DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Netten preorder yerine kutulu preorder işte. Avrupa'da yok muydu bu? Daha release belli olmadan preorder. Hem de CE. :)
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 WAR için de gelmişti Pre-order için ayrı box glb
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Arka taraftaki "game award" da ne oluyor, artık beta yada alfa verziyonlarda mı değerlendiriliyor. yoksa EA halt yemesi mi
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 En antipatik ödülü işte, birkaç tane aldı SWTOR bugüne kadar
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ahsuhsauhsuahs antipatik hatırlıyorum sdgdsfg
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sistem Gereksinimleri : OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 or better / Intel Core2 Duo Processor 2.0 Ghz or better RAM: At least 1.5 GB or better for XP / 2 GB or better for Windows Vista/7 / PC's using built in graphic chipsets 2 GB RAM is recommended. Hard Drive: 8x DVD-ROM or better Video: ATI XT800 or better / NVIDIA 7800 or better / Intel 4100 or better. 256 MB minimum video RAM, shader 3.0 or better fully compatible graphics card. Kaynak
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ortalama bir pc için. ff14 gibi bişi istemiyor. bu iyi işte :P
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 eski age of conan için aldığım bilgisayar bile kıçıyla çalıştırır
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 GwindonSurion said: eski age of conan için aldığım bilgisayar bile kıçıyla çalıştırır evet age of conan için makinayı upgrade etmiştim. Rahat çalıştırır sanırım.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben de 2008 mayıs'da aoc için değiştirmiştim. geçen ay ekran kartı, ram vs. değiştirdim/arttırdım ama çok da gerek yokmuş. 2008'deki bilgisayar da çalıştırırmış. zaten söylemişti yapımcılar eski sistemlerde de çalışabilecek halde geliştiriyoruz diye.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yalan ha, geliştiremiyolar diye eski sistemler için de falan diye ayak yapıyorlar jelibon grafiklere
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çok hızlı gelişmeler oldu. güvenemiyorum şu üstteki resimdekine, fake geldi bana.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yarın açıklancak bunlar comic con da
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 comic con'un programına baktım, orada çizgi roman serisiyle ilgili şeyler yazıyor. ama dediğin gibi açıklarlar herhalde, bu kadar leak olduktan sonra.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 2 hafta sora büyük açıklamamız var dedi sr 2 hafta önce
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ayrıca pre-order alımı için 21 temmuzda Ea Origin sitesinden yapılacakmış. Kesin bilgi olduğu için india'lı bir eleman resimde almış. Link
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Oylede cikmasin ya bekleriz sorun diil.
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Star Wars: The Old Republic'i Çalıştırmak İçin Origin'e İhtiyacımız Olmayacak. BioWare topluluk yöneticisi Stephen Reid'den sevindirici haber. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde merakla beklenen yeni Star Wars MMO'su The Old Republic'in dijital olarak yalnızca EA'in yeni dağıtım platformu Origin'den satın alınabileceğini belirtmiştik. Ancak BioWare topluluk yöneticisi Stephen Reid'in SW: The Old Republic resmi forumlarında yaptığı açıklama, oyunun çalışmak için Origin'e ihtiyaç duymayacağını gösteriyor. Böylelikle oyunu satın almak isteyenlerin kafasında oluşan soru işaretlerinden biri de cevabını bulmuş oluyor.Star Wars: The Old Republic, dijital olarak Origin'e özel olsa da, bu oyuna giriş yapmak için Origin'e ihtiyacınız olduğu anlamına gelmiyor. Origin, özel oyunlara ulaşabileceğiniz bir dijital bir magaza ve bir masaüstü uygulaması. Ancak The Old Republic'i başlatmak için Origin'in çalışıyor olması gerekmiyor, oyunun yamaları da Origin üzerinden yapılmayacak. Oyun sabit diskinize yüklendiğinde sunucularımıza bağlanıp oyunu güncelleyip başlatabileceksiniz. Bunları yapmak için Origin'in çalışması gerekmiyor. Bir başka soruya yanıt vereyim: Origin uygulaması oyunun DVD'siyle birlikte gelecek. Kaynak
Öne çıkan mesajlar