maxrep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 nirde. yazıyor link verebilirmisin ? eğer kotor daki gibi tarafsız bağlayıp karanlık aydınlık taraf seçilebiliyorsa. questler bunu belirleyecedir o zaman... vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=33345 ayrıca oyunla ilgili biçok detay yazıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yaw yanlış bilmiosam oyunda taraf sormıcak bize başlarken. biz daha sonra questlere göre seçecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Üye olayım dedim sitesine, betaya da başvururum, mail de gelsin diye. Ülkeyi Türkiye yaptım, dili Türkçe yaptım, you do not meet the criteria dedi, üye bile yapmadı. Gittim dili ingilizce, ülkeyi US yaptım, cörk diye üye yaptı. Ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sevmiolar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Çılgınlık, sevilmeyecek insan mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Xaenin said: Üye olayım dedim sitesine, betaya da başvururum, mail de gelsin diye. Ülkeyi Türkiye yaptım, dili Türkçe yaptım, you do not meet the criteria dedi, üye bile yapmadı. Gittim dili ingilizce, ülkeyi US yaptım, cörk diye üye yaptı. Ne bu? haha ben oldum gayet tüm tr şehirleri bile çıktı karşıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ben de üye olurken US dedim, beta applicationa türkiye dedim valla aldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aslında zimbawe falan yapsaydık oralarda betaya girip duyurması gereken birileri lazım olur diye verirlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: Üye olayım dedim sitesine, betaya da başvururum, mail de gelsin diye. Ülkeyi Türkiye yaptım, dili Türkçe yaptım, you do not meet the criteria dedi, üye bile yapmadı. Gittim dili ingilizce, ülkeyi US yaptım, cörk diye üye yaptı. Ne bu? ırççılık yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi eski swgyi isteyen kaç yüz bin adam olduğu ortadayken niye hala bize sw temalı wow oynatmak istiyorlar anlamıyorum gider NGE oynarız onu istesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 git eşofman giy ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: Çılgınlık, sevilmeyecek insan mıyız? Ayıpsın, seni sevmeyen bir daha çikolata yiyemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bu oyuna ön sevişme olarak SWG'ye abanmaya karar verdim. Steam'den aldım complete online package'ı indiriyorum. Vira bismillah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Farinal said: abi eski swgyi isteyen kaç yüz bin adam olduğu ortadayken niye hala bize sw temalı wow oynatmak istiyorlar anlamıyorum gider NGE oynarız onu istesek o yuzbinden kalsa kalsa 1 tek yuzbin kalmistir, gerisi evlendi barklandi felan, demekki adamlari milyondan asagisi kesmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yeni çıkan online oyunlar wow'un clonu olduğu sürece başarısız olmaya mahkumlar. Bir farklılık yaratılmadığı sürece kimse yıllardır oynadığı oyunu bırakıpta kendine yine aynı işkenceyi çektirmez. Bu konu daha önce farklı bir başlık altında tartışıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fantasy olmazsa olur ki bu oyun scifi ve basarili olacak. ister wow kopyasi olsun ki sorun degil benim icin yillarca oynadim, ister kendi turunu yaratsin arkasindaki lore uretici vs bu oyunun basarili olacaginin mujdecisi.. mmo oyunlarin hepsi birbirinin kopyasi wowda kopyaydi ondan sonra gelenlerde wowun kopyasi diye adlandirilir oldu. yaris oyunu turu gibi mmo turude ayni sekilde oyunlarin olusturdugu bir tur iste ne bekliyor ki millet. sapkadan mantarmi bekliyorsunuz nedir ? sonucta hersey belli keseceksin xp alacaksin levelleyeceksin skilleneceksin dunyalar gorup gruplar olusturup raidler instancelar yapacaksin vs. fazla sey beklemeyin bu saatten sonra mmolardan, 20 senedir gelmemis zaten farkli bisii. swg de oyle aman aman deli manyak farkli bir sey degildi sahsen. beynimizi sifirlarsak yeni mmolardan yeniymis gibi zevk aliriz belki, ya da yeni nesildensen daha gencsen yasadin. hersey farkli hersey yeni onlarca super oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oyun türünden bahseden olmadıki. Bizim sorunumuz MMO'ların sabit şeyler değil. Hepsinde standart vardır ncp kes, quest kas xp kazan. Item için instance yap. Problem bunlar değil, bunların nasıl ve hangi ortamda yaptırıldığı. WoW gibi her büyük pachten sonra sadece mekanın değişip yapılan hiçbir işin değişmediği, oyuna bir ay devam etmesen ikinci ayda tüm instance ve PvE hayatının bittiği, ikisi arasına duvar örülmüş factionların olduğu, kısacası WoW gibi bir oyun olursa WAR gibi sadece fanatikleriyle kalır. WoW'neyin kopyasıydı bilmiyorum açıkçası. Ben MMO hayatıma Nebula'da Ulima'yla başladım, ordan WoW'a geçtim. Bu sistemlerler düşünüldüğünde WoW'dan çok farklı bir oyundu. Bence çok daha eğlenceliydi. Yöntemlerini öğrendikten sonra bir instancea girmek için illa son seviye ve full itemlı 5 adama ihtiyacın olmuyordu ve aslında bu konuyla ilgili en önemlisi ve bu oyunla ilgili en büyük dileğim healer ve tank classı olmaması. WoW'daki PvE den nefret etmemin en büyük iki nedeni bu class tipleri. Duel talent yokken millet tank, healer oynamıyordu, duel talent geldi bu seferde item beğenilmiyor. Bu konuyla ilgili söylenecek çok şey var ama daha fazla yazmanın bir anlamı yok. Zaten bu bölümdeki WoW'un neden lider ve bırakılmayan oyun olduğuna dair tartışılan konuda da tartıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 WoW'u sevmeme nedenlerimi saymaktan sıkılmadım 5 senedir , ama hiçbi zaman class sistemine laf söyletmiycem herhalde :D kendi adıma MMOların en sevdiğim kısmı , insanların kendilerine bi "class" seçip ne olduklarını bilmesi (hani iyi oyuncuya rastladığımızı var sayıyorum) ve ondan beklentilerin farkında olması. CO denedi en son non-class oyun çıkartmayı , 2. ay sonunda free weekend vermeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tank, healer olmaz olur mu? UO'da da vardı. Sen sadece Nebula'da oynadığın için böyle konuşuyorsun, yoksa OSI'de nerde balron'u, dragon'u energy field la çevirip fire field, poison field'la kesmek.. :) ha UO'da class seçimi yoktu da ne vardı skill'e göre kendi class'ını belirliyordun. Sonuçta fence de olsan, sws'de olsan senin class'ın warrior'dı, yanına mage aldın warlock'du ama yine de bir class olayı vardı. Oyun zaten multiplayer olduğu için bence class'da olmalı, bazı şeyler toplu olarak da yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 skill seçip classlanma farklı şey yalnız benim verdiğim örneğe nazaran , skill based oyun her türlü tercihimdir orda. level base sanırım daha çok karşı çıktığımız , class vs non-class dan daha çok. ah swg vah swg diyorum bu mesajın ana teması olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu oyun isterse dünyanın en leş oyunu olsun oynicam ben. fsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tunch said: skill seçip classlanma farklı şey yalnız benim verdiğim örneğe nazaran , skill based oyun her türlü tercihimdir orda. level base sanırım daha çok karşı çıktığımız , class vs non-class dan daha çok. ah swg vah swg diyorum bu mesajın ana teması olarak abi yani nasıl bi insan swg skill sistemindense class sistemini savunur anlamak güç :D alırdık arkadaşla hesap makinasını okulda her ders otururduk "yaz 250, eksi..." diye hesap yapardık :D Ama tabii ne kadar leş olsada alınıp bi süre oynanacak o Force'un emri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 @yunusemre Merakımdan soruyorum. Sonuçta OSI'de hiç oynamadım. OSI'de item bukadar fark yaratıyor muydu yada oyuna devem edip edememekte bukadar belirleyici rol oynuyor muydu? Bir de healer dediğin mage ve healing(ismi yanlış hatırlıyor olabilirim) skilli olanlar dışında ne vardı? Nebulada bunları standart crafterlar hariç her classa kasıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar