Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sistem Gereksinimleri :

CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 or better / Intel Core2 Duo Processor 2.0 Ghz or better

RAM: At least 1.5 GB or better for XP / 2 GB or better for Windows Vista/7 / PC's using built in graphic chipsets 2 GB RAM is recommended.

Hard Drive: 8x DVD-ROM or better

Video: ATI XT800 or better / NVIDIA 7800 or better / Intel 4100 or better. 256 MB minimum video RAM, shader 3.0 or better fully compatible graphics card.

Kaynak
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

eski age of conan için aldığım bilgisayar bile kıçıyla çalıştırır

evet age of conan için makinayı upgrade etmiştim.

Rahat çalıştırır sanırım.
Mesaj tarihi:
ben de 2008 mayıs'da aoc için değiştirmiştim. geçen ay ekran kartı, ram vs. değiştirdim/arttırdım ama çok da gerek yokmuş. 2008'deki bilgisayar da çalıştırırmış.

zaten söylemişti yapımcılar eski sistemlerde de çalışabilecek halde geliştiriyoruz diye.
Mesaj tarihi:
Star Wars: The Old Republic'i Çalıştırmak İçin Origin'e İhtiyacımız Olmayacak.

BioWare topluluk yöneticisi Stephen Reid'den sevindirici haber.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde merakla beklenen yeni Star Wars MMO'su The Old Republic'in dijital olarak yalnızca EA'in yeni dağıtım platformu Origin'den satın alınabileceğini belirtmiştik. Ancak BioWare topluluk yöneticisi Stephen Reid'in SW: The Old Republic resmi forumlarında yaptığı açıklama, oyunun çalışmak için Origin'e ihtiyaç duymayacağını gösteriyor. Böylelikle oyunu satın almak isteyenlerin kafasında oluşan soru işaretlerinden biri de cevabını bulmuş oluyor.Star Wars: The Old Republic, dijital olarak Origin'e özel olsa da, bu oyuna giriş yapmak için Origin'e ihtiyacınız olduğu anlamına gelmiyor.

Origin, özel oyunlara ulaşabileceğiniz bir dijital bir magaza ve bir masaüstü uygulaması.

Ancak The Old Republic'i başlatmak için Origin'in çalışıyor olması gerekmiyor, oyunun yamaları da Origin üzerinden yapılmayacak. Oyun sabit diskinize yüklendiğinde sunucularımıza bağlanıp oyunu güncelleyip başlatabileceksiniz. Bunları yapmak için Origin'in çalışması gerekmiyor.

Bir başka soruya yanıt vereyim: Origin uygulaması oyunun DVD'siyle birlikte gelecek.
Kaynak
  • Yeni Oluştur...