HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 iyi patladı o zaman dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi bu hurriyet ne komik bi gazetedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Penthesilea said: abi bu hurriyet ne komik bi gazetedir? gazete ?? gunluk fanzin daha cok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Penthesilea said: abi bu hurriyet ne komik bi gazetedir? Yeni mi farkettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: Ardeth said: sınırsız yiye yiye bıkmıştım 1 tane adam gibi pizza çıkmadı şu sınırsızda. boş hamurdan farkı yok Sonlara doğru normal pizzalarla sınırsız pizza kalitesine düştüo kötü işte. bi küçük pizza alıyorum sınırsızın 3/4 fiyatına, sınırsız da daha güzel şeyler var. Rekorum 15 dilim pizza 4 tabakkıymalı makarna gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 en birinci ben oldum yani bundan sonraki rekorlar sayılmaz teşekkür ederim madalyaya gerek yok kendim kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 pizza hutın hamuru hepsininkinden daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zamanında pizzalineda 20 kişi sınırsız pizza yememiz sonucu gelen garson; -Çay da içer miydiniz? XX adlı arkadaş; -İkramınızsa içeriz tabii. YY adlı garson; -Mutfağa kadar gelirsen ikram ederiz tabii... XX adlı arkadaş; - :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 zaten pizza hut dominosun yanında sönük kalmıştı artık iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 mutfağa 20 kişi giderseniz ortamdaki bütün çayı (ve hatta bütün mutfağı)ele geçirmeniz mümkündür gerçi :) 3-5 garson vs 20 kişi sonuçta :P ayrıca pizza hut ı da burdan kınıyorum böle bi şaka haber yaptığı için hıh! 3 gün almıyorum *protesto on* kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 deadwoll said: Zamanında pizzalineda 20 kişi sınırsız pizza yememiz sonucu gelen garson; -Çay da içer miydiniz? XX adlı arkadaş; -İkramınızsa içeriz tabii. YY adlı garson; -Mutfağa kadar gelirsen ikram ederiz tabii... XX adlı arkadaş; - :/ pizzaline cok kolpa biyer ya, resmen kalkın gidin gözüyle bakıyolar. bide 30 dakkada bir pizza çıktığı için burda 2 dilimle doyuyosun. sözde sınırsızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 said: EEEEE TUTTURAMAZLAR TABII NEDE OLSA PIZZA ADINI BIZ TÜRKLERDEN CALDILAR BIZIM MESHUR KIYMALI PIDEMIZI SALIP ZAMANINDA PIZZA YAPTILAR.BIZ ASIL KENDI MAMÜLLERIMIZI KORUYALIM BIZIM DÖNERIMIZ,LAHMACUN,PIDE,BÖREK V.B. ONLARIN LEZZETINE HIC BIR ZAMAN DOYULAMAZlöl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oyoyo, çok dertliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sbarro'da da sınırsız var diye biliyorum sanki. Ama hiç sbarroya gitmedim. Ora nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 CthuLhu said: said: EEEEE TUTTURAMAZLAR TABII NEDE OLSA PIZZA ADINI BIZ TÜRKLERDEN CALDILAR BIZIM MESHUR KIYMALI PIDEMIZI SALIP ZAMANINDA PIZZA YAPTILAR.BIZ ASIL KENDI MAMÜLLERIMIZI KORUYALIM BIZIM DÖNERIMIZ,LAHMACUN,PIDE,BÖREK V.B. ONLARIN LEZZETINE HIC BIR ZAMAN DOYULAMAZlöl hah ben de onu pastlicektim şidmi ahha rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 asinanyavuz said: Sbarro'da da sınırsız var diye biliyorum sanki. Ama hiç sbarroya gitmedim. Ora nası? Sbarro da sınırsız pizza nın yanında sınırsız içecek olayıda var.Veriyolar bardağı istediğin gibi sürekli doldurabiliyosun aletlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 iyi olmuş. işi bilene bıraksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Seph said: asinanyavuz said: Sbarro'da da sınırsız var diye biliyorum sanki. Ama hiç sbarroya gitmedim. Ora nası? Sbarro da sınırsız pizza nın yanında sınırsız içecek olayıda var.Veriyolar bardağı istediğin gibi sürekli doldurabiliyosun aletlerden. pizaları çok lezzetsiz bence ama .. yani ne bilim 2-3 sefer yedim şu sınırsız olayını hakikaten 5 para etmez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar