Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bright wizard hede hödö topiği

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Merak etmeyin ben Destro ve Order da hemen hemen bütün class ları açtım bizzat denedim... (Destro da healer açmadım) WE R12 yaptım ve emin olun hatta ikisinide açın görün BW kadar çok yatabilen ense yapan başka class yok...

Belkide artık millet BW ye uyuz gördülermi ilk target oluyosunuz ondan...

Ayrıca Abso WE ye laf yok... çok eğlenceli class.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerflesinlerde kurtulalım... aman ne kuyruğuna basmışız milletin ne çok acıtmışız. Hayır BW nerflenirse yanında mutlaka WE ve Marauder da gelicek arkasından sırayla devam edicek.

İnşallah hayırlısı olur... ben artık kimseye bişey anlatamıycam.

Hayatım boyunca öyle veya böyle karşımdaki class çok OP çok EZ mode gibi yorumlar yapmadım, Nerf This! Nerf That! de demedim ama yapmak lazım sanırım...

Ağlamayana mama yok =)

Nerf BW! ahada artık bu topik sakinleşir herhalde lol

Çok uberiz, evet vede OP yiz acaipte EZ Mode oynuyoruz sadece 2 tuşla bütün destroları kesiyorum... Eğer nerflemezlerse kesmeyede devam edicem. Nerflerlerse başka bi OP class bulur onu oynarım oda dert değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre de WE lerin dmg i çok fazla... ama Nerf filan istemiyorum. Ha WH leri mirror class olarak görebilirseniz onlarında size göre DMG i komik ama gidip WE topiclerinde Nerf WE demiyorum ;) veya Marauder-White Lion.

Beni 2sn de kesiyo WE ve işini bilen WE karşı takımın bütün caster ve ranged dpslerini peynir keser gibi keser açıkcası...

Bende BW olarak öndeki tankların üstüne taş toprak yağdırırsam 150-170K total dmg veriyorum senaryo başına ama işe yarar mı ı-ıh anca tabloya girerim, millet Oooooo 170K ben DPS im ama yarısı kadar bile yapamam diyip nerf der...

Halbuki arkadaki healer, 2-shot sorceress gurubuna odaklanırsam senaryo bizim olur ama total dmg 60-70K da kalır.

Açıkcası derdim BW lerin nerflenmesi veya OP olmaması da değil. Bu kadar büyük bir sorunsa Nerf lesinler ama inşallah bu oyunun genel dengelerini bozmaz... bi Nerf zinciri başlatmaz.

Çünkü bu kadar ağlanıp BW nerf lenirse arkasından WH ve WL ler başlar, o sırada BW ler Sorc lar çok güçlü zaten nerf lendik bide Sorc lar tarafından 1-shot yapılıyoruz, yok WE lerin DOT ları acaip diye başlıycak ve sonu gelmiycek...
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda melee zor baya, sanmıyorum we/wl/wh vb. diğer melee karakterlere nerf geleceğini,

bw nin damagesi fazla olabilir ama, insanların genel olarak dert yanmasının asıl sebebi Playing With Fire denen spastik dot, blizzarddan warlock class desingeri bright wizard için transfer etmişler sanırım :D, hem oyundaki en abartı debuff hem bw ler tüm speclerine alabiliyor bu zımbırtıyı,

en çok damageyi yapan bir classda aynı anda healing debuff ve bu healing debuffun hotların her tickinde damage vermesi aşırı avantaj sağlıyor bana göre,

insanların forumlarda nerf bw diye ağlamasına şaşmamalı,
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:
cado said:
magus lar tor anroc ta cok küfür yiyorlar söyleyim

tor arnoc demeyın sakın. orderlarda knock back atan tum classlara edılen kufurün toplamı kalan 3 tierdeki toplam kufure eşittir :D

order'da knockback atamayan char var mı yaff :D varsa ayıp etmisler heman eklemeliler onlara da :D
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
jonywayt said:
cado said:
magus lar tor anroc ta cok küfür yiyorlar söyleyim

tor arnoc demeyın sakın. orderlarda knock back atan tum classlara edılen kufurün toplamı kalan 3 tierdeki toplam kufure eşittir :D

order'da knockback atamayan char var mı yaff :D varsa ayıp etmisler heman eklemeliler onlara da :D

warrıor priestmı ne onlarda yok sanırım :D hanı su kel kafalı elınde tommiks texas olanlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
Sorması ayıp Destroda hangi melee classlarda yok :P
areasına kadar var aynı küfürleri yiyolar hehe

IB'deki kb 60 feet'ken BO'nun kb'sinin 15 feet olmasi, ayni sey mi oluyor? Isin komik tarafi, sadece melee'lerde degil, runepriest'inden tut shadow warrior'ina kadar kb cenneti var order'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...