Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Kevinromeo said:

SWTOR kalsa konu ?
Hep aynı kişiler hep aynı konularda bıkbık etmek zorundamı?
Grup faktoru tabiiki daha az olacak.Daha az adamla raid yapılacak tabiiki.Dunya kadar insan bilirim duzgun turk guildi olmadıgı icin X guildında takılıp suratına bile tukurmeyeceği adamın agız kokusunu ceken.25 kişi raid imkanı olunca rahatladı biraz.10 man olsun hatta en fazla!!!!
Epix köpeği olma mantıgının olmadıgı oyunların çıkması taraftarıyım.eq/wow zaten böyle, görünüşe göre aion'da bu mantıktan gidecek.SWTOR eğer swg gibi olursa benim işime gelir...

aion wow clonedur bundada quest var beyanatından sonra buda birinciliği zorlar
Sosyal ağlarda paylaş

roeh ne sinir yapmis.. bik bik bik.

hayir iste sorunun esas kaynagi, anlatmaya calistigimiz olaylar bunlar. millet bu sekilde kopek - agiz kokusu ikileminde oynadigini dusunurse oyun eglenmeden iskenceye donuyor. cunku kimse umursamiyor ve karsisidakini kopek vb gordugu icinde arada baska kisilerde kayniyor.

neyse biklamiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

konusma secenekleri sonrasinda kaptani oldurme veya yardim etme gibi bir secenek sunuyorsa nefis olur ama yok konus konus her daim ayni yonde ilerliyorsan bosuna cabaliyorlar. videodan gordugum kadari ile jedi kilic kullanan bir sinif gibi, fazlaca bir jediiii the god durumu yok. jedide alelade bir sinif sonuc itibari ile .. su anki swg gibi siniflar sanirsam.

ui klasik basarili olmus sistem bunda sikinti yok.

bir ara bir gezegende bir yer gordum videoda pek nefis ve muhtesem gorunuyordu, arkada bir sehir falan. insallah pething sistemi free olur.

birde subtitles koyarlar herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Her olaya en az 5-6 tane seçenek olur.Herkesi keserim o gemideki hahhahahaha.
En çok hangardaki uçan gemiyi sevdim ben.Çünkü trailerdaki gibi kamikaze dalışı yapıp, bi yere saldırabilme ihtimali var.

Seslendirme aktörlerini gösterdikleri bölümde;İkinci gösterdikleri kişi Jenifer Hale ,kotorda Bastilanın sesi.
Sosyal ağlarda paylaş

yemeyin bunları arkadaşlar şu oyunun mmo olduğunu bilmeseniz bugüne kadar verilen bilgilerden mmo olduğunu anlarmıydınız.

adamlar tutturmuşlar bir hikaye bir ses aylardır aynı terane bildiğiniz single player oyunu kakalıyorlar.Hani craft hani raid hani grup anca hepsi var diyorlar warhammerda craft var merak etmeyin dedi sonra olanı gördük bu saydığım şeyler tamam tamam yaptık diyerek geçiştirilecek şeyler değil bunlar olmadan oyun olmaz ama hikaye olmadan oyun olur zaten mmo nun asıl amacı kendi hikayeni kendin yaratman

bir oyun çıkmadan nasıl epic fail olurun dersini veriyorlar ve utanmıyorlarda.Bütün starwars evrenini utanmadan 4 sınıfa indirgiyorlar ,Koskoca sith bildiğiniz wow daki rogue un aynısı herşeyiyle aynı combo vuruşları var finishing movelar var combo puanları var.Adamların mmo öğelerine ilişkin bütün becerileri göz göre göre araklamaktan ibaret ama boşverin bunları hikaye var karnımız doyar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Adamların mmo öğelerine ilişkin bütün becerileri göz göre göre araklamaktan ibaret ama boşverin bunları hikaye var karnımız doyar.

wow daki achievement sistemi de lotro deed sisteminden arak ona bakarsan... araklama konusunda o kadar da gaddar olmamak lazım.

tecrube onemlidir ama warhammer da soyle oldu bunda da boyle olacak turunden bir yaklasım benim mantıgıma uymuyor...

wow da druid lerin talenti bile yokken oyun ne hale geldi benim icin mmo basarısı wow daki gibi talentsiz druidleri duzeltmek icin calısan grubun yanındaki masada woltk hazırlıkları yapan bir grubun olması ile olur....

swtor dan beklentim de 4 yıl sonraki oyun duzeninin de su anda planlanıyor olmasıdır...

kalan herseyin calısılarak duzelecegine inanırım her zaman... sonucta planlanmıs bir sistemdeki aksaklıklar duzelecektir, ancak duzeltirken planlama yapmaya calısmak oyunları batırır...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi MMORPG de bende sandbox tarzı taraftarıyımdır. MMORPG yi diğer oyunlardan farklı kılan internet üstünden oynanmasından çok oyunu oynayanların şekillendiriyor olmasıdır. Ve bu senaryoya bağlı kalmama olayı güzel ve dengeli hazırlanırsa story-driven mmorpg lerden çok daha uzun ömürlü olur oyun. Ultima Online'ı bugün bile oynatan olay budur bence.

Shadowbane, SWG nin orijinal hali falan bu sandbox hissini çok iyi veren oyunlardı.

Ama bu SWTOR da çok iyi adamların elinden çıkıyor yahu. MMORPG olarak değil de yeni bir KOTOR muş gibi bile oynatır kendini.

dreagloth : iki harf yerine * koyunca yazdığın kelimenin çirkinliği kapanmıyor, daha dikkatli ol lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

abartma len... 2 sene vardir bu oyunun cikmasina.. 2011 e kadar, bence eklenir o dediklerin, hemen asip kesme.

allahtan craft seven biri degilim benim icin hava hos :D

olm geriliyorum :)

hiçbir şey söylemeseler neyse deyip geçicemde 6 aydır durmadan hikaye deyip ve bunu her seferinde sanki yeni bir şeymiş gibi söylemeleri geriyor beni tamam çok akıllı bir adam sayılmamm ama bunu 15 kerede anlamıyacak kadar da gerizekalı değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu video seslendirmenin oynanışa katkısını gösteren bir documentary.
Bu amaçla yapıldığından ne pvp, ne craft,ne raid göstermeyecektir.Zaten bundan doğal ne olabilir.Seslendirmenin en fazla kullanıldığı questlerden bir parça göstermişler.
Adamlar bu seslendirme , quest işini ; kotorun online oyunundan beklenen bir tarzda mükkemmele yakın yapmışlar.
Ayrıca hangarın içinde shuttle uçurabilen oyun motoru, uzay da mı uçuramıyacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty haklı bi yerde. Sen mmo yapıyorum diyosun, e hani bunun massive kısmı? Hep single üzerinden ilerliyorlar tanıtımlarda. Eleştiriler sırf bu vidyo üzerine değil, adamlar ellerinde ne varsa yada kendileri için ne önemliyse onu gösteriyorlar. Açıkçası ME çakması dialog sistemli rpg/aksyon hibridi bi oyuna ayda 15 dolar vermem ben. Massively bi noktasını hala görmediysek, e haliyle single senaryo sonrası arada instanced battlegroundlarda jedi-sith deathmach mi oynayacağız diye merak ediyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...