Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu ilk midterm'e gireyim, download anca bitmiş olacak. sonunda akıyorum oyuna.

bu arada nasıl oluyor da 20 aralıktan önce finallerin bitiyor ya =) nasıl bir üniversite o ?
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

hala bitmedi download ya. 2 saat sonra tam 1 gün olacak sdf. akşam 9'da falan anca giricem.

şuan main assets 10 download ediyorum bundan sonra daha ne kadar var bilen varmı yaw? bundan önce 18 gb fln indirdim ztn :S

edit : english assets 1 diye bişi çıktı bunun üstüne.. 7gb geldi.. Ve sabah 7de biticekmiş sanırım beta.. offf!!!
Mesaj tarihi:
yandın olm sen, ben gene yetişiyorum. 11.5 gb'lık bitince 7 - 7.5 daha iniyor. benim 850 mb kaldı, sıra mıra da desen 10 gibi girerim.

takma kafana çok ya, diyorum ya haftaya open betamsı versiyona geçecek. şurada oynayacağın 3-4 saatlik bir şeydi zaten.
Mesaj tarihi:
şimdi bu 11 kasımdan önce betaya başvuran herkese gelcek inv. diyorlar.Türkiye accountlarıda dahil mi buna? 2010 da üye oldum ama ne gelen var ne giden.Yine gelmeyecekse heyecan yapmayalım boşyere
Mesaj tarihi:
çok iyi olmuş oyun ya.

1 saat falan daha bakıcam, şu an maintenance var zaten. pet vericeklermiş hediye olarak bakım sonrası sdf. sabah 7 gibi de bitiyormuş zaten beta weekend. 1 günlük yükleme yapmaya hazır olun ilerleyen günlerde.

elimi korkak alıştırmadım, 1gb'lık ss çektim. yarın koyarım olmazsa. küçük de bir review yazarım 3 - 4 saatlik gameplay'den.
Mesaj tarihi:
ya betayı oynarız rahat, sorun early access'in olacağı zaman benim finallerimin başlamak üzere olması. o yüzden midterm'leri sağlam tutmam lazım bu hafta sdf. gerçi herkesin o sıralarda finalleri olacak ama işte.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

gelecek. bu haftaiçi gönderilecekmiş, onun için gelmemiştir. bir de spam'lerinizi de kontrol edin.

torrent felan varmı şimdiden download etsek ozaman? yoksa mecbur inv. bekleyip siteden mi indirmemiz lazım?
Mesaj tarihi:
ahah, yok yahu torrent olur mu hiç. bekleyeceksiniz / bekleyeceğiz. ama sanırım ben yırttım son anda, bu beta weekend'e katılanlar sadece gelen yeni patch'i indirecekmiş. uzun süredir test edenlerin tekrar bir şeyler indirmesi gerekecekmiş falan. karışık.
Mesaj tarihi:
abi deri mi alsaydım dümdüz ? ya da bütün kafayı toptan kapatanlar var. bildiğin en karizma duranı buydu.

oyuna girdiğimde +5 char görmeyeyim mi ? malın iyisini biliyorlar.
  • Yeni Oluştur...