Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha direkt saldırıyorum amazon'a.

ya da belli bir site belirlesek de ordan mı alsak topluca. gümrük işine ben de takıldım şimdi. fahiş shipping fiyatını da görmek istemiyorum sdf.
Mesaj tarihi:
Region yok, Stephen Reid
Rockjaw Stephen Reid
For those asking: any player of #SWTOR can choose to play on any server. No restrictions by country, but performance may be impacted.

Ayrıca DHL aldım zaten sürekli aldığım şekilde, 3 gün falan sürüyor gelmesi, dediğim gibi bu kadar büyük kutu getirtmiştim daha önce.

Amazonun oyun yollaması ilginç yalnız eskiden yollamıyordu.Sonuçta predorder codumu'da aldım ekledim hesabıma, early access blabla dedi, sorun çıkacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Aral getirir tabi, sonra 60$'lık kutuya, 120TL verirsin helalinden.

Aynısını warhammerda yapmıştım. Aralın preorderdan falan haberi yoktu. Gittim isveçten sipariş ettim. İki gün sonra Aralın elinde preorder kutuları vardı. Bunda da öyle olur.

Dur ben şunları bir dürteyim. :) Yine bir eventle preorder satışı yaptırırız belki. :)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sakin olun. :)

Paniğe gerek yok. İlgili mercilere haber salındı. Kuşlar uçuruldu. Kısmet olursa Aral ve Türkiye de o listede olucak.

EA ve Aral'ın ortaklığı çok eski. Bu konu atlanmaz. Bugün bir toplantı olacak. Orada konuşulacak büyük ihtimalle. Yakında görürüz D&Rlarda paketleri. ;)
  • Yeni Oluştur...