AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Oyunun çok iyi olacağını herkes biliyor. Ancak bazı arkadaşlar bilerek beklentilerini düşük tutma rolü oynuyorlar burada. Oscar'lık adamsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Hayır kimse oyunun çok iyi olacağını bilmiyor, aksine umudu olanların bile beklentileri azalmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben oyunun standart mmo ureticilerinin yaptiklari oyunlardan daha iyi olacagindan eminim :) hatta ; eq2 - conan - warhammer - lotro - ddo gibi majorlerden daha basarili olacagindan da eminim denebilir. sw ismi yetecektir sanki oyuna baglanmak ve o havayi yasamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bu akşamın geyiği tuzağına düşmeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yalanmi olm.. saydiklarimin hepsi istenen basariyi yakalayamadi ve cogunluk tarafindan begenilmedi.. eh biraz kassalar bunlardan guzel yapsalar zaten basarili olacaklar. soyledigim hedef en basit hedef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dreagloth said: Hayır kimse oyunun çok iyi olacağını bilmiyor, aksine umudu olanların bile beklentileri azalmış durumda. Beklentileri azaltmak için hiçbir sebep yok. Bioware'in MMO için ilk tecrübesi ama RPG konusunda ne ilki ne de sonuncusu. Baldur's Gate'ten KOTOR'a, Mass Effect'ten Neverwinter Nights'a adamlar zaten RPG için her ayrı dönemde yeni bir çığır açmışlar. Piyasanın 3.en tecrübeli MMO yapımcısı Mythic'in de EA aracılığıyla bu projede Bİoware ile işbirliğini yapıtığını düşünürsek "Eyvah bu ilk MMO'ları!" diye sızlanmaya da gerek yok, sadece biraz iyimserlik yeter. Kaldı ki beklentiyi gerçekten düşük tutan arkadaşların bu tavrı oyunun 2011'e sarkma ihtimali yüksek olduğu için yapımcıların da şu ana kadar oyunculara karın doyurucu oynanabilirlik ve içerik ile ilgili açıklamalar yapmamasından kaynaklanıyor. Bir de "ben size demiştim oyunun kötü olacağını" tayfası var tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! !!!ALERT FANBOİ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yahu oyuna bok atmak serbest, karalamak serbest, sevmemek serbest, sevip bir basari beklemek ve oyuna guvenmek fanboi alert.. shitboi alert!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 istediğin kadar ver gazı olm gelmem bu oyunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 peh :( neyse maci izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 AscAnsio said: Kaldı ki beklentiyi gerçekten düşük tutan arkadaşların bu tavrı oyunun 2011'e sarkma ihtimali yüksek olduğu için yapımcıların da şu ana kadar oyunculara karın doyurucu oynanabilirlik ve içerik ile ilgili açıklamalar yapmamasından kaynaklanıyor. Suç bizde değil yani, çoğumuz ne rol yapıyoruz ne de "ben size söylemiştim" demek için kötülüyoruz oyunu, asıl sebep, firmanın, oyun duyrulduğundan beri hiçbir şey vermemiş olması bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abi yani sen koskoca star wars title'ını kullanarak bişi yaptigini insanlara açikliyorsun sonra da herşeye story diyorsun. olmuyor böyle işte. oyun iyi olur kötü olur o ayrı. ama hani madem elinde gerçekten açiklayabilecek bir şey yok ya da açiklanilmaması gereken şeyler var duyurmasaydın o zaman biraz daha geç duyursaydın. birisi de baldurs gate'i bioware'e mal etmiş. http://archive.gamespy.com/articles/january01/blackisle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yep belki biraz daha gec duyurulabilirdi. ancak; siniflar, grafik, ortam, timeline, screenshotlar, trailer :P , story mode, seslendirmeler, ingame oyun videolari, zorlama pvp olmamasi, su anda story mode uzerinde ugrastiklarini soylemeleri, craftin olacagi, semi instanced ??? sanirim olacagi , iki faction olacagi, space bolumlerinin bulunacagi, gezegenlerin olacagi gibi seyler aciklandi ve devam ediyor. belki derinlemesine bilgilendirmediler ama bunlari soyledi adamlar. oyun sanki o kadar buyuk olacak ki adamlar bolum bolum ilerliyorlarmis gibi bir modedayim. once elimizdekini bitirelim sonra sira ile temizler bitiririz diyorlar ve sanirim story mode da en zor sey onlar icin. sonuc itibari ile dunyanin en iyi rpg oyunlari yaraticisi bir firma, en buyuk para kaynagi ea, en tecrubeli mmoculardan mythic bu isin icinde :) eh yani daha ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 pronoit said: birisi de baldurs gate'i bioware'e mal etmiş. http://archive.gamespy.com/articles/january01/blackisle/ Yalnız baldurları doktorlar yaptı. Linkte de öyle yazıyomuş hatta said: craftin olacagi, semi instanced ??? sanirim olacagi , iki faction olacagi, space bolumlerinin bulunacagi, gezegenlerin olacagi Var demek yetmiyor, gerçekten adam gibi bişeyler varsa storyde olduğu gibi bunda da biraz mekanik açıklasın göstersin adamlar. Neyse ya başa sarıyoruz bu tartışmada. Yok kanuni ben sana söyliyim boşuna ümitlenme. Kotorlara multi desteği koymamışlardı, serinin üçüncü oyunuyla birlikte koyuyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 axe umutlanmam lazim oyun yok anacim :) umut fakirin ekmegi hesabi hersey guzel olacak seklinde manevi destek atiyorum adamlara caktirmadan.. hepimiz el ele tutusalim, beyin gucumuzle, ruh gucumuzle destek atalim guzel olsun. yoksa ne bok yiyecegiz ? oyun yok oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 pronoit said: abi yani sen koskoca star wars title'ını kullanarak bişi yaptigini insanlara açikliyorsun sonra da herşeye story diyorsun. olmuyor böyle işte. oyun iyi olur kötü olur o ayrı. ama hani madem elinde gerçekten açiklayabilecek bir şey yok ya da açiklanilmaması gereken şeyler var duyurmasaydın o zaman biraz daha geç duyursaydın. birisi de baldurs gate'i bioware'e mal etmiş. http://archive.gamespy.com/articles/january01/blackisle/ Adamlar niye geç duyursun ki bu kadar büyük bir projeyi? O zaman da başka kesimden tepki alıyorlar, yeni KOTOR oyunu niye gelmiyor diye. Böylesi daha iyi işte. Adım adım gelişmeleri takip ediyorsun. Vakti gelince merak ettiğin oyunun tüm yönleri hakkında da bilgi alacaksın. Biraz sabretmemiz gerekiyor. Firma oyun açıklandığından beri elle tutulur gözle görülür, sizin egonuzu tatmin edecek içerik yayınlamıyorsa o oyundan ümit kesmek çok tuhaf kaçıyor ayrıca. Bırakın işte yavaş gitsinler ama sağlam gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu da Baldur's Gate kapağı. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Adamın açıklayacağı içerikle benim egomun ne alaksı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Nasıl ne alakası var? 8-) Yukarıda dedin ya bize hiçbir şey vermemiş olmaları. Yani diyorsun ki "adamlar bize doyurucu içerik vermiyor, oyun hakkında ser veriyorlar sır vermiyorlar. Biz de eleştiriyoruz, kötülüyoruz." Bunun Türkçesi egonun tatmin edilememesidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 AscAnsio said: Nasıl ne alakası var? 8-) Yukarıda dedin ya bize hiçbir şey vermemiş olmaları. Yani diyorsun ki "adamlar bize doyurucu içerik vermiyor, oyun hakkında ser veriyorlar sır vermiyorlar. Biz de eleştiriyoruz, kötülüyoruz." Bunun Türkçesi egonun tatmin edilememesidir :) bunun diğer adı bilinçli tüketici de olabilir yalnız. egodan önce o aklıma geldi benim. arcane benim kafam karişti black isle yapimcisi değil mi abi? baldurs gate 2 kapagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bak bilinçli diyorsun. Peki bilinçli kullanıcı ya da müşteri, daha önceden kullandığı bir ürünün ne kadar kaliteli olduğunu biliyor görüyorken ürünü yapan firmanın yeni çıkacak ürünü hakkında bu derece umutsuzluğa kapılır mı? Sen daha geçen sene 3 tane nefis model çıkaran Audi'yi yeni araba projesi için "Ne torkunu açıklıyorlar ne de kaç beygir olacağını, bu arabadan umudu kesiyorum ben" diyebilir misin? Şimdi hiç araba-oyun ne alaka demeyin lütfen :) Bioware PC dünyasına muhteşem oyunlar kazandırmış bir firma, en son ne zaman bizi hayal kırıklığına uğrattığını hatırlayan var mı? Ne olur biraz sabredin yahu :) Ayrıca ben niye sizi bu kadar ikna etmeye çalışıyorum burada onu da anlayamadım, oyun çıkana kadar benim de çabalamam anlamsız zaten neyse bekleyip göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadaşım klasik bir fanboi olarak söylenenleri dinlememek yazılanları okumamak gibi bir sorunun var bu fanboilerin ortak özellikleri senin günahın yok daha önce 3 tane güzel araba çıkartan audi uçak yapmaya kalkarsa audi güzel araba yapıyor ozaman yaptıkları uçak kesin uçar şeklindeki bir beyanın mantıklı bir yanı yok.Ayrıca konumuzdaki audi olan bioware in de başarısı tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 e en azindan ucak yapma isine bisiklet yapan bir firma girmedi :) bardaga dolu tarafindan bakiyoruz biz, siz bardagi bos goruyorsuuz ama bardagin bos tarafini nasil tenkit ediyorsunuz onu anlamiyorum ben, cunku ortada bir sey yok.. kotu bakmayalim bardagin bos tarafida guzel dolacak diyelim :) ayh ayol diyecegim geldi bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Gelip burada Fanboy'luk yapmanın alemi yok. Adamlar açık açık diyorki, sizi sosyalleştirme gereği duymayacağız, gidin NPC'lerin güzel sesleriyle sosyalleşin. Leveling'i full solo yapabileceksiniz demek böyle birşey. En azından gruba girdimi belli bir oranda hızlı kastırsalar falan filan anlayacağım, böyle bir açıklamada yok, istediğiniz gibi oynarsınız, end game'e gelincede bir kere daha reroll yapıp, bir daha Kotor bitirirsiniz, değişik senaryolu v.s. Böyle açıklamalardan sonra iyi bir oyun gelebilir mi? Belki... Ancak insanlar neden umutsuz diye sormamak gerek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gelir gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar