Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şaibeli durumlardan biri,

adamların biz beta yapmıyacaz şeklinde açıklaması var.Biz 200 kişi işe aldık test için dışarıdan test yaptırtmıyacaz dediler sonra sırf hype yaratmak uğruna beta app açtılar.
Mesaj tarihi:
oha ben bayadır holonete bakmiodum ne kadar çok planet olmuş

acaba bu planetler ne kadar büyük olacak, her bi planet bi zone gibi mi olacak? yoksa atiorum 1 planet bi northrend gibi mi olacak
Mesaj tarihi:
Her gezegen bir zone olur, gezegen içindeki şehirler de ayrı zoneları oluşturur veya sadece tek bir büyük şehir konulur bence. Her gezegeni WoW gibi kıta şeklinde yapmaya kalkarlarsa hem sistem çok kasar hem de oyun 10-12 DVD kadar olur herhalde.
Mesaj tarihi:
Yer kaplama konusunu umursamazlar. Fakat o kadar fazla sayıda ve büyük zone yapmak sunucuları zorlar. Ha yok zaten single ağırlıklı yapacaklarsa haritaların bir kısmını yalnızca single oyun için yapabilirler.
Mesaj tarihi:
Ok düzeltiyorum,eskiden büyük savaş olmuş Hoth'da ondan bahsetmiş,bilmiyordum ben onu...
İyi ya Hoth iyidir,ben eski zamanlarda da önemli olduğunu bilmiyordum..
Mesaj tarihi:
Serbest gezilebilir alanlar olacağını sanmıyorum swtorda. Belli quest hublar ve onların quest yapılabilir mini bölgeleri olur işte. İstediğin yöne gidebilmek kafa karıştırır.
Mesaj tarihi:
age of conan gibi olur tahminen age of conanda da hayvan gibi bi harita var gerçek ölçekli ama böle bi ülkenin belli bi zoneuna belli bi bölgesine gönderio seni hep instance instance atlı arabayla vs.

burda da öle shuttlelara atlayıp gideriz tahminen.
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Yer kaplama konusunu umursamazlar. Fakat o kadar fazla sayıda ve büyük zone yapmak sunucuları zorlar. Ha yok zaten single ağırlıklı yapacaklarsa haritaların bir kısmını yalnızca single oyun için yapabilirler.

Bu durumda oyunu niye MMO bölümünde tartışıyoruz?
Mesaj tarihi:
Mortis said:

age of conan gibi olur tahminen age of conanda da hayvan gibi bi harita var gerçek ölçekli ama böle bi ülkenin belli bi zoneuna belli bi bölgesine gönderio seni hep instance instance atlı arabayla vs.

burda da öle shuttlelara atlayıp gideriz tahminen.

shuttle degil asansor lutfen.
  • Yeni Oluştur...