Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Sparkcaster said: 18 santimlik malgus pahalıymış baya demek ki bunu üreten firmanın ürünlerin arkasında made in hong kong yazdığını görünce bide... http://gatekrash.com/s/img/trollface.png
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 burak, amazon.com'dan mı aldın uk mi ? bu arada uk siteleri uyuzluk yapabiliyor. ben geçen dönem ingilteredeyken eve yollamak istemiştim oyunları, hiçbiri türkiye'ye göndermiyor. mesela game göndermiyordu, hepsini bilemicem ama. ben de akşam veriyorum galiba CE siparişini ya. vücudum dayanmıyor lol.
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Şöylede bir çakallık var yalnız EA sağolsun , "Electronic Arts, BioWare and LucasArts are excited to announce that they have begun taking pre-orders for Star Wars™: The Old Republic™! Pre-Order now to get early game access and as an added bonus you’ll receive a Color Stone to change your weapon effect! Supplies are limited and the order in which you pre-order and redeem your code at The Old Republic’s Code Redemption Center is the order in which we let players in during Early Game Access - so don’t delay!" first come first serve hesabı, geç edince preorder early accessiniz de, serverların durumuna göre geç başlıyo falan...
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ea'nin açılımına türkçe bir şey buldum, ama paylaşmak istemiyorum.
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 CE Pre-order'ı amazon.com'dan yapmış oldum. Verilen Color Stone
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kutuyu ne zaman gönderecekler peki ona göre adanaya ya da istanbula gönderteyim direk link koyun hangisi türkiyeye gönderiyorsa sdfs
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 GwindonSurion said: kutuyu ne zaman gönderecekler peki ona göre adanaya ya da istanbula gönderteyim direk link koyun hangisi türkiyeye gönderiyorsa sdfs kutu 2 ile 4 Ocak arasında gönderilecek.
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 placeholder o tarihler, belli değil daha.
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Kasımda çıkıyor olabilir. Tarihler belli olduğu zaman tahminimce amazon'da tarihleri değiştirecektir sanırım
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lan iyice sallıyolar tarihleri ileri blizzard zart diye bi oyun cıkarsında görsün ipneler
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bugün gece 1.30 - 2.30 arası comic-con'da büyük ihtimal kesinleşecek. üçtür söylüyoruz len.
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Deno cum direkt www.amazon.com dan aldım. UK de CE yok. Bi de gönderim hızı önemli degil early access olunca cünkü erken giriş için zaten download yapip oynayacagiz ;)
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 toplam maliyeti ne oldu, shipping bok püsür dahil ?
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 -Deno- said: bugün gece 1.30 - 2.30 arası comic-con'da büyük ihtimal kesinleşecek. üçtür söylüyoruz len. yok ekimde çıkacaktı ya ilk ondan dertliyim:D
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 S_burti said: Deno cum direkt www.amazon.com dan aldım. UK de CE yok. Bi de gönderim hızı önemli degil early access olunca cünkü erken giriş için zaten download yapip oynayacagiz ;) Alınca sana key mi geldi onu girip siteye güncelledin ? Download ediceksn açılınca?
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Amazon.com'dan aldım bende şimdi CE, priority courier ile 174 dolar, 1 dk sonrada promotional code geliyor maile, swtor sitesinden giriyorsun bitiyor işte.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sipariş ediyorum ben ya akşam eve gelince collector's edition'ı. telefon alacaktım tam da bu akşam, tam zamanını buldunuz hırtolar.
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 aynen öle code anında geliyor. Download başlamadan mail atacagiz yaziyor swtorun sitesinde, ordan download edip earlyaccess olacak diyor. Yani kutunun sonrasında gelmesinde bir sikinti yok ;)
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 -Deno- said: sipariş ediyorum ben ya akşam eve gelince collector's edition'ı. telefon alacaktım tam da bu akşam, tam zamanını buldunuz hırtolar. Deniz etme eyleme. Yarı fiyatına Aral getirecek bak. Boşu boşuna uğraşmayın. Daha önce bir EA oyununda başıma geldi bu. "Sabrın sonu selamettir" diye boşuna dememiş atalarımız. ;)
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 150eu ya satılan şeyi nasıl yarı fiyatına getiricek aral ?
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 S_burti said: aynen öle code anında geliyor. Download başlamadan mail atacagiz yaziyor swtorun sitesinde, ordan download edip earlyaccess olacak diyor. Yani kutunun sonrasında gelmesinde bir sikinti yok ;) yani kutu sonrada gelse early access olayından ötürü swtor hesabımıza bağlı olan mail adresimize game client download linkini mi yollayacaklar diyorsun?
Öne çıkan mesajlar