Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YASTAYIZ!!! :(

BonePART

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
Ardeth said:
sınırsız yiye yiye bıkmıştım

1 tane adam gibi pizza çıkmadı şu sınırsızda. boş hamurdan farkı yok

Sonlara doğru normal pizzalarla sınırsız pizza kalitesine düştüo kötü işte. bi küçük pizza alıyorum sınırsızın 3/4 fiyatına, sınırsız da daha güzel şeyler var.

Rekorum 15 dilim pizza 4 tabakkıymalı makarna gibi bişeydi
Sosyal ağlarda paylaş

mutfağa 20 kişi giderseniz ortamdaki bütün çayı (ve hatta bütün mutfağı)ele geçirmeniz mümkündür gerçi :) 3-5 garson vs 20 kişi sonuçta :P

ayrıca pizza hut ı da burdan kınıyorum böle bi şaka haber yaptığı için hıh! 3 gün almıyorum *protesto on*

kın
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Zamanında pizzalineda 20 kişi sınırsız pizza yememiz sonucu gelen garson;

-Çay da içer miydiniz?

XX adlı arkadaş;

-İkramınızsa içeriz tabii.

YY adlı garson;

-Mutfağa kadar gelirsen ikram ederiz tabii...

XX adlı arkadaş;

- :/

pizzaline cok kolpa biyer ya, resmen kalkın gidin gözüyle bakıyolar. bide 30 dakkada bir pizza çıktığı için burda 2 dilimle doyuyosun. sözde sınırsızla.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
said:
EEEEE TUTTURAMAZLAR TABII NEDE OLSA PIZZA ADINI BIZ TÜRKLERDEN CALDILAR BIZIM MESHUR KIYMALI PIDEMIZI SALIP ZAMANINDA PIZZA YAPTILAR.BIZ ASIL KENDI MAMÜLLERIMIZI KORUYALIM BIZIM DÖNERIMIZ,LAHMACUN,PIDE,BÖREK V.B. ONLARIN LEZZETINE HIC BIR ZAMAN DOYULAMAZ
löl

hah ben de onu pastlicektim şidmi ahha rezalet ya
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
Sbarro'da da sınırsız var diye biliyorum sanki. Ama hiç sbarroya gitmedim. Ora nası?

Sbarro da sınırsız pizza nın yanında sınırsız içecek olayıda var.Veriyolar bardağı istediğin gibi sürekli doldurabiliyosun aletlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Seph said:
asinanyavuz said:
Sbarro'da da sınırsız var diye biliyorum sanki. Ama hiç sbarroya gitmedim. Ora nası?

Sbarro da sınırsız pizza nın yanında sınırsız içecek olayıda var.Veriyolar bardağı istediğin gibi sürekli doldurabiliyosun aletlerden.

pizaları çok lezzetsiz bence ama .. yani ne bilim 2-3 sefer yedim şu sınırsız olayını hakikaten 5 para etmez ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...