Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 önemi yok onunda wow da 5 tane kafa tipi var çok mu umrunda insanların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 3. çeyrek miydi bunun çıkışı, sallıyor muyum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 2011 ilk bahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 closed betaya ne zaman girer sonbaharda falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 şaibeli durumlardan biri, adamların biz beta yapmıyacaz şeklinde açıklaması var.Biz 200 kişi işe aldık test için dışarıdan test yaptırtmıyacaz dediler sonra sırf hype yaratmak uğruna beta app açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Önsipariş falan verenlere beta imkanı tanıyabilirler sırf para kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 o zaten gelenek oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Hoth açıklandı betaya daha var bu gidişle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 oha ben bayadır holonete bakmiodum ne kadar çok planet olmuş acaba bu planetler ne kadar büyük olacak, her bi planet bi zone gibi mi olacak? yoksa atiorum 1 planet bi northrend gibi mi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Her gezegen bir zone olur, gezegen içindeki şehirler de ayrı zoneları oluşturur veya sadece tek bir büyük şehir konulur bence. Her gezegeni WoW gibi kıta şeklinde yapmaya kalkarlarsa hem sistem çok kasar hem de oyun 10-12 DVD kadar olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Direk Blu-ray'e çıkarma ihtimalleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Yer kaplama konusunu umursamazlar. Fakat o kadar fazla sayıda ve büyük zone yapmak sunucuları zorlar. Ha yok zaten single ağırlıklı yapacaklarsa haritaların bir kısmını yalnızca single oyun için yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ok düzeltiyorum,eskiden büyük savaş olmuş Hoth'da ondan bahsetmiş,bilmiyordum ben onu... İyi ya Hoth iyidir,ben eski zamanlarda da önemli olduğunu bilmiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Serbest gezilebilir alanlar olacağını sanmıyorum swtorda. Belli quest hublar ve onların quest yapılabilir mini bölgeleri olur işte. İstediğin yöne gidebilmek kafa karıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 age of conan gibi olur tahminen age of conanda da hayvan gibi bi harita var gerçek ölçekli ama böle bi ülkenin belli bi zoneuna belli bi bölgesine gönderio seni hep instance instance atlı arabayla vs. burda da öle shuttlelara atlayıp gideriz tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 wow gibi birbirine bağlı olmayan zonelardan oluşur her gezegen , mantıklısı da o zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Genwa said: Yer kaplama konusunu umursamazlar. Fakat o kadar fazla sayıda ve büyük zone yapmak sunucuları zorlar. Ha yok zaten single ağırlıklı yapacaklarsa haritaların bir kısmını yalnızca single oyun için yapabilirler. Bu durumda oyunu niye MMO bölümünde tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Çünkü telif hakları bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dreag , imzanı değiştirip "swtor single ama can sıkıntısından mmoda tartışıyoruz" dalan yap bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sonra adamlar şaka yaptık aslında full mmo yaptık derlerse çok kötü fail olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mortis said: age of conan gibi olur tahminen age of conanda da hayvan gibi bi harita var gerçek ölçekli ama böle bi ülkenin belli bi zoneuna belli bi bölgesine gönderio seni hep instance instance atlı arabayla vs. burda da öle shuttlelara atlayıp gideriz tahminen. shuttle degil asansor lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bildiğin asansör, cantina müziği bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 uzun zamandır gördüğüm en mantıklı soruyu sizinlede paylaşayım. bu oyunun adı yıldız savaşları peki uzay nerede,gören duyan var mı? sanırım oda ayrı bir heroic olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 swg nin ilk cikisinda da bu soruyu beklerdim senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hmm Olm bana bu söylenir mi ? :=) ben arayıp uğraşamam sen arşivden bul tarihide swg çıkısından 1 hafta ila 2 hafta öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar