Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

that Star Wars: The Old Republic has the potential to be bigger than WoW.

demiş olabilir var tabi ki potansiyeli, de işte bakalım daha hiçbişey açıklamadılar oyun hakkında. Eğer WoW'dan daha büyük olma potansiyeli varsa bizim isteklerimizi karşılamıcaktır demektir. Daha popularist , insanları oyuna bağımlı yapacak şeyler koyacaklardır. Yani SWGnin ilk hali gibi bi sandbox zaten olmıcak. Oyunda content olur hayvan gibi yapacak şey çok olur da işte gerçekten bi multiplayer havası verecek mi o belli değil böle story story die tutturdular.
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:
cengizhan66 said:
yalan oldu kotor bosverin bu arada kim bana demisti
bioware wow u cok seviyo yapsa wow gibi yapardiye o kisi dogru tahminden dolayi tebrik ediyoum

daha hicbirsey adam gibi belli olmadan bu yorumu nasıl yapabiliyorsun bi paylassana bizlerle

lvl li olcak tahminen 80-90 lvl a kadar pvp end game pvp si
raid olcak biliyosunuz crafting uyduruk olyur yani (basaramama item kaybolmasini koyarlar ) en iyi itemler npc den dusen itemler olur...
bide pvp de hic bi kayip olmicagindan pvp de olmaz bi nevi cuce nin dedigi gibi deadmach mi ne olur
bide her karakterin hikayesi olayi lort o nun biraz gelismisi gibi olur o da bence basarisiz
ben hep uo gibi eve onlina gibi olcak diye bekliyodum en sevmedigim hersey olcak bunda

bi kere soyle bir sey var...
diyelimki wow ferrari
bu adamlar ferari gibi olmak icin bi araba insasina basliyolar gorunus ferrari gibi motoru belki ferrari gibi olsa bile asla rakip olamaz cunku sesinden tut performansa kadar asla orjinalin yerini dolduramaz
Sosyal ağlarda paylaş

ama üzücü yani şaka maka bundan önce bir sürü mmorpg açıklandı warhamemr aoc darkfall vs, hepsinde bi şekilde oo şu harika işte çıksın oynayalım bilmemne . Herkes bi gaz heyecan oldu sonra oyun çıktı bazıları beğenmedi bazıları bğenedi o değil de. Bu swtor geldi açıklama yaptı kimse heyecanlanmadı. Yani heyecanlıydık ta ki adamlar gelip oyunun ana odağının story olduğunu söleyene kadar.

çok ilginç gelio, normalde buraların full postla dolması lazım herkesin ben şöle olucam bilmemne yapıcam şu yaparız böle yaparız die fantazi kurması gerekiodu. Tabi adamların hiçbişey açıklmamamış olması da bi etken de. Biraz yanlış yaptı gibime geldi bioware.
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya yazıyorum sw:tor epic fail olacak.

Çünkü sw:tor çıktığı zaman story based mmo piyasası oversaturated olacak.
Bunu şu an bile görebiliyorsunuz, AoC çıktığında content azlığı olsa bile wow'un çıkışı kadar güzeldi fakat bir halta yaradı mı? Hayır işte millet ilk çıktığında 800k alıp bıraktı şu an ise 150k oyuncuları var. Aynı şekilde WAR'da öyle populasyonu high-high olan server'lar bedava ayın bitmesiyle bir anda medium'a düştü.

Şu an yeni bir storybased mmo çıksa farklı mı olacak zannediyorsunuz? Yok şu an piyasanın ciddi anlamda sandbox ihtiyacı var bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kotor da sith olmak icin akedemiye gidip ordakilerden sadece 1 tanesi sith olmuyomuydu eee oyunda direk sith/jedi char acila bilcekse kendi konset ine bile bagli kalamamis demektir
hey ay acedemi basliyip beli bi jedi secse
ben swg den ders almsitir diye dusunmustum lucasarts in
yani 3700 civari bile sacma
ragna magnos la basliyip o gikayeyi anlatan npc ler le beli miktar oyniyip paketle shawddow a sonra boyle 500 e kadar gitmeliydi(500yil deyil 500 deyisik hikaye getiren paket le anakin zamanina kadar )
mandalorians seceneyin olmayisi bile kotu biz en az 5-6 secile bilir faction beklerken
bu yuzden epic fail
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN, CANIMI YİYİN

+1

Hay gözünün yağına ekmek banayım ... ağzına sağlık. :D

Epic -fail olayı çok kötümser bir bakış açısı.

Oyun hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra daha net konuşuruz.

Benim beklediğim oldu. Kafamdaki en büyük soru işareti kalktı. Online star wars oyunu yapılıyor. Bunu da açıkladılar. istediğimiz şey de buydu. Benim buydu. Çomk büyük konuşmayayım ama. Oyun ne kadar kötü olursa olsun (çok kötü olmaz canım) ben oynarım. Bioware yapıyor. 5-6 ay bug mug. şu bu. (bakınız aoc) olsada oynarım. ki star wars fanatiği olduğum için o da. (aoc iyileşecektir bu arada)

Othmobastla takılırız yavaş yavaş :)iki kişilik guild kurar güleriz .. hehe
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
kotor da sith olmak icin akedemiye gidip ordakilerden sadece 1 tanesi sith olmuyomuydu eee oyunda direk sith/jedi char acila bilcekse kendi konset ine bile bagli kalamamis demektir
Burda ne dediğini anlamadım, büyük ihtimalle senin de ne dediğine dair bi fikrin yok. Ama oyunda direk sith karakter açabilmek starwars konseptine aykırı değil, en azından Old Republic timeline da değil.

said:
ragna magnos la basliyip o gikayeyi anlatan npc ler le beli miktar oyniyip paketle shawddow a sonra boyle 500 e kadar gitmeliydi(500yil deyil 500 deyisik hikaye getiren paket le anakin zamanina kadar )
Shawddow derken Naga Sadowdan mı bahsediyorsun? Ha 5000 yıl süren oyun yapsınlar kimse yaşlanıp ölmesin? Senin kafandakileri yapmadıkları için oyunu beğenmedin diycem ama kafandaki de çok saçmaymış.

said:
mandalorians seceneyin olmayisi bile kotu biz en az 5-6 secile bilir faction beklerken
bu yuzden epic fail
5-6 seçilebilir faction? Hangi factionlar bunlar? Ve hangi zaman çizelgesinde bu kadar fazla faction bir arada oldu starwarsda? Mandalorian seçeneğinin en azından faction olarak olmayışı yine tamamen oyunun geçtiği zaman aralığıyla ilgili, ırk olarak eklenip eklenmeyecekleri belli değil.

Yani normal de pek kafaya takmam da cengizhan çook uçmuşsun. Biraz alçal.
Sosyal ağlarda paylaş

5000bin yil evet ragno mangos ve her paket sonrasi npc ler ve shitler yaslanip olsun deyissin deyismeyen tek sey oyuncular olsun sonucta bunu bi firma soylese cok beyenirsiniz eminim :)
5-6 secenek biri zaten yazmisti
mandalarion
sith
jedi order
cumhuriyet
wokkie
hutt ve kelle avcilari ally gibi bir sey :)
onderion savascilari bide ve son olaray ap ayri bi mercanery force her kezle is yapabilcek bi kisim

hem bence o kadar oyniyip hikayeye kosepte bagli kalip hic sith liderinin deyismemesi ve oldurulmemesi daha sacma olmali :)o

sith kelimesini bi dogru yazamadim yaw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...