Rock Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 WoW MMO mantığını saatlerce raide adam toplayıp, hazırlanma olarak okadar sabitlediki millet solo takılmayı ve oyunun kısa süreli oynanabileceğini unuttu. Tek başına diyince millete garip geliyor. SWTOR içinse bence durum pek parlak değil. Şuanki tanıtılan haliyle çıkarsa millet singel player, böyle mmo mu olur diye fazla sallamayacak. Eski SWG'yi SWGEMUda biraz oynadım. Eski grafikli ve kullanıcı arayüzünün tam bir işkence olmasına(bana göre) rağmen güzel bir oyun. Keşke bu gidişattan vazgeçip eski sisteme uygun birşeyler yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bir mmoda tek başına macera yaşamak ile her şeyi tek başına yapıp arada bir lobby gibi bir yere gitmek çok farklı şeyler. kimseyi raid yapmaya grup yapmaya zorlamasın ama yolda yürürken iki insan görelim,geçerken ölmekte olan birine heal atalım öbürünü bufflayalım iki dakika oturup tanımadığımız biriyle muhabbet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Lobby sistemi Star Trek online'dakine benzer mi olacak? Eğer ona benziyorsa aslında gayet keyifli bir sistemi vardı. Genel oyun olarak beğenmemiştim ama quest yaparken grup bulması, tek başına oynasan bile yanında bir kaç kişi ile görev yapmak gayet keyif vericiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 pes ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben bilgisayara karşı oynamaktan hiç haz etmiyorum aynı anda 5 mobu kessem ne yazar kim görüyor hiç egomu tatmin etmiyor. benim pvp yapmam gerek gerçek insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ya yanlız şu da var sadece bilgisayara karşı deil örneğin bi bh nin senaryosu sırasında avlaması gereken bir jedi (o benim diyelim) benimde kendi senaryomda bir bh den sıyrılmaya çalışmam ve bu çakışmanın sonucuna göre iki hikayenin farklı yönlerle devam etmesi gibi durumlar üzerinde çalışıyolar bence yani direk single player rpg gibi de düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Öyle düşünsek Bilgisayar Oyunları bölümünde olurdu oyunun konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 burda yorum yapan 783 kişiyi biz zamiri altında topladım, adlarına da kararı verdim diyosun biz kim siz kim hacı, genel bi sp olacak yandık kaygısı oluşunca onun üzerine söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 biz süperiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Buradaki 783 kişinin 779`u oyunun direk sp rpg olacağını düşünmüyor, coop sp gibi olacak diyor, ama yine de alır en azından bir ay oynar, sw hasretimizi gideririz diyor, hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 tamam işte ben o dört kişiye söyledim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben jedi knight olucam oyun çıktığında. yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 olalım denocum. jedi knight olup aleme akalım. yalnnızz bh in sadece dark side da olması kötü olmuş .. pehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hangi bioware oyununu beğenmedik ki? en dandik mass effect 2'yi bile oynadık.. prodüksiyon deli gibi olucağı için , bütün hikayeler bi kere oynanır , o zaman diliminde de oyunu biraz adam edebilirlerse , takılırız ciuv ciuv ışın kılıcı efektleri arasında.. tabi şöyle bir saçmalık olursa ; çok uzun sürmez benim için : JEDIS ARE OVERPOWERED , NERF THEM! pvp için en mantıklı durumun , battlegroundlarda jedi sayısının büyük oranda az tutulması ancak gayet güçlü olmaları olur tahminim.. 9 normal + 1 jedi gibi.. başka türlü jedi/diğer dengesi tutturulması imkansız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 öle bisi olmıycak 9 hedi1 dier nanelerden olucak. jedilarda cok guclu falan olmıycak nukelenıp yatıcaklar falan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 lovecraft0Z said: ya yanlız şu da var sadece bilgisayara karşı deil örneğin bi bh nin senaryosu sırasında avlaması gereken bir jedi (o benim diyelim) benimde kendi senaryomda bir bh den sıyrılmaya çalışmam ve bu çakışmanın sonucuna göre iki hikayenin farklı yönlerle devam etmesi gibi durumlar üzerinde çalışıyolar bence yani direk single player rpg gibi de düşünmeyin yalnız böyle bisi yok oyunda belliki olsa bagıra bagıra söylerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 herkez jedi a yumulcak bende dahil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ben direk bh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 han solo olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bnde bh direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tabiki bh. ayrıca jedi müessesinin diğerlerinden pek bi farkı olmayacaktır bence. wow lore da dk lar cok gucluydu ama oyuna eklenınce gameplaye adapte edilmişti değilmi? öyle birşey olucaktır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tunch said: hangi bioware oyununu beğenmedik ki? pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume. bioware tarafından yapılan mass effect 1 harici oyunlara kılım, oyun değil ızdıraplar. pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oha şu söylediğin bir nesle küfretmek gibi bişi oldu şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar