Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Norak said: Nisan ayı pc gamer ında uzun bir preview ve röportajlar olcakmış, hatta şunu demiş creative director James Ohlen, "It's the biggest game I've ever worked on. I'm surprised at the enormity of it every other week. We're creating more content than Mass Effect 2, Mass Effect 1, Dragon Age and Knights Of The Old Republic put together, and throw in Baldur's Gate, too." rofl bunu söyleyeli 1 seneden fazla oldu hala çevirip çevirip aynı şeyi söylüyorlar. okumadan size özetliyeyim we will bring the fourth pilar to mmo our game will be heroic it will be fully voice overed did i mentioned it will be heroic every class will have their unique story bunlardan fazlasını söylemişse dişimi kırarım
tunch Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 epic star wars feel smuggler = han solo bounty hunters will have their jetpacks our game is story based bunları da eklemek lazım :)
Qui Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ocak ayına ait bir yazı gördüm şimdi: Spring 2011 hedefleniyormuş. Ölme eşşeğim ölme. Erken heyecanlandım.
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 erken "hype" yarattılar zaten , kendileri de pişmandır.
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 irccilik yapma. ne erken hypei yahu, 2 sene onceden duyurmak gayet normal. 4 sene onceden cikicagini bildigimiz oyunlar oldu.
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 normalde sosyal demokratimdir ama bu mmolarda acayip ırkçıyım :) sw de benden değilse ırkınız sizi görünce somurturum kesin :p haa 2 sene bencede çok erken değil bazi arkadaşlar anca hazirlaniyorlar :p
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hani bisey mi yapiyosunuz oyun cikana kadar, onu anlamiyorum. oyunun cikicaginin haberini aldik, cikinca oynicaz, bu kadar.
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 erken hype demem 2 sene öncesinden çıkması ile alakalı değil ; 2-3 aydır adam akıllı bilgi sunamıyorlar , bir an bi heyecanla birsürü şey açıkladılar , şu anda anca kendilerini tekrar ediyolar. oyun çıkmadan önce , ilk açıklandığı heyecanı yaşatamıyacaklar gibi. ayrıca evet , oyun ertelenmezse askere gitme zamanımı değiştiricem neredeyse :D
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 benim daha başka oyunlarda işim var zaten swtor 2011 4.çeyrekte gelse iyidir bana
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 tek isteğim oyunun en azından tek bir alanda sorunsuz çıkması. story kasarken bir bugla karşılaşmak istemiyorm , varsın pvpsi dengesiz olsun.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 biographies eklenmiş holonet'e. republic bölümünde bir tane kadın grandmaster jedi bio'su konulmuş fakat grandmaster dediğimiz ünvan 3 kişide falan var sw tarihinde. gitmişler tırt bir kızı grandmaster yapmışlar, neymiş bastila'nın soyundna geliyormuş. tey allam..
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evet ya oyunu şöyle daha sağlam bi temele oturtmaktan kaçınıyolar, çocuklar içinmiş gibi bi havası var hala o kadar şey açığa çıktı ama bi sığlık hakim, umarım çıkmaya yaklaştıkça değişir
maxrep Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 -Deno- said: biographies eklenmiş holonet'e. republic bölümünde bir tane kadın grandmaster jedi bio'su konulmuş fakat grandmaster dediğimiz ünvan 3 kişide falan var sw tarihinde. gitmişler tırt bir kızı grandmaster yapmışlar, neymiş bastila'nın soyundna geliyormuş. tey allam.. Kİm bu grandmaster jedi ler ? Biri yoda mı ?
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://starwars.wikia.com/wiki/Jedi_Grandmaster luke, yoda başta olmak üzere diğerleri.
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 maxrep said: -Deno- said: biographies eklenmiş holonet'e. republic bölümünde bir tane kadın grandmaster jedi bio'su konulmuş fakat grandmaster dediğimiz ünvan 3 kişide falan var sw tarihinde. gitmişler tırt bir kızı grandmaster yapmışlar, neymiş bastila'nın soyundna geliyormuş. tey allam.. Kİm bu grandmaster jedi ler ? Biri yoda mı ? Star Wars The Old Republic. Joda'nın koyarlarsa ancak portakal resmi olur orda
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 She is a direct descendant of Bastila Shan, the legendary Jedi who battled Darth Revan centuries ago Bi kere ben savaşmadın onla. Dark side'dan direk çektim KOTOR'da However, Master Satele knows all too well that light and dark cannot coexist forever. Nedir bu iyi ile kötü bir arada olamaz saçmalığı. Başka yerlerde de iyi olmadan kötü olamaz kötü olmadan iyi olamaz mantığı var. Yok balance olmalı felan. Hot chicks can never be wise...
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 valla verdiğim link'de geçen günlere kadar 4 isim vardı, şimdi satele abla da eklenmiş. ulan adı üstünde grand master, 'grand' ne diye gidip ' youngest jedi to ever become grand master ' yapıyorsun yani kızı. luke'u geçtim yoda'ya hakaret. expanded universe'e de çomak soka soka hal oldular. revan'ı kazandırdın, bastila'yı kazandırdın yeter, bir dur be bioware.
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yoda 400 yaşındaolmasın 4000 yaşında olsun hatta velet yoda olsun zuahauah
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ve Qui gon da darkside seziyorum. Ölünce neden mavi ışığını alıp etrafta gezinmedi..Force la bütünleşmedi.. hı ?
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Luke'a kalkan eller kırılsın adam gibi adam LUKE SKYWALKER
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 maxrep said: ve Qui gon da darkside seziyorum. Ölünce neden mavi ışığını alıp etrafta gezinmedi..Force la bütünleşmedi.. hı ? bütünleşti ya yoda dio obiwana bütünleşti gel gör hocanı deyo 2. filmde
Öne çıkan mesajlar