Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

İyi sith revan var.Adam True sith durdurmak için darkside düşüyor.
perhaps Revan never fell. The difference between a fall and a sacrifice is sometimes difficult, but I feel that Revan understood that difference, more than anyone knew. The galaxy would have fallen if Revan had not gone to war. Perhaps he became the dark lord out of necessity, to prevent a greater evil.

one from the darkness who stands in the light veya one from light who stands in darkness kotorda ilgili birçok yerde geçiyor.

iyi sith-kötü republic olacak dendi ama republic adam sith tarafına geçebilecek mi bilmiyoruz büyük ihtimal geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

-Deno- said:

öğrenelim kelimesi olmadı işte orada =) Her ne kadar balans sorunu olsa da, eskiden ders alınarak adam akıllı bir sistem getirilebilir bence. Chef, Merchant tarzı classların ne gibi bir balans sorunu ortaya çıkarabilir ki ? Ben 100 çeşit combat sınıfı olsun demiyorum zaten, gerekirse SWG'dekinden az da olabilir bu sayı.

precu'da gayet dengeliydi zaten

affına sığınarak hadi ordan demek istiyorum :)

master bh ile tk ya üst üste 14 eye shot missleyip oyunu bıraktım kimse bana dengeli demesin
Sosyal ağlarda paylaş

anca silahın kırılınca misslersin öyle.Yoksa 14 tane üst üste misslemez.Bu arada classlarda denge olmadığı doğrudur en fazla stack yapan daha fazla dayanıyordu.Ama full melee adama uzaktan rifleman ile anasını ağlatırsın.
Dizzy kd yediysen ve mind hit vurabilen ,lancelerinde mind poison ve disease olan ,hayvani power hammeri kullanan, hayvani sliceli resisti olan composite armorsuz gezmeyen bi adam varsa şansın olmaz.(aha ben lan)
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

GwindonSurion said:

-Deno- said:

öğrenelim kelimesi olmadı işte orada =) Her ne kadar balans sorunu olsa da, eskiden ders alınarak adam akıllı bir sistem getirilebilir bence. Chef, Merchant tarzı classların ne gibi bir balans sorunu ortaya çıkarabilir ki ? Ben 100 çeşit combat sınıfı olsun demiyorum zaten, gerekirse SWG'dekinden az da olabilir bu sayı.

precu'da gayet dengeliydi zaten

affına sığınarak hadi ordan demek istiyorum :)

master bh ile tk ya üst üste 14 eye shot missleyip oyunu bıraktım kimse bana dengeli demesin

Tek BH'den gelen skillerle pistol kullanıp da vuramadım demek ilginç.

SWToR'da sanki önemsemeyecekler gibi classlar arası dengeyi çünkü PvP'nin sözü bile edilmiyor. Varsa yoksa senaryosu, yok questler falan filan. Belki yapacakları Jedi ve Sith hariç classları aşırı güçlü yapmak olur insanları onları seçmeye zorlamak için (NGE'deki gibi).
Sosyal ağlarda paylaş

bunlari tartismak neyi degistiriyor?

swtor ile swgnin star wars evreninde geciyor olmalari disinda bi baglanti yok, swtor swgnin devami olmicak. daha classlar tam aciklanmadi feat tree tarzi seyler aciklanmadi bekleyelim once onlar aciklansin ya da sadece tahmin yurutelim burda.. swg tartisilcaksa swg bolumu hala daha duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiorum

oyun daha hiç hazır deil gibi gözüküo. Yani soruo adam röportajda nedir hani quest yaparken instance gibi mi olacak, birisi yok dalıp karışabilecek mi questimize vs dio, adamlar daha kararlaştırmadık vs diolar ne biliim , adamların kafalarında konsept olarak bişeyler var hani world buildi yapiolar, tasarımlar yapiolar işte voice overlar hiakyeleri falna yaziolar da, gameplay kısmı hakkıdna pek bişey yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

[mr.obvious]Bişeyi değiştirdiğinden değil de, zihin cimnastiği yapmak için tartışıyoruz.[/mr.obvious]

SWG gibi kesinlikle olmayacaktır sistem. Bioware bildiğin carebear firması, kesinlikle wow benzeri talent vs verirken belli şablonların olduğu kafa yormayan bi sistem yapacaklardır.

Dragon Age'in pnpsini bi görelim ben ona yakın bişeyler tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben forumlarına bakarken biri crafting sisteminin swg ye benceyeceğini yazmıştı ne kadar doğru bilemiyorum sonuçta official birşey göremediğim için kulaktan dolma oluyor =P Ama biraz benzese dahi diğer bütün oyunlara crafting bazında 10 basacağı kesin. Halen Swg şu ana kadar gördüğüm en iyi crafting sistemine sahip, bu kadar oyun çıktı hepsi saçma sapan basit , işlevsiz crafting sistemi kullanıyor, gına geldi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...