Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Oyun pre-cu olmayacak orası belli ama nge de olmayacağını ortaya koydu. Şahsen ben pre-nge ye razıyım şu an :)
oyundaki klasslar belli değil deniyor ama, ben garanti olan sınıfları yazayım.
-Jedi (paladin veya shaman?)
-Sith (paladin veya shaman?)
-Bounty Hunter (rogue?)
-Komando (Warrior?)
-Medic (priest?)
-Smuggler (hunter? petsiz olamayacağı kesin, pet yerine comp. olacak sanırım)
-Droid eng. (bu karekterin adı değişik olabilir ama warhammerdaki eng. yada magus umsu bir şey olacağı kesin gibi, hatta wow daki locklara özeneceklerini düşünüyorum ki jedi den sağlam olacak bu sınıf ama sadece ligth yada dark ta olacak)

eski swg deki çiftçilerimizi, ahçılarımızı, terzilerimizi, silahtar ve zırhçılarımızı unutalım. onlar yan meslek halinde gelecek.

Tabi bunlar genel tahminim.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu güç zati benle , ama yazdıklarımın olmadığı bir sw online çıkarsa ne zevk alınır ki. jedi akademy mmo olmayacak heralde. ona dayanarak yazıyoruz. cengizin tahminlerini cengiz bilir.

ps forumlar düşünceler paylaşılsın diye var. ordan fırlamanın birisi ukalalık yapsın , düşünce üretmesin, sürekli eleştirsin diye yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ışın kılıcımı versinler. birde doğru düzgün bir template sistemi olsun. Yoksa artık beklemiyoruz pre-cu template sistemini. (ki nesi kötüdür oyun satanlar için hala çözemedim, denge denge diye yırtınıyorlar , wow daki gibi lockların dotlaması, magelerin hayvani dps yapmasımı denge yani. bak adamlar nerflemediler ve wow da gayet güzel devam ediyor, herkes bağrınıyor nerf nerf diye ama blizzard osuruk sesi duymuş gibi davranıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

surda yapilan yorumlarin cogunlugu hala SWG ile ilgili fantezilerden baska birsey degil acikcasi, adamlar bastira bastira oyunun SWG ile hic bir alakasi olmayacagi, ne skill sistemi ne statlar ne classlar hatta interface ve karakter cizimleri bile..

Fazla aciklama yapmamalarinin amaci buydu aslinda, insanlara bos umut verip olur olmadik yorumlarla oyun release da hayal kirikligina ugratmamak. Ama goruyorumki swtor.com daki starwars fanlarin daha ucmusunuz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kel alaka konseptlerin bile SWG'den ders alıp hatta birşeyler ödünç aldığını varsayarsak bir Star Wars MMO'sunun SWG'den çok uzak olması hoş olmaz. Fanlar birebir aynı deneyimi beklesin demiyorum, bu şu anki pazar ortamında mümkün değil ancak developerlar da SWG'yi unutmasın, pişman olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Kel alaka konseptlerin bile SWG'den ders alıp hatta birşeyler ödünç aldığını varsayarsak bir Star Wars MMO'sunun SWG'den çok uzak olması hoş olmaz. Fanlar birebir aynı deneyimi beklesin demiyorum, bu şu anki pazar ortamında mümkün değil ancak developerlar da SWG'yi unutmasın, pişman olurlar.

Katılıyorum... Hele Lucasarts ın "fanların/oyuncuların söylediklerine önem veriyoruz" demesi de bir nebze içimi rahatlattı.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica o amcalar star wars'un asil bilinen evreninden binlerce yil onceki bir hikayeyi anlattigimiz icin senaryo ve oyunda yeterince rahat davrana biliyoruz dediler.

Ek olarak SWG ye benziyor dediginiz grafiklerde, evet lightsaber var, human irki var aa SWG de de var bu hatta jedi academy oyunda da var :) Grafik yapilarini iyi inceleyin biraz world tasarimina bakin SWG deki gibi gercekci yapmamislar. Hatta yine yapimcilarin aciklamasi var bu konuda, biz gercekci bir ortam yapmak istemiyoruz cunku belli bir sure sonra oyuncular bu gercekcilikten bikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...