Rock Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 swg emu nasıl oynanıyor? SWG bölümünde bir kaç başlık var ama tarihleri baya eski.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 We really just needed to make the game a lot more accessible to a much broader player base," said Nancy MacIntyre, the game's senior director at LucasArts. "We really needed to give people the experience of being Han Solo or Luke Skywalker rather than being Uncle Owen, the moisture farmer. We wanted more instant gratification: kill, get treasure, repeat. We needed to give people more of an opportunity to be a part of what they have seen in the movies rather than something they had created themselves
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sp yapıyoruz demek için bir paragraf yazı yazmış hah.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mighty_THoR said: We really just needed to make the game a lot more accessible to a much broader player base," said Nancy MacIntyre, the game's senior director at LucasArts. "We really needed to give people the experience of being Han Solo or Luke Skywalker rather than being Uncle Owen, the moisture farmer. We wanted more instant gratification: kill, get treasure, repeat. We needed to give people more of an opportunity to be a part of what they have seen in the movies rather than something they had created themselves şaka gibi ya, küfür gibi haha
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Single player yapsalarmış o zaman bu oyunu KOTOR gibi. Orada zaten o havaya girdik. Ben belki Uncle Owen olup oyunun ekonomisi için oynamak istiyorum. Yani kısacası SW Galaxies'deki gibi güzel crafting beklemeyin demeye çalışmış. :(
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 isminde sw geciyor diye herkesde bir swg arayisi basladi , adamlar ne yapsa bos bu saatten sonra :) uncle owen olmak isteyenler demekki bu oyunda olamayacaklar owen. oweni armayanlar icin yapiyorlar oyunu. thorda fisekleyip duruyor ortami o gonderdigi yazi bu kadar si degildir tahminimce hangi buyuk sirketin insani bu kadar sig yazi yazdirir yahu , oldurun lootlayin devam edin aha biz bunu yapiyoruz. hadi len :D oyun swg degil hic bir zamanda swg olacagim demedi, wow un uzayda gecen hali iste sw evreninde oyun. nefis mis.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mighty_THoR said: We needed to give people more of an opportunity to be a part of what they have seen in the movies rather than something they had created themselves Önemli kısım bu zaten.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 e tamam zaten varmi tek bir ornek o sekilde yapilmis oyun ve oynadiginiz ? yok olmayani baskasindan bekleyelim sicmasinlar onu yapacam diye sw evreninin icine. wow yapsinlar hic derdim olmaz oynarim 3 sene sw evreninde, ama yeni bir sey kotarcam diye sicmasinlar bir cok yeni oyun gibi. olmayani beklemeyelim plx :D
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çıktığında herkes oynıcak. oynamıcak olan varsa uzak dursun la bu konudan... en az bir ay oynanacak. bu bööle biline bööle yazıla :D (kaptırdım la kendimi :D)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Yazının tamamını koyucam açıklamanın geri kalan kısmında mmo oyuncularının salak olmasından dolayı oyunun nasıl dumbed down yapılması gerektiğinde dumbed down yapılan oyunun nasıl daha çok para getireceğinden vs bahsediliyor o kısma gelicez. Elimideki metni inceleyelim. Aslında yeni bir şey yok oyun açıklandığı tarihten itibaren hep açıklamalarında duyduğunuz standart cümleleler. Nediyor Lucas/bioware çalışanı ablam herşey heroic olacak hepiniz kahraman olacaksınız yaptığınız herşey kahramanca olacak sıçsanız bile ulan ne heybetli sıçmışım diyeceksiniz.Sizin ne istediğiniz bizim umrumuzda değil biz sizden iyi biliriz öyle rp star wars dünyası filan neyinize biz size hangi yolu çizersek o yolda gideceksiniz. Bunların hiçbiri yeni şeyler değil bunlar lucac/bioware in sürekli dile getirdikleri zihniyetleri. Naked truth yukarıda bir parçasını okuduğunuz yazı Newyork Times a verilen bir ropörtajın parçası.Veriliş amacı ise swg'e bir ayda 200 bin kullanıcı kaybettiren NGE i savunmak.Tarih tekerrürden ibarettir.Bugün,bu açılamayı yapan abla ve nge i yapan devlerin tamamı bioware için swtor'u yapıyorlar,NGE i beğenmediği için forumlarda oyunculara küfür edip banlayan Dallas amcam yönetici ve yıllar önce NGE i savunmak için kullanılan iddiaların hepsi bugün swtor'u tanıtmak için kullanılıyor.Aynı adamlar,aynı kafa,aynı oyun, gg have fun ... SWG soe değil lucas bu hale getirdi dediğim zaman hani hani diyen arkadaşlar bu yazıyı duvarlarına assınlar unuttukça hatırlarlar ....... orjinal metin
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya bi git. burda boyle ventriloda baska konusuyon ozledim muhabbeti ventte kaldim kusadasinda kek gibi. az kaldi geliyorum. ne sattim yahu sen padisahsin iste bende uyuyorum dedigin seylere. o acidan padisahim cok yasa dedim. ulen padisahsin birde aciklamam gerekiyor.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ulen swg forumu nu actirtmayin bana, yillar once nasil agladiniz oyunla ilgili sonra bir seyler oldu yillar oncesinin bugli dengesiz oyunu simidinin dunyanin en iyi oyunu oldu. hadi ordan sende :D ben guzel oynanabilir herhangi bir sw evreninde gecen SCI-FI oyuna fitim gerisi baska seyler isteyenleri ilgilendirir. adamlarda benim icin hazirliyorlar zaten sen oynama.
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 önce vader'a yavşa sonra padişaha... ayıp ayıp :)
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne yavsamasi olm hak veriyoruz iste. hak versek suc vermesek suc notr kalsak suc .. herkes virvir car car konusuyor bu forumda her yeni sey hakkinda cikti cikacak , genelde hep olumsuz herkes herseyi en iyi biliyor zaten, sonra oyun cikiyor en cok onlar oynuyor oyunu.. o yuzden salla yorumu bak sen oyuna. ohhh.. mighty unutma dote giren lightsaber acilmaz !!!
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o diilde padişah olabilioruz mu oyunda? bundan heroic bişi olmaz herhal
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kanuni said: mighty unutma dote giren lightsaber acilmaz !!! şunun üzerine çok pis geyik dönerdi ama burda ayıp derler ceza verirler :)
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kanuni said: ne yavsamasi olm hak veriyoruz iste. hak versek suc vermesek suc notr kalsak suc .. herkes virvir car car konusuyor bu forumda her yeni sey hakkinda cikti cikacak , genelde hep olumsuz herkes herseyi en iyi biliyor zaten, sonra oyun cikiyor en cok onlar oynuyor oyunu.. o yuzden salla yorumu bak sen oyuna. ohhh.. bir ohh da ben çektim şunu okuyunca harbiden.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mighty_THoR said: We really just needed to make the game a lot more accessible to a much broader player base," said Nancy MacIntyre, the game's senior director at LucasArts. "We really needed to give people the experience of being Han Solo or Luke Skywalker rather than being Uncle Owen, the moisture farmer. We wanted more instant gratification: kill, get treasure, repeat. We needed to give people more of an opportunity to be a part of what they have seen in the movies rather than something they had created themselves Ahahahah bu ne be, ben oynamam bunu. Bitmiştir yani.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mighty_THoR said: We really just needed to make the game a lot more accessible to a much broader player base," said Nancy MacIntyre, the game's senior director at LucasArts. "We really needed to give people the experience of being Han Solo or Luke Skywalker rather than being Uncle Owen, the moisture farmer. We wanted more instant gratification: kill, get treasure, repeat. We needed to give people more of an opportunity to be a part of what they have seen in the movies rather than something they had created themselves http://knowyourmeme.com/i/28283/original/Picture_1.png?1259186574
Öne çıkan mesajlar