Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Rock said:
Merakımdan soruyorum. Sonuçta OSI'de hiç oynamadım. OSI'de item bukadar fark yaratıyor muydu yada oyuna devem edip edememekte bukadar belirleyici rol oynuyor muydu?.

Çok fark değilde yinede arada bi fark yaratırdı elbet ama wow'daki gibi değildir sanırım. (Wow oynamadım hiç)
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

tunch said:

skill seçip classlanma farklı şey yalnız benim verdiğim örneğe nazaran , skill based oyun her türlü tercihimdir orda.

level base sanırım daha çok karşı çıktığımız , class vs non-class dan daha çok.

ah swg vah swg diyorum bu mesajın ana teması olarak

abi yani nasıl bi insan swg skill sistemindense class sistemini savunur anlamak güç :D alırdık arkadaşla hesap makinasını okulda her ders otururduk "yaz 250, eksi..." diye hesap yapardık :D Ama tabii ne kadar leş olsada alınıp bi süre oynanacak o Force'un emri

ben anlatamıyorum bu aralar kendimi forumda sanırım. SWG skill sistemi değil , level + skill sistemi benim karşı çıktığım. level + skill yerine , class + level sistemi çok daha iyidir.

en iyisi SWG gibi pure skill based oyundur level falan olmadan. yaotığın şeye exp alarak oynamaktır MMOnun esası. burda hem fikiriz.
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de tunç naber ya ? boşver, swg gibi olmayacağı çok önceden belli oldu bu oyunun. ben artık çok farklı açılardan bakmaya başladım yeni mmo'lara. başlicaz işte sw:tor'a, muhtemelen star wars konseptli olması da CO gibi 1 ay sürmeden acc. kapatmamıza da yol açmayacak. onun için benim biraz içim rahat. sen de öyle ol. hadi benim smugglerım sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

o değil de tunç naber ya ? boşver, swg gibi olmayacağı çok önceden belli oldu bu oyunun. ben artık çok farklı açılardan bakmaya başladım yeni mmo'lara. başlicaz işte sw:tor'a, muhtemelen star wars konseptli olması da CO gibi 1 ay sürmeden acc. kapatmamıza da yol açmayacak. onun için benim biraz içim rahat. sen de öyle ol. hadi benim smugglerım sdf.

2 ay veya hikayeyi gördükten sonra kapatmamızın, 1 ay sonra kapatmamızdan pek bir farkı olmaz bence. Adam gibi WoW clonu olmayan bir sistem yapsalar da adam gibi oynasak bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

-Deno- said:

2 ay veya hikayeyi gördükten sonra kapatmamızın, 1 ay sonra kapatmamızdan pek bir farkı olmaz bence. Adam gibi WoW clonu olmayan bir sistem yapsalar da adam gibi oynasak bari.

bizim de söylemeye çalıştığımız oyunun zaten wow konseptli olduğu, videoları ve class bilgilerini görmedin mi ? söylemeye çalıştığım swg ve zamanındaki mmo'ların tarzında oyunların çıkmasının artık pek mümkün olmadığı. ( wow hükmü devam ettiği sürece ) bunun için artık bu duruma alışıp, ona göre oyundan alabileceğin maksimum zevki alabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

dragon age de bile ,isimler dahil, wowla benzerlik gösteren bi sürü şey olduğunu düşününce oyunun wow a benzememe imkanı yok bence.

ilk videolardan birinde (swtor un) orman bi yer vardı aynı elwyn forest tı hem ortam hem karakterin haraketleri izlediyseniz bilirsiniz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

120 sayfa içinde bi yerde var videosu, karakter tek bir questi alabilmek için yaklaşık 2.5-3 dk npclerle, kendi companionlarımızla falan muhabbet ediyor eheh

benim izlediğim erkek bh dı gerçi ama gamespotta bayan versiyonunu buldum:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwarstheoldrepublic/video/6216906/star-wars-the-old-republic-demo-from-pax-2009?tag=videos;title;9
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...