maxrep Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Conan ın da baya bir fanatiği var... O yüzden bu büyük satışı yakalamıştır.. Emme.. SW nin de fanatikleri yabana atıalcak deil tabiki... Umarım güzel bir dağıtım olur.
RRa Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 herşey okey, 12454 tane sebep sayabiliriz ama bence wow'un aocun 20 katı oyuncusu olma sebeplerinden biride grafiklerinden ödün vermesi, her bilgisayarda çalişabiliyor olması diye düşünüyorum. aoc sistem olarak gerçekten iyi bir pc gerektiriyor. şimdi swtora bakıyorumda bence wow'un bu mentalitesinden ilham almışlar, çok büyük bir sistem gereksinimi istemeyecek oyun ama grafikleride olabildiğince iyi olacak diye düşünüyorum, tahmin ediyorum.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ya wow tam bir populer kültür ürünü yani tabi ki o grafiklerle efsane bi atmosfere sahip olması her pc ye uygun olması, bunun dışında en önemlisi oluşturduğu community, sunduğu karakterler, ve bu karakterlere playerlar terefinden verilen anlamlar, geyikleri, gerçek hayata göndermeleri, ve her türlü oyuncuya uygun olması. Yani 10 larca nedeni var, tam sosyolojik vakka . Saurfange bakın mesela, başka hangi mmonun bi karakterine sayfalarca geyikler yaziosun vs. yani bu tarz şeyler çok önemli. interfaceini , oynanabilirliğini, contentini vs i geçiorum. adamlar community feelingi oluşturmayı çok ii bilio, blizzcon oluo, kızlar çıkıp blood elf dansı yapio, succubbus taklidi yapio vs. "For the Horde" gibi bi laf ağızlara yayılıo vs. bi de jargon kısmı var wow ile gelişen bir sürü kısaltma geyikler, leeroydur, mr-t dir vs. yani oyun dizaynı bi yana bu tarz şeylerin sonucu milyonlarca insan oynuo bu oyunu. Ne zaman başka oyun bu tarz bi community oluşturur, o zaman o oyun da milyonlara ulaşır.
maxrep Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Star Wars n tutulmasındaki en büyük etkende sosyalleşebilmeydi. Yoksa bug ve lag almış başını gidiyordu. Spatial deki muhabbetler bitmez... Emotion larda zaten gani.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hatırlıyorum coronette shuttle beklerken böyle kanser hastasıyım ben falan diyen bi kadın dilenirdi falan bi de skill sistemi rulz abi
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oyunu sevebileceğime dair kanıt : http://www.tentonhammer.com/events/gdc2010/swtor_erickson adam diyor ki : isteyen oyunu sonuna kadar solo oynayabilecek , ama grup tabanlı kısımı göremiyecek. (benim kafamı en çok kurcalayan şey) sınıfa özel hikaye tarafı tamamen solo yapılabilir durumda olucak , ama yardımınıza gelen arkadaşlarınız için de gayet "rewarding". bu kısmı düzgün yapabilirlerse ; yani ben kendi hikayemi oynarken yanıma gelen arkadaşlarımın da kazancı olucaksa , oyun KÖTÜ oyundan MÜTHİŞ oyuna geçiş yapar kendi adıma (işin kötüsü ben askerde olucam sanırım oyun çıktığında :( )
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Oyun sanki PS3 deki Demon's Souls'un massive'i olacak gibi.Herkes kendi realminde ama birbiriyle oynayabilecek. Olsun bir fanboy olarak severek oynarız
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 MMO yönündeki beklentileri çok yüksek tutmadığımız sürece memnun kalıcaz gibime geliyor oyundan. her karakterden bi tane yapıp hikayeyi görmek bile gayet uzun süre alıcak gibi :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Evet sam e göndericem yakında konuyu da kıyamıyorum.
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 SP kısmı için orda ayrı başlık açabiliriz , muhabbetler karışmasın :P
tunch Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E7WHHQokRGs&feature=fvw oyun bildiğin "easy mode" başlıycak , belli oldu. "heroic combat" diye tutturmuşlar , 4-5 adamı aynı anda halledebilecekmişiz. hayırlısı.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu video yayınlanalı aylar oldu be tunç =)
tunch Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 e biliyorum da ben yorum yapmamıştım , tazelemiş olduk hatıralarımızı hem :D
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 en azından bilmeyen arkadaşlar dallas ile tanışmış oldu.Kendisi es kaza oyunu beğenmedim derseniz önce size küfür edip sonra banlayacak arkadaş
padawan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mac e çıkartacaklar di mi bunu? inşallah çıkar
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bence bu oyunun en güzel yanı o zamana ait kitaplar çıkmasını sağlayacak. sırf darth bane ve darth maul kitapları var nerdeyse ep1'den önce geçen. 1 de qui-gonn kitabı sanırım.
mardox Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dengesiz said: Oyun sanki PS3 deki Demon's Souls'un massive'i olacak gibi.Herkes kendi realminde ama birbiriyle oynayabilecek. Olsun bir fanboy olarak severek oynarız geçen gün öyle dedim, keşke auto attack, mouse sağ tuş veya 1,2,3,q,e vs.. spamlamak yerine, level/skill arttıkça gelişen PS3'ün RP veya action oyunları gibi MMO olsa... mesela god of war tarzı level aldıkça yeni kombolar öğrenilse vs... boss fight'lar gerçekten oyuncuya oyunu oynatan bi MMO olsa. sağ tuşla boss'u seçip sonra 1,2 spamdan daha eğlenceli olsa gerek :)
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fizban said: bence bu oyunun en güzel yanı o zamana ait kitaplar çıkmasını sağlayacak. sırf darth bane ve darth maul kitapları var nerdeyse ep1'den önce geçen. 1 de qui-gonn kitabı sanırım. yok yahu, sürüyle kitap ve çizgi roman var o dönemi anlatan. benim elimde kafadan 20 - 25 tane var episode 1 dönemi öncesinde geçen. eğer sadece kitapları kastediyorsan çok fazla olmayabilir, ondan tam emin değilim, ama o dönemi anlatan çizgi romanlar sürüsüne bereket.
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çizgi romanları değil, direk romanları diyordum ben =) benim bildiğim 2 darth bane kitabı var (3.sü henüz paperback cıkmadı) 1 darth bane kitabı, 2-3 de qui gonn jinn kitabı var.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 doğrudur. şu kaynağı da öneririm, http://timelineuniverse.net/History.htm
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nisan ayı pc gamer ında uzun bir preview ve röportajlar olcakmış, hatta şunu demiş creative director James Ohlen, "It's the biggest game I've ever worked on. I'm surprised at the enormity of it every other week. We're creating more content than Mass Effect 2, Mass Effect 1, Dragon Age and Knights Of The Old Republic put together, and throw in Baldur's Gate, too."
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok artik ali saminin teyzesi lebron james.
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 1 nisan şakası sneak peek'idir o. mac için çıkmıyor şu an itibariyle, ama tam da kesin değil henüz. official forumda tartışılıyor hala kaç zamandır, pek bir sonuca varamadılar.
Öne çıkan mesajlar