmg ile kırılmıyor mu yahu? Benim fear nova anında kırılıyo. Ama dün fire cage in icinde 2 WH dogradi beni, cage inatla kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

scenario'larda partyden cıkıp solo takılma geyigi vardı bi de, düzeltildi mi bu ? düzeltildi mi yanlış kelime belki çünkü bazılarına göre bu bi sorun deildi gerçi.

BW ile solo girip, grupla beraber takılıp, sagı solu dotlayıp aoe'leyerek 25-30k civarı Xp aldıgımı hatırlıyorum çünkü stonetroll ya da phoenix gate'de. Bırakmadan önceydi bu, bişiler yapmaları gerekiyodu hemde acilen, warband de olan herkesin XP sini feci kötü şekilde etkileyen bi olaydı bu. 2 adet warbandsiz takılan BW tarumar ediyodu kalanın xp sini mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Fyrwenn said:
karak 8 peaks te oynuyorum(veya oynamaya çalışıyorum)..

dün ilk scenario da altı, 3. ve 4. de beş ve digerlerinde gene en az 4 adet bw vardi. Debuff slotlarimin durumu cok acikliydi yahu. Bi sürü immolate ve blood boil.

Asıl sormak istediğim şu açıkçası; bu fire cage mi ne menemse, dmg ile kırılmıyor mu yahu? Benim fear nova anında kırılıyo. Ama dün fire cage in icinde 2 WH dogradi beni, cage inatla kaldı.

%50 ihtimalle kırılıyor... ama tabii şans bu bazen dispel etmedikçe süre sonuna kadar ne yapsan kırılmayadabiliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Fyrwenn said:

Fire Cage buglı şu anda, 50% şans ile kırılma olayı işlemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Fire Cage'in oyun başında kırılamama gibi bi bugı olduğunu hatırlıyorum ama muhtemelen ya düzeldi yada herkeste dispel tarzı hex remover var, bi halta yaramaz durumda artık...

Fire cage e sokup dotladığım anda kurtuluyo kim olursa çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum bile...

Bu arada Yararlı bir bilgi buldum, ama çevirmeyle uraşamadım.

Baya anlaşılır şekilde zaten...

Buyrun

BW Dps Test

BW lvl 34
Int: 594
Int with EK: 730
Bütün Damage ler TOTAL damage Mitigated DAHİL.
Damage is the total damage dealt, including mitigated damage.

Formula for damage coefficient:

coef = (DPSwithEK - DPSnoEK) / (EK * 0,2)

Ignite
Damage without EK:
3*199=597 over 9 seco, thus 66,3 dps
Damage with EK:
3*213=639 over 9 sec, thus 71 dps
Coefficient for Ignire: 17.3%

Boiling Blood
Damage without EK:
5*138=690 over 15 sec, thus 46 dps
Damage with EK:
5*146=730 over 15 sec, thus 48.6 dps
Coefficent for Boiling Blood: 10%

Detonate
Damage without EK:
4*258+267=1299 over 9 sec, thus 144.3 dps (Note: Detonate's first tick is right away together with the upfront damage! It actually ticks 4 times, I never knew until today. So, its burst damage is actually even higher, and it will break Fire Cage 75% of the time)
Damage with EK:
4*272+308=1396 over 9 sec, thus 155.1 dps
Coefficent for Detonate: 39.7%

Withering Heat
Damage without EK:
4*427=1708 over 6 sec, thus 284.7 dps (Note: same as Detonate, Withering Heat has one tick right away)
Damage with EK:
4*455=1820 over 6 sec, thus 303.3 dps
Coefficient for Withering Heat: 68.4%

Fireball
Damage without EK:
489 over 3 sec, 163 dps
Damage with EK:
544 over 3 sec, 181.3 dps
Coefficient for Fireball: 67%

Sear
Damage without EK:
299 over 1.5 sec, 199.3 dps
Damage with EK:
340 over 1.5 sec, 266.7 dps
Coefficient for Sear: 100%

Pyroclasltic Surge
Damage without EK:
337 over 2 sec, 168.5 dps
Damage with EK:
392 over 2 sec, 196 dps
Coefficent for Pyroclastic Surge: 100%
This makes Pyroclastic Surge in almost all aspects better than Fireball!

Nova
Damage without EK:
482 over 1.5 sec, 321.3 dps
Damage with EK:
523 over 1.5 sec, 344.7 dps
Coefficient for Nova: 100%

Fireball Barrage:
Damage without EK:
484*3 over 3 sec, 484 dps, DUH!
Damage with EK:
512*3 over 3 sec, 512 dps
Coefficient for Fireball Barrage: 103%
Note: since I didnt round any numbers here, this spell actually gets 103% from your int in dps! (However, the game might have rounded numbers...)

Rain of Fire:
Damage without EK:
308*5 over 10 sec, 154 dps (Note: the first tick starts immediately, the last tick seems to be 2 seconds before the channeling ends, thus the last 2 seconds of this spell seem to do nothing. Or maybe I'm just lagging/not paying attention?)
Damage with EK:
363*5 over 10 sec, 181.5 dps
Coefficient for Rain of Fire: 100%

Fiery Blast
Damage without EK:
418 over 3 sec, 139.3 dps
Damage with EK:
500 over 3 sec, 166.7 dps
Coefficient for Fiery Blast: 100%

Scorched Earth
Damage without EK:
187 over 1.5 sec, 124.7 dps
Damage with EK:
228 over 1.5 sec, 152 dps
Coefficient for Scorched Earth: 100%

Flame Breath
Damage without EK:
45*10 over 10 sec, 45 dps (Note: despite what the tool tip says, this spell has 10 ticks over 10 seconds, not over 9)
Damage with EK:
49*10 over 10 secs, 49 dps
Coefficient for Flame Breath: 14.7%

*EK = Endless Knowledge (+Int Tactic)

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Chosen olarak diyebilirim ki, uzaktan fena vuruyorlar. Masallah seneryo basina 4-5'ten az da olmuyorlar. Ama yanina geldim mi ilk oldurdugum class BW. Yuksek dmg. dusuk dayaniklilik bu yonden dengeli ama bizim diger Dps class'larina gore imba mi bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Blackice said:
Hah sonunda anlaşıldı...

3 tane dot var hepsi tickleyince çok extreme bi critleme durumu yoksa ve 100 combustionda (ki bu demektir ki 3 dot u atarken kendime peşin peşin 400x3= 1.2k instant gibi koymuşumdur) 1k bile ticklemiyor...

300+200+200 gibi basit bi hesapla 700 ancak tickliyordur. ki bu dotları zaten sorcceress healer vs direk dispel edebiliyor...

dediğin kadar imba ve easymode sa zaten dert etmene gerek yok nerf lenir... ama BW ye gelene kadar benimle DMG output da yarışan "Tank" lar var...

bende dispell yok sorceress im kaçta gelio dispel :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
Blackice said:
Hah sonunda anlaşıldı...

3 tane dot var hepsi tickleyince çok extreme bi critleme durumu yoksa ve 100 combustionda (ki bu demektir ki 3 dot u atarken kendime peşin peşin 400x3= 1.2k instant gibi koymuşumdur) 1k bile ticklemiyor...

300+200+200 gibi basit bi hesapla 700 ancak tickliyordur. ki bu dotları zaten sorcceress healer vs direk dispel edebiliyor...

dediğin kadar imba ve easymode sa zaten dert etmene gerek yok nerf lenir... ama BW ye gelene kadar benimle DMG output da yarışan "Tank" lar var...

bende dispell yok sorceress im kaçta gelio dispel :(

Sorcs olarak mı BW overpowered diyorsun :)
Hemen bir order açıyorsun t2 bir Sorc. buluyorsun yediğin damage ve korkunçluğu görünce ikisinede Nerf diye bağırıyorsun :P
Ayrıca sende dispell yoksa takım arkadaşların remove etsin ;)
healerın öyle güçleri yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Healer zaten 30 tane, isleri gucleri yok, bir de dispel kasmalari lazim BW efendiler easy mode olduklarini ortaya cikarmasinlar diye, he mi?

Bir de su "cok kirilganiz, one ilerlememiz lazim, o arada dmg aliyoruz" diyen arkadaslar, instant cast dot'lariyla front-line'da ne kadar zaman harcadiklarini da bir soyleseler, main spell'i 3 saniye cast'li doombolt olan sorcerer'lar olarak bilsek. Yok, one ilerleyip bir dot atip sonra adamin erimesini izlemeye "cok komplike class" diye yaklasiliyorsa, ayip derim.
Sosyal ağlarda paylaş

BW iyi dps yapabilse de öldürülmesi kolay bir class. Ayrıca Sorieno'nun dediği gibi dps'te lider çıkmak için 2 dot atıp öylece beklemekte yetmiyor. Doğru şeyleri doğru zamanda yapmıyorsa rank19-20 olarak 15lerin yarısı kadar bile dps yapamadığı oluyor. Okadar da basit bir class değil kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...