Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Caine said:

Mighty_THoR said:

bunun gibi röpötajları sallamayın bunlar para ile yapılanlar yada anlaşmalı olanlar. bütün E3 boyunca bukadar görüşmede soruları soran adamlardan birtanesinin bile aklına hikaye haricinde birşey sormak gelmemesini çok şüpheli buluyorum.

allahın kılıcından sonra bir de kazması mı varmış?

olm hayatında haber nedir naısl yazılır neye göre dizilirden bir haber ukala gencim..

adam cevabını alamayazapı soruyu sorar mı= sorsa bile cevabı röportajda "şimdilik birşey söyleyemeyiz" olduğu için editör yayınlanmasına izin verir mi...

sen gazeteci olsan, gidip MİT başkanı ile röportaj yapsan, bize ülke sırlardından birkaçını anlatır mısınız desen.. adam da söyleyemem yeminim var dese.. sen bunu haberine yazsan... o gazetedeki editörün yanına gelip topla esyalarını naşnaş demesi senin yardıra yardıra muhasebeye gidip çıkışını alman ve binayı terketmen toplam kaç dakika alır?

olm var ya.. seçme ukalasınız seçme... kesmece de değil..

sen hiç konuşma olm sonra iki soruyorum ventte kitleniyorsun aaaa uuuu oooo diye

en temel sorumu yine soruyorum her class ayrı gezegende başlıyacaksa ve her class ın diğer classlarla kesinlikle ve kesinlikle kesişmeyen quest line ı olacak biz nasıl grup yapıcaz grup yapmıyacaksak bu nasıl mmo
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Caine said:

Mighty_THoR said:

bunun gibi röpötajları sallamayın bunlar para ile yapılanlar yada anlaşmalı olanlar. bütün E3 boyunca bukadar görüşmede soruları soran adamlardan birtanesinin bile aklına hikaye haricinde birşey sormak gelmemesini çok şüpheli buluyorum.

allahın kılıcından sonra bir de kazması mı varmış?

olm hayatında haber nedir naısl yazılır neye göre dizilirden bir haber ukala gencim..

adam cevabını alamayazapı soruyu sorar mı= sorsa bile cevabı röportajda "şimdilik birşey söyleyemeyiz" olduğu için editör yayınlanmasına izin verir mi...

sen gazeteci olsan, gidip MİT başkanı ile röportaj yapsan, bize ülke sırlardından birkaçını anlatır mısınız desen.. adam da söyleyemem yeminim var dese.. sen bunu haberine yazsan... o gazetedeki editörün yanına gelip topla esyalarını naşnaş demesi senin yardıra yardıra muhasebeye gidip çıkışını alman ve binayı terketmen toplam kaç dakika alır?

olm var ya.. seçme ukalasınız seçme... kesmece de değil..

sen hiç konuşma olm sonra iki soruyorum ventte kitleniyorsun aaaa uuuu oooo diye

en temel sorumu yine soruyorum her class ayrı gezegende başlıyacaksa ve her class ın diğer classlarla kesinlikle ve kesinlikle kesişmeyen quest line ı olacak biz nasıl grup yapıcaz grup yapmıyacaksak bu nasıl mmo

mayti harbi kendini astin bu soruyla, kim dedi sana acacagin karakterin "butun questleri" diger karakterlerden ayri olacak diye ve kim dedi tum classlar ayri gezegende baslayacak diye..

Ama maksat tartisma olsun diye sorularina hayal gucumle cevap verebilirim. Her classin kendine ait bir storyline i olabilir ve bu storyline Aion daki missionlar veya LOTR daki chapter mantiginda yapabilirler ama swtor evrenindeki genel questleri her classa ozel siniflandiracaklarini sanmam.

Her classin gezeni olacagini sanmam ama her irkin gezegeni olacaktir ve yeni bir karakter yaratirken sith veya republic olarak faction sectigin icin her factioninda populer gezegenlerde starter outpostlari olacagini varsayiyorum ve bu sekilde es/dost/arkadas kimle oynamak istiyorsan ayni factiona bagli olma sartiyla ayni outpostda baslamana izin vereceklerini dusunuyorum.

Ek olarak oyunun cikmasina en az kafadan 1 yil var, o zamana kadar kim ole kim kala, kimbilir kac tane sey degistirecekler oyun cikana kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

guru swtor sitende var ama dünyadan habersizsin ben herkesin kendi gezegeni olacak demiyorum ben herkesin birbiriyle kesinlikle çakışmayacak questleri olacak demiyorum bunu E3 den itibaren verdikleri her ropörtajda firma yetkilileri diyor.Sen acilen git siteyi updatele :D akşamda vente gel alayım façanı aşşağı
Sosyal ağlarda paylaş

Melee combat eğer videonun sonundaki gibi fast-paced ise, gayet başarılı.

Ranged combat biraz dandik geldi bana ilk bakışta. Duel yapar gibi, herifin karşısında havaya zıplayıp ateş etmek falan biraz bombastik olmuş. Herhangi bir cover sistemi de göremedim.

Grafik konusunda WoW gibi davranmışlar (hatta açılan ilk ekran Blasted Lands/Badlands sanki :p) Gayet yeterli, 2. AoC vakası olmasını istemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

But what if you want to join the party halfway through a mission? Isn’t that going to be confusing for other players? “We actually have a system to do that. You have to decide: either we’re going to start over for you, or they could join you where you are

Şu, daha önce dillendirilen soruları biraz cevaplıyor.

Güzel röportaj olmuş, heveslendiriyor insanı ama hangi yapımcı oyunu çıkmadan önce böyle konuşmadıki...
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle haklisin drea. cogu yapimcinin bahsettigi o manyak otesi super seyler oyunun bir kac saatlik kisminda gecerli oluyor, muhim olan bu hislerin tum oyuna yayilabilmesi. simdi abiler anlatmis bir instance'i kendilerince. e super de ben bu instance a belki 1 belkide arkadasimla iki kere girerim, sen bana genel oyunun havasini koklat hele sonra konusalim.

betasi gelir girilir gercekler gorulur zaten. simdi yazilan cizilen hep yalan dolan. adam kendi urettigi mala camur mu atar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...