Pluton Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Rock said: Merakımdan soruyorum. Sonuçta OSI'de hiç oynamadım. OSI'de item bukadar fark yaratıyor muydu yada oyuna devem edip edememekte bukadar belirleyici rol oynuyor muydu?. Çok fark değilde yinede arada bi fark yaratırdı elbet ama wow'daki gibi değildir sanırım. (Wow oynamadım hiç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Veee Tattooine tabi ki. http://www.swtor.com/news/news-article/20091218_001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 daha gelcek mi gezegen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 toplam 16 olacakmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 daha var gezegen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 En kötü ihtimal 10 ırk olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Farinal said: tunch said: skill seçip classlanma farklı şey yalnız benim verdiğim örneğe nazaran , skill based oyun her türlü tercihimdir orda. level base sanırım daha çok karşı çıktığımız , class vs non-class dan daha çok. ah swg vah swg diyorum bu mesajın ana teması olarak abi yani nasıl bi insan swg skill sistemindense class sistemini savunur anlamak güç :D alırdık arkadaşla hesap makinasını okulda her ders otururduk "yaz 250, eksi..." diye hesap yapardık :D Ama tabii ne kadar leş olsada alınıp bi süre oynanacak o Force'un emri ben anlatamıyorum bu aralar kendimi forumda sanırım. SWG skill sistemi değil , level + skill sistemi benim karşı çıktığım. level + skill yerine , class + level sistemi çok daha iyidir. en iyisi SWG gibi pure skill based oyundur level falan olmadan. yaotığın şeye exp alarak oynamaktır MMOnun esası. burda hem fikiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 o değil de tunç naber ya ? boşver, swg gibi olmayacağı çok önceden belli oldu bu oyunun. ben artık çok farklı açılardan bakmaya başladım yeni mmo'lara. başlicaz işte sw:tor'a, muhtemelen star wars konseptli olması da CO gibi 1 ay sürmeden acc. kapatmamıza da yol açmayacak. onun için benim biraz içim rahat. sen de öyle ol. hadi benim smugglerım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben de rhatım , oyunla alakalı beklentilerim çok çok düşük.. kotor 3 çıksa daha çok heyecanlanırdım :) oyun kötü olmıycak bu arada ona eminim , sadece bize değil de 13 yaş şişko amerikalı veletlere hitap edicek tek sıkıntı o. biraz büyük bi sıkıtı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Aynen Kotor 3 çıksa 2 rezaletinden sonra çok güzel olurdu. Gerçi 2 de güzel oyun ama 1le karşılaştırınca harbi rezil kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben 2yi hatırlamıyorum bile , kotor demek 1 demek , malak demek.. 2yi yapanların hatası değil ama bu , 1 inanılmaz iyiydi , naapsın adamlar yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 O değilde ırklar neler olacak acaba. Twilek Human Zabrak Wookie allahın emri zaten koyarlar. Bothan koysunlar ama yoksa almam oyunu :P Aa Mandolorian olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ahahaha abi ergen amerikan gençliği gibi kotor1 2den daha iyidir demek nedir ya? AY DARK SIDEA DÜŞÜYORUM AY TUT BENİ ERKEKİM DÜŞÜYORUM DÜÜÜÜŞTÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Abi 1'de hanginiz revan olduğunuzu öğrenince şoke olmadınız hayvan gibi? Ve 2'de hanginiz kreia'nın zaten sith olduğunu anlayamamıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 2 fazla high fantasy, veya high force falanmı demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 -Deno- said: o değil de tunç naber ya ? boşver, swg gibi olmayacağı çok önceden belli oldu bu oyunun. ben artık çok farklı açılardan bakmaya başladım yeni mmo'lara. başlicaz işte sw:tor'a, muhtemelen star wars konseptli olması da CO gibi 1 ay sürmeden acc. kapatmamıza da yol açmayacak. onun için benim biraz içim rahat. sen de öyle ol. hadi benim smugglerım sdf. 2 ay veya hikayeyi gördükten sonra kapatmamızın, 1 ay sonra kapatmamızdan pek bir farkı olmaz bence. Adam gibi WoW clonu olmayan bir sistem yapsalar da adam gibi oynasak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sakiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Rock said: -Deno- said: o değil de tunç naber ya ? boşver, swg gibi olmayacağı çok önceden belli oldu bu oyunun. ben artık çok farklı açılardan bakmaya başladım yeni mmo'lara. başlicaz işte sw:tor'a, muhtemelen star wars konseptli olması da CO gibi 1 ay sürmeden acc. kapatmamıza da yol açmayacak. onun için benim biraz içim rahat. sen de öyle ol. hadi benim smugglerım sdf. 2 ay veya hikayeyi gördükten sonra kapatmamızın, 1 ay sonra kapatmamızdan pek bir farkı olmaz bence. Adam gibi WoW clonu olmayan bir sistem yapsalar da adam gibi oynasak bari. bizim de söylemeye çalıştığımız oyunun zaten wow konseptli olduğu, videoları ve class bilgilerini görmedin mi ? söylemeye çalıştığım swg ve zamanındaki mmo'ların tarzında oyunların çıkmasının artık pek mümkün olmadığı. ( wow hükmü devam ettiği sürece ) bunun için artık bu duruma alışıp, ona göre oyundan alabileceğin maksimum zevki alabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 dragon age de bile ,isimler dahil, wowla benzerlik gösteren bi sürü şey olduğunu düşününce oyunun wow a benzememe imkanı yok bence. ilk videolardan birinde (swtor un) orman bi yer vardı aynı elwyn forest tı hem ortam hem karakterin haraketleri izlediyseniz bilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 WoW'a benzerse iyi. Asıl Dragon Age'e benzerse kötü. MMO demeye şahit isteyen, tonla diyalog/quest/cutscene. AoC Tortage gibi ama sadece girişin değil bütün oyunun öyle olduğunu hayal edin. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 120 sayfa içinde bi yerde var videosu, karakter tek bir questi alabilmek için yaklaşık 2.5-3 dk npclerle, kendi companionlarımızla falan muhabbet ediyor eheh benim izlediğim erkek bh dı gerçi ama gamespotta bayan versiyonunu buldum: http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwarstheoldrepublic/video/6216906/star-wars-the-old-republic-demo-from-pax-2009?tag=videos;title;9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 arcane , tam korktuğun gibi olucak bence oyun. adamlar çıktığından beri "hikaye hikaye hikaye mmo" sırasında kelime tekrarlıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bence yanlış düşünüyorsunuz eski swg tarzı bi sistem asıl şuan aranan ve çıksa tutacak şey çünkü herkes 5-6 yıldır çok baydı wow ve klonlarından yeni bir şey arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 eski swg tarzı dediiniz şey ultimadır. ultimanında şu an için varisi mortal online dır. bakalım gelecek neler getircek. iyi olsun kötü olsun hem mortal online'ı hemde sw:tor' oynıcam. senaryolarım bile hazır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 videoyu izledim şimdi off çıksada yesek :D yanlız bh çok daha karizma olmuş bence sith warriordan hatta smuggler bile daha çok oynamak istedim yani sith warrior lame geldi biraz bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar