Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

WoW MMO mantığını saatlerce raide adam toplayıp, hazırlanma olarak okadar sabitlediki millet solo takılmayı ve oyunun kısa süreli oynanabileceğini unuttu. Tek başına diyince millete garip geliyor.

SWTOR içinse bence durum pek parlak değil. Şuanki tanıtılan haliyle çıkarsa millet singel player, böyle mmo mu olur diye fazla sallamayacak. Eski SWG'yi SWGEMUda biraz oynadım. Eski grafikli ve kullanıcı arayüzünün tam bir işkence olmasına(bana göre) rağmen güzel bir oyun. Keşke bu gidişattan vazgeçip eski sisteme uygun birşeyler yapsalar.
Sosyal ağlarda paylaş

bir mmoda tek başına macera yaşamak ile her şeyi tek başına yapıp arada bir lobby gibi bir yere gitmek çok farklı şeyler.

kimseyi raid yapmaya grup yapmaya zorlamasın ama yolda yürürken iki insan görelim,geçerken ölmekte olan birine heal atalım öbürünü bufflayalım iki dakika oturup tanımadığımız biriyle muhabbet edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlız şu da var sadece bilgisayara karşı deil
örneğin bi bh nin senaryosu sırasında avlaması gereken bir jedi (o benim diyelim) benimde kendi senaryomda bir bh den sıyrılmaya çalışmam ve bu çakışmanın sonucuna göre iki hikayenin farklı yönlerle devam etmesi gibi durumlar üzerinde çalışıyolar bence
yani direk single player rpg gibi de düşünmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

hangi bioware oyununu beğenmedik ki? en dandik mass effect 2'yi bile oynadık..

prodüksiyon deli gibi olucağı için , bütün hikayeler bi kere oynanır , o zaman diliminde de oyunu biraz adam edebilirlerse , takılırız ciuv ciuv ışın kılıcı efektleri arasında..

tabi şöyle bir saçmalık olursa ; çok uzun sürmez benim için : JEDIS ARE OVERPOWERED , NERF THEM!

pvp için en mantıklı durumun , battlegroundlarda jedi sayısının büyük oranda az tutulması ancak gayet güçlü olmaları olur tahminim.. 9 normal + 1 jedi gibi.. başka türlü jedi/diğer dengesi tutturulması imkansız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:

ya yanlız şu da var sadece bilgisayara karşı deil
örneğin bi bh nin senaryosu sırasında avlaması gereken bir jedi (o benim diyelim) benimde kendi senaryomda bir bh den sıyrılmaya çalışmam ve bu çakışmanın sonucuna göre iki hikayenin farklı yönlerle devam etmesi gibi durumlar üzerinde çalışıyolar bence
yani direk single player rpg gibi de düşünmeyin

yalnız böyle bisi yok oyunda belliki olsa bagıra bagıra söylerlerdi
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

hangi bioware oyununu beğenmedik ki?

pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume.

bioware tarafından yapılan mass effect 1 harici oyunlara kılım, oyun değil ızdıraplar.

pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...