Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Asgard said: empire da healer yok yalan o review sith inquisitor da healer rolünde olabilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Gaap said: off off o mac ekranında bunu oynıyıcan var ya offf. yanlız windowsda boot edip gene oynama opsiyonumuz olabilir :D beta testerlar boot camp kullanıcıları arasından seçilmiyor maalesef, forumda çok QQ yapan var hali hazırda, umarım oyun oynanabilir bootcamp ile. :/ bakalım, başlasın da beta, görelim userlar tarafından ilk screenshotları videoları. daha var gerçi. edit: typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hissediyorum betaya seçileceğim başladığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 çevbakka olamıcaz mı lan ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 wookie daha göremedim ben oyunda ne chewy'si ahah. onu geçtim, humanlar'da daha uzun saç bile görmedim, hep default siyah saç. ırk istiyoruz, kastimizeyşın istiyoruz bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 betaya başvuru nerden yapıyoruz. şansımı deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 anasayfasında olması lazım. aşağıda news'in yanında çıkıyordu diye hatırlıyorum. sahi, ne zaman beta'ya seçilip seçilmediğimizi öğrenebilicez acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ocak ayından evvel açıklayacaklarını sanmıyorum beta testerları. bu arada düzgün konfigürasyonlu bir bilgisayardan başvurursanız seçilme şansınız yükselir :) ah ben de okuldaki kurgu makinesinden başvurabilsem... madem mac olmuyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Aslında kötü ve iyi makinaların şansı daha yüksek. Sonuçta adamlar iyi makinada performans nasıl, eski makianda performans nasıl diye baktıklşarından genel olarak tam o aradaki bilgisayarların seçilme şansı eski/kötü bilgisayaarlardan daha az. Neyse ben her ihtimale karşı imac tende girmeyi deneyeyim olmadı pclerden denerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Jedi Consular Jedi Consular detayı da açıklandı ! Outfitting Preferring to stay as nimble on the battlefield as they are in negotiations, Jedi Consulars avoid the heavy battle armor worn by many Jedi Knights, Dense polymers and Cortosis armors would weigh them down; light cloaks and ornamented robes suit their strengths better, and the efforts they most often find themselves engaged in. No matter where they go, however, Consulars are never without the Lightsaber that marks their initiation into the Jedi Order. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 maxrep said: No matter where they go, however, Consulars are never without the Lightsaber that marks their initiation into the Jedi Order http://www.icanhasforce.com/wp-content/uploads/2008/01/star-wars-yoda-orly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 OHA! siper almak falan varmış oyunda abi, e sahaneymiş edit: "Jedi Consulars avoid the heavy battle armor worn by many Jedi Knights" ahaha bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Cüce bişey sorucam. Mass Effectte siper almak ne kadar şahaneydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi aksiyon kavramı benım için değişti o an, hanı pacman oynamaktan cıkıp bi anda kendimi 300 milyon dolar bütceli holivud aksiyon filminde gibi hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cuce said: OHA! siper almak falan varmış oyunda abi, e sahaneymiş edit: "Jedi Consulars avoid the heavy battle armor worn by many Jedi Knights" ahaha bu ne be abi jedi knightlar zırh mı giyio ya yoksa ben mi star wars bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Gerekli gördüklerinde jedi knightler zırh giyiyor.Obi-wan örneğinde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 starwarsın yayınladığı dizide jediler shoulder falan giymeye başlamışlardı. yawaşdan göstermeye çalışıyorlar jedilerında zırh giyebileceğini. ayrıca kotor evreninde jedi ve sithler zırh giyiyorlardı yalnız zırh ne kadar güçlü olursa force kullanmak o kadar zorlaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dnd deki spell fizzle olayı işte fizzle mıydı failure oranı vardı işte ondan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 iyi de tüm savunmalari parrye dayanan bir tarikat neden zırh giyer ki ? silahlarin aşiri yok edici gücünü hesaba katmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 savas zamani, niye giymesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 insan vücudu için orta seviyedeki veya ölümcül seviyedeki bazı tehlikeleri yarıya indirmek için tabii ki. her jedi lazeri geri yansıtacak diye birşey yok yada yanınızda patlama olduğunda +1++1+1+1 der gibi protect kullanmak kolay iş değil, bazen ölümlü olduğunu kabul etmek lazım. sith lerde zaten gösterişten giyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 gecko said: sith lerde zaten gösterişten giyiyor ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 darth krayt ve vader hariç tabii ki.(:P) o değilde star wars legacy çizgiromanı & old republic - spoiler krayt hani nihilus a holorcon da soruyordu ya bilincini maskene saklayıp kaçmayı başardın nasıl diye, burda Malachor V'teki olayı mı soruyor yoksa kotor 2 de onu öldürüyoruz onu mu soruyor çünkü Visas maskeye baktığında hiçbirşey göremiyordu da. bakalım tor da bahsetçekler mi bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 DARTH WADER zırh giyiyor. gerçi giydiği yaşamsal üniteler vs. ama giydi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sith lerde sorun yok zaten, jedi ların giydiği görülmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar